Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 13

QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 10 31, 18:19)

Papildyta:

Jokiu pazymu nereikia is banko,tiesiog pasirasot kad turit kazkokiu lesu ir paskolu ar neturit,taip pat ir su nekilnojamu,bei kilnojamu turtu,jei registre jie uzregistruoti,tai jie patys viska matis.O pazyma reikalinga,kad vaikas mokosi.
"pažymą iš ugdymo įstaigos, jeigu mokinys mokosi pagal priešmokyklinio ugdymo programą arba mokiniui yra sukakę 16 metų ir daugiau;"

ačiū aciuks.gif

o tai jei vaikui 9 metai, tai nereikia?

Jei, esu darbo biržoje, bet negaunu dar pašalpos, nes gavau išeitinę ar galiu gauti kompensaciją už šildymą? Darbo biržoje jau 6 mėn. ir vyro alga minimumas
Atsakyti
QUOTE(ina @ 2011 10 31, 21:14)
ačiū  aciuks.gif

o tai jei vaikui 9 metai, tai nereikia?

Jei, esu darbo biržoje, bet negaunu dar pašalpos, nes gavau išeitinę ar galiu gauti kompensaciją už šildymą? Darbo biržoje jau 6 mėn. ir vyro alga minimumas

kaip suprantu nereikia jums tada pazymos.
Galit tvarkitis kompensacija.
Atsakyti
Kas skaitosi mažas pajamas turinti šeima?
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2011 10 31, 21:51)
Kas skaitosi mažas pajamas turinti šeima?

kuriai vienam seimos nariui neiseina 525 lt.
Atsakyti
Gal žinote ar priklauso soc. pašalpa ir kompensaciją jei pradedi užsiimti individualia veikla pagal pažymą? sakė DB-je, kad tada statusas bus "ieškantis darbo" ir jie nežino ar mokama soc. pašalpa.

QUOTE(ina @ 2011 10 31, 16:00)
1. Ar pateikiant pažymas apie banke turimas lėšas ir kreditus, užtenka atspausdinti pačiam ar reikia nueiti į banką ir paimti pažymą?

2. Kokius dokumentus reikia pateikti apie turimą turtą ar jie patys paima duomenis iš registro?

3. Ar reikalinga pažyma iš mokyklos, kad ten vaikas mokosi, norint gauti nemokamą maitinimą?

Ačiū  4u.gif

ats.: 1. ne, 2. patys tikrina. 3. aš nešiau pažyma iš mokyklos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 01 lapkričio 2011 - 04:33
QUOTE(saulyte525 @ 2011 11 01, 05:21)
Gal žinote ar priklauso soc. pašalpa ir kompensaciją jei pradedi užsiimti individualia veikla pagal pažymą?  sakė DB-je, kad tada statusas bus "ieškantis darbo" ir jie nežino ar mokama soc. pašalpa.
ats.: 1. ne, 2. patys tikrina.    3. aš nešiau pažyma iš mokyklos.

"Skiriant piniginę socialinę paramą, į šeimos / asmens pajamas įskaitomos šios šeimos narių gaunamos pajamos:
individualios veiklos pajamos, įskaitant pajamas, gautas verčiantis veikla pagal verslo liudijimą;"

Jeigu ji iskaitoma i pajamas,tai priklausis ir soc.pasalpa ir kompensacijas.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 10 31, 22:07)
i socialini centra?o miestas koks?

miestas kaunas
Atsakyti
QUOTE(gizmas @ 2011 11 01, 17:45)
miestas kaunas

http://195.182.72.69...ija/RegOne.aspx
Atsakyti
QUOTE(murkele28 @ 2011 10 31, 17:24)
turiu klausima ,visA mano seima gauna soceline as mokausi ,o mano draugas dirba si menesi manes pareikalavo mano stipendijos pristatyti iki spalio 25 uz spalio menesi ir draugo uzmokescio lygiai taip pat,bet nesuprantu kaip gali reikalauti uz ta pati menesi pristatyt juk nei viena istaiga neisduoda,tuo labeu kaip gali prasyt uz neisdirbta menesi juk jie tai negali apskaiciuoti.prasau pagalbos ,gal paaiskinsite?aciu

tame ir beda jei as nepristatau kiek as ir draugas gauna iki men galo mes negauname pinigu
Atsakyti
QUOTE(murkele28 @ 2011 11 02, 10:46)
tame ir beda jei as nepristatau kiek as ir draugas gauna iki men galo mes negauname pinigu

tai jau nepristatėt spėju, nes šiandien jau antra... čia žinokit todėl spėju, kad gale mėnesio tvarkotės, eikit anksčiau visada ir nekils tokių problemų...
Dės stipendijos, tai gali gaut, nueik į savo aukštąją ir tegu išrašo, kad šiam mėnesiui nepaskirta, vat tokią, užtenka tokio teksto, man išrašydavo kai reikėdavo 4u.gif o dėl draugo čia dilema.... iki kada sakė pristatyt, man tai leisdavo iki 8 dienos kažkas tai gal pavyktų susitart su buhaltere, kad apskaičiuotų anksčiau... o dėl kokios priežasties reikalauja už einamą mėnesį? nes šiaip neturi taip reikalauti... koks miestas?
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 10 31, 16:41)
Ne, ne šį. Ten rašoma, kad vienas tėvas ar motina augina vaiką iki 14 metų (jei vaikas neįgalus, tai iki 16 m.), turi teisę dirbti nepilną darbo dieną. Tuo pat turi teisę gauti ir soc. pašalpas.

domina ir mane ir mane sitas.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 01, 19:02)

aciu
Atsakyti