Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 13

QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 09 01, 15:37)
nes esat VPA,o vaikui nera 3 metu,pagal si punkta jus ir gaunat soc.pasalpa.
jums tada reikia arba grizti i darba arba stoti i birza,tada galit leisti vaika i darzeli ir gaudinesit pasalpa.

as skambinau i Sodra, tai man pasake, kad jei man priklauso pasalpa iki 2 metu, tai ja ir gausiu, o darzelio lankymo jie neseka. tai supratau, kad jei vedi vaika i darzeli, tai gauni sau priklausancia pasalpa vis tiek.
Atsakyti
QUOTE(Maia @ 2011 09 01, 17:14)
as skambinau i Sodra, tai man pasake, kad jei  man priklauso pasalpa iki 2 metu, tai ja ir gausiu, o darzelio lankymo jie neseka. tai supratau, kad jei vedi vaika i darzeli, tai gauni sau priklausancia pasalpa vis tiek.

Kalba eina apie soc.pasalpa,kuria moka soc.centras,o ne apie mot(tev) pasalpa.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 09 01, 17:25)
Kalba eina apie soc.pasalpa,kuria moka soc.centras,o ne apie mot(tev) pasalpa.

oi, ne taip supratau... sorry, kad suklaidnau
Atsakyti
Darbo birža siunčia draugę į kursus. Ji dabar gauna soc. pašalpą. Birža turėtų mokėti stipendiją už kursus. Kaip bus su 315lt? Gaus ar bus sustabdyta? Jei taip, tai po kursų baigimo vėl reikės laukti 6 mėn ar mokės iš kart?
Atsakyti
QUOTE(HopeInTheJar @ 2011 09 01, 17:40)
Darbo birža siunčia draugę į kursus. Ji dabar gauna soc. pašalpą. Birža turėtų mokėti stipendiją už kursus. Kaip bus su 315lt? Gaus ar bus sustabdyta? Jei taip, tai po kursų baigimo vėl reikės laukti 6 mėn ar mokės iš kart?

Kai prades gaudinet stependija tai tu 315 lt negaus.O paskui nereikes stoveti puse metu,nes nieks jos is birzos gi nebraukia,tik i kursus siuncia.
Atsakyti
gal kas zino iki kada reikia sutvarkyti popierius del nemokamo maitinimo mokyklose? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tytte... @ 2011 09 08, 19:46)
gal kas zino iki kada reikia sutvarkyti popierius del nemokamo maitinimo mokyklose? ax.gif

Nemokamas maitinimas tvarkomas visus metus. Mokinio krepselis iki spalio vidurio
Atsakyti
auginu dukryte, jei lapkriti sueis 2 metukai. Dabar esu motinystes atostogose, bet i ta pati darba nenoriu gryzti.Kaip geriau iseiti savo noru ar buti atleistai?zadu stoti i birza, su atostogomis stazas butu 2,5 metai kazkur.Priklausytu man kokia pasalpa is birzos?
Atsakyti
QUOTE(Maia @ 2011 09 01, 16:14)
tai supratau, kad jei vedi vaika i darzeli, tai gauni sau priklausancia pasalpa vis tiek.

tikrai taip, jei pašalpa priklauso, ją ir gausit, nesvarbu kur vaikas bus, nes mokama ji ne už vaiko auginimą, bet kaip kompensacija už negautas pajamas.
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti ,jeigu as registruota darbo birzoj,mano vyras jei uzsiregistruotu irgi,ar mes gautume kokia seimos parama ar kompensacijas darzeliui ar sildymui,ar turi praeiti kiek tai laiko po registracijos
Atsakyti
QUOTE(Sunkissed @ 2011 09 15, 13:55)
Sveikos, norejau paklausti ,jeigu as registruota darbo birzoj,mano vyras jei uzsiregistruotu irgi,ar mes gautume kokia seimos parama ar kompensacijas darzeliui ar sildymui,ar turi praeiti kiek tai laiko po registracijos

Jeigu vyras gaudines bedarbio pasalpa tai galesit iskart kreiptis del kompensaciju ir pasalpos,o jei ne,tai tures puse metu prastovet.Jus taip pat turit but puse metu prastovejusi.
Atsakyti
o sakykite kaip cia yra del to privalomo sveikatos draudimo,tarkim as esu bedarbe ir nesu isiregistravusi darbo birzoj,susirgusi gydausi privaciai,tai as vistiek turiu,kas men moketi po 72 lt ar ne?
Atsakyti