Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 13

QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 10 11, 19:13)
Priklausitu,pajamos gali virsiti 525 lt/zmogui,jums reikia kreiptis i vaiku islaikimo fonda,tada jums skaiciuos ne ka priteista alimentu,o tai ka gaunat is fondo 190 lt/vaikui.

Su tuo fondu aš žinau. Na matot, man priteisė tuos pinigėlius, bet jis man kartais duoda 150 Lt, kartais 400 Lt, bet taip ne per sąskaitą. Na taip reikia jam. Tai todėl ir klausiu del kompensacijos jei pajamos 536, su jo alimentais skaičiuojant
Atsakyti
QUOTE(In-Grid@ @ 2011 10 11, 19:21)
Su tuo fondu aš žinau. Na matot, man priteisė tuos pinigėlius, bet jis man kartais duoda 150 Lt, kartais 400 Lt, bet taip ne per sąskaitą. Na taip reikia jam. Tai todėl ir klausiu del kompensacijos jei pajamos 536, su jo alimentais skaičiuojant

tai kiek jam priklauso moketi jis nemoka?jums vistiek reikia i fonda kreiptis,nes be jo negausit kompensacijos.
http://www.socmin.lt....php?-471456206
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 11 spalio 2011 - 18:26
O kam kreiptis į vaikų išlaikymo fondą, jei alimentai priteisti ir tėvas juos moka? Kompensacijas gauna, nesvarbu ar yra priteisti alimentai ar nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poison: 11 spalio 2011 - 18:59
QUOTE(poison @ 2011 10 11, 19:58)
O kam kreiptis į vaikų išlaikymo fondą, jei alimentai priteisti ir tėvas juos moka? Kompensacijas gauna, nesvarbu ar yra priteisti alimentai ar nėra.

tai pilnumoj nemoka,tiek kiek turi moketi,o ziuri tai visas pajamas.
Atsakyti
Tuomet iš pradžių pas antstolį, o tuomet į VIF.
Atsakyti
QUOTE(poison @ 2011 10 12, 11:37)
Tuomet iš pradžių pas antstolį, o tuomet į VIF.

tai taip.
Atsakyti
Sveikos merginos. Dažnai paskaitinėju šį skyrelį, randu naudingos info. Dabar iškilo toki klausimai, noriu viską geriau susiplanuoti.
Šiuo metu esu vaiko priežiūros atostogose, kol jam sueis 3 metai. Viena auginu 2 vaikus, vienas vaikas nelanko darželio, alimentai nepriteisti, todėl kreipiausi i soc rūpybą dėl pašalpos. Pašalpą dabar gaunu.
Sausio men vaikui sueis 3 metai, turečiau grįžti į darbą, bet darbo nebėra (įmonės reorganizacija ir t.t.). Aš tikiuosi kad man išmokės išeitinę pašalpą. Na sakykime man pasiūlo prastesnes pareigas, aš atsisakau, tada gali išmokėti išeitinę ar ne? Išeitinę turėčiau gauti nemažą, nes stažas ir pan.
Ką man tada daryti? Stoti į darbo biržą? Bet ar birža mokės iš karto, juk as busiu išeitine gavusi? Sakykime išeitinė už 9 menesius, tai aš tada 9 mėn nieko ir negausiu?
Čia skaitydama supratau kad galima stovėti darbo biržoje ir gauti socialinę pašalpą, bet kaip tada ta išeitinė bus traktuojama kaip turtas? Kaip pajamos?
Nezinau ar aiskiai as cia parasiau, aisku dar laiko yra, bet jau pradedu mastyti kaip cia protingiau padarius.
Labai butu aciu jei kas nepatingetu ir atsakytų.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Sakykit,ar socialinis mato,jog alimentai priteisti? 4u.gif
Atsakyti
Laba diena turiu toki klausima.O jai as iseisiu is darbo birzos,isidarbinsiu padirbsiu menesi ir vel noresiu atsistot i darbo birza,ar galesiu atsistot ar ne?

Ir dar man uzpraeita menesi dardo birza velavo sumoketi ir sumokejo tik praeito men pradzioj,dabar kai mes nesim pazimas i soc skiriu tai jie pamatys iskart kad pas mus rugsejo men suma virsija 1400 nes as gavau viena men du kartus is DB. Tai ka del to jie nepaskirs soc paramos,as taip suprantu,nors uz rugpjuti bus suma daug mazesne nes is DB nebuvo ismoku.Na neinau kaip kitaip isaiskint sita situacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irina 1984: 12 spalio 2011 - 14:42
Sakykit jei vyras yra IĮ savininkas, ar galima tiketis kompensaciju?
Atsakyti
klausimas toms kas tvarkesi del socialiniu stipendiju. man rugseji atsiunte laiska, kad nera duomenu kad gaunu soc.. dabar duomenys yra atnaujinti, bet jokio laisko aisku neatsiunte kad gerai. ir prie prasymo statuso raso tikrinama. ar visoms taip? ar kai patikrins turetu gal pakeisti statusa?
Atsakyti
QUOTE(Audryla @ 2011 10 12, 14:30)
Sveikos merginos. Dažnai paskaitinėju šį skyrelį, randu naudingos info. Dabar iškilo toki klausimai, noriu viską geriau susiplanuoti.
Šiuo metu esu vaiko priežiūros atostogose, kol jam sueis 3 metai. Viena auginu 2 vaikus, vienas vaikas nelanko darželio, alimentai nepriteisti,  todėl kreipiausi i soc rūpybą dėl pašalpos. Pašalpą dabar gaunu.
Sausio men vaikui sueis 3 metai, turečiau grįžti į darbą, bet darbo nebėra (įmonės reorganizacija ir t.t.). Aš tikiuosi kad man išmokės išeitinę pašalpą. Na sakykime man pasiūlo prastesnes pareigas, aš atsisakau, tada gali išmokėti išeitinę ar ne?  Išeitinę turėčiau gauti nemažą, nes stažas ir pan.
Ką man tada daryti? Stoti į darbo biržą? Bet ar birža mokės iš karto, juk as busiu išeitine gavusi? Sakykime išeitinė už 9 menesius, tai aš tada 9 mėn nieko ir negausiu?
Čia skaitydama supratau kad galima stovėti darbo biržoje ir gauti socialinę pašalpą, bet kaip tada ta išeitinė bus traktuojama kaip turtas? Kaip pajamos?
Nezinau ar aiskiai as cia parasiau, aisku dar laiko yra, bet jau pradedu mastyti kaip cia protingiau padarius.
Labai butu aciu jei kas nepatingetu ir atsakytų.

Birza iskarto nemokes,moketi prades tik po tiek menesiu uz kiek jus gausit kompensacija.Socialine galima gauti,bet tik tada kai jusu pajamos nevirsis 350 lt zmogui,iseitines,kompensacijos iskaitomos i pajamas.
Atsakyti