Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 13

QUOTE(rututex @ 2011 10 24, 10:19)
Laba diena, tikiuosi padėsite susigaudyti socialinių reikalų labirintuose  Buvau 3 kurso studentė, kadangi laukiuosi, šiais metais išėjau akademinių atostogų Gyvenu santuokoje, vyras dirba, kokių pašalpų aš galėčiau tikėtis? Ar galiu stoti į darbo biržą? Ar mokės man pašalpą? Ar yra kokių įstatymų, kad galėčiau kreiptis ir gauti pinigėlių? Mūsų pajamos vos vos viršija 525lt per mėnesį.

na tau priklausis kai sueis 30 nestumo savaiciu vienkartine pasalpa nesciai 260 lt,kai gims vaikelis gausi vienkartine 1430 lt ir kas menesi po 97.50 lt,jei vyras eis i vaiko prieziuros atostogas,tai ziures pagal jo ismoka is sodros,jei ji virsis 525 lt,tai tu vaiko pinigu 97.50 lt negausit,be to jei kai gims vaikelis jusu pajamos vienam nariui nevirsis 350 lt,galesit kreiptis del soc.pasalpos.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif praeitą savaitę vyras užsiregistravo į Darbo biržą kaip bedarbis.
Pati esu dekrete. Abu vaikai lanko darželį.
Ar galime tikėtis kompensacijos už šildymą...?
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(almg @ 2011 10 24, 11:36)
Sveiki 4u.gif  praeitą savaitę vyras užsiregistravo į Darbo biržą kaip bedarbis.
Pati esu dekrete. Abu vaikai lanko darželį.
Ar galime tikėtis kompensacijos už šildymą...?
Ačiū.

kai atstoves puse metu,nebent gaus bedarbio pasalpa,tada galima iskart tvarkitis kompensacijas,o jus dekrete,t.y su treciu vaiku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 24 spalio 2011 - 10:40
skaiciau skaiciau kokius dokumentus reikia pristatyti del kompensacijos uz sildyma ir iskilo klausymas, o jei vyras moka elementus, ar ta suma mums isminusuotu is musu seimos pajamu?
Atsakyti
QUOTE(sokejuke @ 2011 10 24, 12:00)
skaiciau skaiciau kokius dokumentus reikia pristatyti del kompensacijos uz sildyma ir iskilo klausymas, o jei vyras moka elementus, ar ta suma mums isminusuotu is musu seimos pajamu?

rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga 3: 24 spalio 2011 - 11:09
QUOTE(sokejuke @ 2011 10 24, 12:00)

isminusuos,tik reikia tai patvirtinanciu dokumentu,kad butent alimentus mokat.
Atsakyti
aciu
Atsakyti
labas.
noriu paklaust-jei dirbama puse etato,o antra puse atsistojama i birza,ar kompensacijos tokiu atveju galima tvarkytis ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrasius: 24 spalio 2011 - 14:13
QUOTE(rrasius @ 2011 10 24, 15:11)
labas.
noriu paklaust-jei dirbama puse etato,o antra puse atsistojama i birza,ar kompensacijos tokiu atveju galima tvarkytis ar ne?

galima,po puses metu atstovejimo birzoj.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 10 24, 15:28)
galima,po puses metu atstovejimo birzoj.

net ir tokiu atveju reiktu atstovet-spalio 4d atleistas zmogus,ieskosi darbo intensyviai,deja nelabai ka randa(dazniausiai darbdaviams kabinas to nemoka,patirties nera ir pan),siai dienai randa darba tik siulo dirbt puse etato,eitu dirbtu,bet kita puse stotu i birza.bet tai jei nepriklausys kompensacijos,nekas,nes gyvent ir moket tai reikia siandien,o ne tada kai lt bus daugiau,tai tada tektu toliau ieskotis bent 0,75etato...
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2011 10 24, 15:39)
net ir tokiu atveju reiktu atstovet-spalio 4d atleistas zmogus,ieskosi darbo intensyviai,deja nelabai ka randa(dazniausiai darbdaviams kabinas to nemoka,patirties nera ir pan),siai dienai randa darba tik siulo dirbt puse etato,eitu dirbtu,bet kita puse stotu i birza.bet tai jei nepriklausys kompensacijos,nekas,nes gyvent ir moket tai reikia siandien,o ne tada kai lt bus daugiau,tai tada tektu toliau ieskotis bent 0,75etato...

taip,tada reikia ieskotis kad idarbintu 0.75 etato,tada birzoj papildomai stovet nereikia.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 10 24, 15:42)
taip,tada reikia ieskotis kad idarbintu 0.75 etato,tada birzoj papildomai stovet nereikia.

aciu 4u.gif aiskiau zmogui,ka daryt tada.
Atsakyti