Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darote staigmenas savo vyrui? 2 d.

QUOTE(Pumasha @ 2011 10 03, 13:47)
jam sunku pataikyti. Pvz jis visada ziuriu formule f-1 varzybas, norejau jau praeitam gimtadieniui jam padovanoti bilietus i lenktynes f-1, pradejau lyg tarp kitko klausineti, ar kada yra svajojes ten nuvaziuoti, tai jis pareiske, kad jam tai visai neidomu  doh.gif ziureti idomu, o vat ten nuvaziuoti, jis, matote, visai nenori.
del albumo.. man kaip merginai paciai ta mintis nepatinka.. bet manau, kad kartais tu saldumu reikia, na kaip kitaip ta meile parodyti  wub.gif

į vyro širdį - per skrandį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumasha @ 2011 10 03, 13:47)
jam sunku pataikyti. Pvz jis visada ziuriu formule f-1 varzybas, norejau jau praeitam gimtadieniui jam padovanoti bilietus i lenktynes f-1, pradejau lyg tarp kitko klausineti, ar kada yra svajojes ten nuvaziuoti, tai jis pareiske, kad jam tai visai neidomu  doh.gif ziureti idomu, o vat ten nuvaziuoti, jis, matote, visai nenori.
del albumo.. man kaip merginai paciai ta mintis nepatinka.. bet manau, kad kartais tu saldumu reikia, na kaip kitaip ta meile parodyti  wub.gif

Sakot, per saldumus parodyti? ax.gif Na nežinau, meilę kiekvienas savaip parodo, svarbu išvis parodo. Bet aš tai mėgstu truputį kitokius dalykus. Įvairiom progom esu šį tą spontaniško suorganizavus, pavyzdžiui, nuėjus į kokią specialią šokių pamoką (maniškiui labai patinka šokiai, jis juos lankė), vynų degustaciją, arbatos gėrimo ceremoniją pagal kinus, suorganizavus vakarienę tamsoje, vasarą naktį išsivežiau pažiūrėt žvaigždžių lietaus ir pasidaryti savotiška pikniką labai gražioj vietoj ir anksto neįspėjus.

Bet sakau, kiekvienam savo, jokiu būdu nenoriu menkinti kitokių pastangų, jei tai žmonėms patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gera_diena @ 2011 10 03, 13:53)
į vyro širdį - per skrandį  thumbup.gif

na, šitai jau išbandyta smile.gif rimtai veikia..
bet norisi gi naujas ribas brėžti smile.gif
Atsakyti
sykį didelę staigmeną padariau, nesitikėjo. pati pradžia vandens prkų. Tai sukroviau įmaišus viską, ko reiks man ir jam, ir paprašiau nuvežt mane "su drauge" susitikt prie Impulso, mat turiu atiduot jai rūbų.Nuvežė. Nupirkau bilietus išėjau ir sakau-einam maudytis biggrin.gif Labai nustebo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 10 03, 13:56)
Sakot, per saldumus parodyti? ax.gif Na nežinau, meilę kiekvienas savaip parodo, svarbu išvis parodo. Bet aš tai mėgstu truputį kitokius dalykus. Įvairiom progom esu šį tą spontaniško suorganizavus, pavyzdžiui, nuėjus į kokią specialią šokių pamoką (maniškiui labai patinka šokiai, jis juos lankė), vynų degustaciją, arbatos gėrimo ceremoniją pagal kinus, suorganizavus vakarienę tamsoje, vasarą naktį išsivežiau pažiūrėt žvaigždžių lietaus ir pasidaryti savotiška pikniką labai gražioj vietoj ir anksto neįspėjus.

Bet sakau, kiekvienam savo, jokiu būdu nenoriu menkinti kitokių pastangų, jei tai žmonėms patinka 4u.gif

man labai patinka tavo idėjos smile.gif
mes dar per trumpai kartu, kad tiek jau būčiau išbandžius rolleyes.gif kiek dar tas faktas, kad šiose apylinkėse nežinau net nuošalios vietos, kur galėčiau pikniką surengti. Bet mokausi, vis klausinėju aplinkinių ir kartais nugvelbiu kokią idėją.
Pvz.: kartą žiemą išėjom Karmazinų keliu (labai įdomi patirtis, rekomenduoju, tik būtinai gūdžiausią žiemą biggrin.gif ), reikia nepamiršti arbatos ir sumuštinių; brangusis man padarė nerealų siurprizą, kai savaitgaliui nusivežė į Liepoją (gegužį doh.gif ), aš jam padariau pikniką vidury žiemos kambaryje (žvengė visą vakarą, kai sėdėjom ant grindų po skėčiu) ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Pumasha @ 2011 10 03, 14:02)
man labai patinka tavo idėjos smile.gif
mes dar per trumpai kartu, kad tiek jau būčiau išbandžius  rolleyes.gif  kiek dar tas faktas, kad šiose apylinkėse nežinau net nuošalios vietos, kur galėčiau pikniką surengti.  Bet mokausi, vis klausinėju aplinkinių ir kartais nugvelbiu kokią idėją.
Pvz.: kartą žiemą išėjom Karmazinų keliu (labai įdomi patirtis, rekomenduoju, tik būtinai gūdžiausią žiemą  biggrin.gif ), reikia nepamiršti arbatos ir sumuštinių; brangusis man padarė nerealų siurprizą, kai savaitgaliui nusivežė į Liepoją (gegužį  doh.gif  ), aš jam padariau pikniką vidury žiemos kambaryje (žvengė visą vakarą, kai sėdėjom ant grindų po skėčiu) ir t.t.

Piknikas žiemą kambaryje po skėčiu atrodo smagiai thumbup.gif

O Karmazinų kelio nežinojau, tai reikės išbandyti, žiema jau nebe už kalnų. Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 10 03, 16:47)
Piknikas žiemą kambaryje po skėčiu atrodo smagiai thumbup.gif

O Karmazinų kelio nežinojau, tai reikės išbandyti, žiema jau nebe už kalnų. Dėkui 4u.gif

aha, smagu.. tik žiauriai nepatogu.. užpakalius paskaudo schmoll.gif
Atsakyti
deje,bet nedarau blush2.gif
mes kartu tas staigmenas netyketai pasidarom... ir vienas kita papildom blush2.gif
Atsakyti
Tiesą sakant tokių ypatingų staigmenų ir aš nedarau. blush2.gif Na neskaitant tų buitinių, kaip, pavyzdžiui, netikėtai kažko skanaus pagaminimas, kokio darbo atlikimas, kuris bent tą akimirką MB padarytų laimingą, ar pan. ax.gif Turbūt paantrinčiau zhulikele'es minčiai, kad staigmenas paprastai darom abu kartu, t.y. kažką ekspromtu suplanuojam padaryt ar kur išvykt. drinks_cheers.gif Nežinau, ar tai galima vadinti staigmena, bet būtent tokio pobūdžio netikėtumai mums abiems labiausiai ir patinka. wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kartais papriekaistauju saviskiui, koks jis neromantiskas - jokiu meiles laiskeliu, jokio sampano prie juros, jokiu kitu saldybiu... bet kai pagalvoju, ir as tu staigemenliu nedarau blush2.gif

kartais pritruksta ideju, o kartais ideju yra, tik pinigeliu nelb...
buvo kilusi ideja palikti mylimajam laiskeli, kad graziai pasipuostu, uzsisakyti limuzina, paiimti ji is namu, nuvaziuoti su limuzinu prie juros.. isgerti sampes, paskui gal i viesbutuka ar vakarienes kazkur... bet tai palieku ateiciai.. aisku, noreciau tokios staigmeneles is jo, bet zinau, kad nesulauskiu smile.gif

db uzsisakem viesbuti liepojoj... pasiryzau nusispirkti pritrenkiancius apatinius ir pati pabuti jam saldi - skani staigemena smile.gif ziuresim..
Atsakyti
QUOTE(RRauDonAA @ 2011 11 02, 04:21)
Kartais papriekaistauju saviskiui, koks jis neromantiskas - jokiu meiles laiskeliu, jokio sampano prie juros, jokiu kitu saldybiu... bet kai pagalvoju, ir as tu staigemenliu nedarau blush2.gif

Na, bet romantiką žmonės supranta skirtingai. Gal Tavo vyriškis irgi romantiką kituose dalykuose mato? Aš tai pati gal romantiką labiau vyriškai suprantu, todėl mane tokios saldybės vestų iš proto (ta prasme, nenorėčiau tokios romantikos, nes man tai per daug dirbtina ir pompastiška biggrin.gif). Kartais draugės pasakoja, kaip kokią nors saldybę kaip staigmeną ir džiaugiasi, o aš mintyse įsivaizduoju, kaip susinervinčiau tokios sulaukusi biggrin.gif

Na bet smagu dėl viešbučio. Gero Jums abiem savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 02, 14:15)

Na bet smagu dėl viešbučio. Gero Jums abiem savaitgalio 4u.gif

aciu smile.gif
aisku, visi romantika suprantam skirtingai. ir skirtingu dalyku kiekvienam reikia. vienam balionukai ar foto pagalve atrodo nerealiai fainai, o kitam tiesiog paprastas buvimas kartu.
Atsakyti