Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 13

QUOTE(dzigitas @ 2011 10 20, 18:49)
sveikos.atejau su tokiu klausimu.nezinau kaip teisingai suformuluoti,bet gal suprasit blush2.gif
zinau,kad kai slaugai tevus,tai gauni slaugos pasalpa.o kaip yra su vaikais?ar galima gauti kokia pasalpa?nedirbu,darbo birzoj uzregistruota nuo sio men.vaikasslaugomas 2men.darzelio nelanko,nes istatytos vielos.kiek laiko dar bus reabilitacija neisivaizduoju.
aciu 4u.gif

O Jūsų vaikui nustatytas slaugos ar priežiūros poreikis?
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2011 10 23, 11:32)
nebūtinai.

taip.

as tai suprantu, kad statusas priimta reiskia, kad viskas patikrinta ir viskas gerai, o paskirs ar ne paaiskes po 25d, nes jus psl skaiciau, kad svarstymas vyks butent ta diena, o po to per tris dienas kiekvienas bus informuotas, gaus stipendija ar ne. jei klystu, pataisykite mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurakormanskiene @ 2011 10 23, 15:36)
as tai suprantu, kad statusas priimta reiskia, kad viskas patikrinta ir viskas gerai, o paskirs ar ne paaiskes po 25d, nes jus psl skaiciau, kad svarstymas vyks butent ta diena, o po to per tris dienas kiekvienas bus informuotas, gaus stipendija ar ne. jei klystu, pataisykite mane 4u.gif

jei priimtas, reiškia atitinka kriterijus ir viskas gerai, todėl tikėtina, kad stipendiją gaus, bet aišku visada yra bet, stipendijos gali neskirti, jei neužtenka lėšų, ne veltui tos pirmumo eilės ir yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif ,ir as uzsukau pas jus su klausimeliu.mes iki siol gavome socialine pasalpa,pagal ta kad 5m dukryte nelanke darzelio,nes nebuvo vietu,as birzoje nestoviu,vyras viskas tvarkoj dirba,kita dukryte lanko mokykla,ir db nutrauke mums pasalpele,nes atsirado darzelyje staiga vietu,bet mes daznai sergam,todel nusprendem neleisti dar siais metais,tai noriu jusu paklausti tai db mums nei uz sildyma nepriklauso kompensacija,nei uz vandeni?ar as gerai suprantu?o gal man reikia isimti pazyma is gyditojos,kad daznai sergam,ar tada gautume ta pasalpa,nu blyn kai viskas taip staigiai atsitiko g.gif prasau pagalbos kas galetu paaiskinti
Atsakyti
QUOTE(sandra1234 @ 2011 10 23, 19:54)
Sveikos mamytes  4u.gif ,ir as uzsukau pas jus su klausimeliu.mes iki siol gavome socialine pasalpa,pagal ta kad 5m dukryte nelanke darzelio,nes nebuvo vietu,as birzoje nestoviu,vyras viskas tvarkoj dirba,kita  dukryte lanko mokykla,ir db nutrauke mums pasalpele,nes atsirado darzelyje staiga vietu,bet mes daznai sergam,todel nusprendem neleisti dar siais metais,tai noriu jusu paklausti tai db mums nei uz sildyma nepriklauso kompensacija,nei uz vandeni?ar as gerai suprantu?o gal man reikia isimti pazyma is gyditojos,kad daznai sergam,ar tada gautume ta pasalpa,nu blyn kai viskas taip staigiai atsitiko  g.gif prasau pagalbos kas galetu paaiskinti

taip,reikia isimti pazyma,kad vaikas daznai serga,tada ir toliau gaudinesit.
"motina (tėvas) arba globėja (globėjas) namuose augina:
pagal gydytojų rekomendaciją nelankantį ugdymo įstaigos vaiką iki 8 metų "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 23 spalio 2011 - 19:10
sveikos merginos 4u.gif norėjau užklausti 4u.gif
dabar stoviu darbo biržoje,Mb vienas dirba,gauname kompensacijas ir soc pašalpą ,jei aš sugalvočiau eiti į profesinę mokintis ir ten gaučiau stipendiją 98lt atrodo,ar mes dar galėtume gauti kompensacijas ir pašalpą ar jau nebe g.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥TikTaiTaip♥~ @ 2011 10 24, 08:41)
sveikos merginos  4u.gif norėjau užklausti  4u.gif
dabar stoviu darbo biržoje,Mb vienas dirba,gauname kompensacijas ir soc pašalpą ,jei aš sugalvočiau eiti į profesinę mokintis ir ten gaučiau stipendiją 98lt atrodo,ar mes dar galėtume gauti kompensacijas ir pašalpą ar jau nebe  g.gif
ačiū  4u.gif

Jei su ta stipendija, jūsų pajamos ims viršyti pajamas dėl kurių gaunate soc pašalpą, tai jau nebe. Bet rodos nuo kitų metų jau stipendijos nebe siskačiuos, o šiemet man atrodo irgi nebe pradėsite mokytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2011 10 24, 09:17)
Jei su ta stipendija, jūsų pajamos ims viršyti pajamas dėl kurių gaunate soc pašalpą, tai jau nebe. Bet rodos nuo kitų metų jau stipendijos nebe siskačiuos, o šiemet man atrodo irgi nebe pradėsite mokytis smile.gif

ne neviršys,tik įdomu kaip tada su birža,jau iš jos turiu išeiti? g.gif
kažkaip susimėčiau ar galima su profesine mokykla gauti pašalpas ir ttt,nes amžius jau nestudentiškas ax.gif
o dėl mokslų gali būti,kad ant dienų dar priims rolleyes.gif ,o jei ne tai kitiems metams atsidės ax.gif
Atsakyti
gal kas zino, per kiek dienu priima isakyma, kad mokes soc.pasalpa nuo dokumentu pridavimo?nes reikes i darzeli dar nunesti uz rugseji pazyma, jeigu paskirs pasalpa.
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2011 10 24, 09:49)
gal kas zino, per kiek dienu priima isakyma, kad mokes soc.pasalpa nuo dokumentu pridavimo?nes reikes i darzeli dar nunesti  uz rugseji pazyma, jeigu paskirs pasalpa.

tegu nejuokina tie darželiai, nuo kada socialinė stipendija skaičiuojasi prie pajamų? blink.gif blink.gif

po 25 dienos visiems paaiškės.
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2011 10 24, 09:49)
gal kas zino, per kiek dienu priima isakyma, kad mokes soc.pasalpa nuo dokumentu pridavimo?nes reikes i darzeli dar nunesti  uz rugseji pazyma, jeigu paskirs pasalpa.

jei dokumentus pridavet iki 15 dienos,tai manau gale menesio jau turetu priimti,ar skirti soc.pasalpa ar ne,bet jei po 15 dienos,tai tik kita menesi suzinosit.
Atsakyti
Laba diena, tikiuosi padėsite susigaudyti socialinių reikalų labirintuose Buvau 3 kurso studentė, kadangi laukiuosi, šiais metais išėjau akademinių atostogų Gyvenu santuokoje, vyras dirba, kokių pašalpų aš galėčiau tikėtis? Ar galiu stoti į darbo biržą? Ar mokės man pašalpą? Ar yra kokių įstatymų, kad galėčiau kreiptis ir gauti pinigėlių? Mūsų pajamos vos vos viršija 525lt per mėnesį.
Atsakyti