kai aš gimdžiau buvo lovelė palatoj iškart gal dėl to, kad po CP, draugė po natūralaus lovelės negavo.
QUOTE(Tedrute @ 2012 02 18, 12:37)
Sakykit mamytes, o kokia kaina, jei nori gimdyti Mazylio namuose? mes dar tik planuojames kur gimdyti, i apie Mazylio namus girdejau dauguma gero 

Gimdymas yra nemokamas!!
Mokėti reikia tik už epidūrą, jei pasirenki mokamą palatą, apranga vyrui dalyvaujančiam gimdyme, jei savo švaros aprangos neatsivežė ir panašiai

O kiek kainuoja epidiuras "Mazylyje"?

QUOTE(skruzdeliukass @ 2012 02 29, 02:10)
2011 rugseji buvo 255lt
Epidūro kaina 255lt
Aciukas, ziuriu kaina nepasikeitus nuo 2010m.

QUOTE(RytineSaule @ 2012 02 29, 11:36)
Epidūro kaina 255lt
O kazi kodel cia ta kaina tokia stebuklinga?

QUOTE(Siges @ 2012 03 02, 13:31)
Kazkatroj temoj uzmaciau, kad kitur liepia tiesiog atpirkti, kas kainuoja apie 40 Lt

cia kazkaip tas reikalas slidus, tikrai tokia didele kaina mazylyje yra. Pries 6 metus buvo 200 lt, zodziu visad taip. Esu girdejusi, kad galima reikalauti cekio susimokejus ir keliaut i
ligoniu kasas, turetu grazint. Bet kiek ta informacija tikra nezinau, nes dabar apturejau planini cezari ir epidura gavau nemokamai

QUOTE(Siges @ 2012 03 02, 13:31)
Kazkatroj temoj uzmaciau, kad kitur liepia tiesiog atpirkti, kas kainuoja apie 40 Lt

Nežinau kaip kitos, bet aš sumokėjau už tą epidūrą, čekį gavau. Vaistus man ne vienu metu iškart suleido, o su specialiu įvestu aparatu lašino visą naktį, tad nuskausminimas buvo efektyvus. Nevykstant jokiai veiklai, bet esant skausmui, vaistai man padėjo ir aš galėjau pailsėt prieš didžiausią darbą. Aš nesigailiu tiek sumokėjusi, nes gavau anestiozologes 100proc darbą (ji beveik visą naktį ir pralakstė pas mane arba sėdėjo šalia, gimdymo metu taippat dalyvavo)
As mazyli gimdziau jau 2kartus,pirma karta be epidurinio,antra karta su,tiksliai jau neatsimenu,bet sumokejau tikrai virs 200,bet man jokio cekio nedave,beje as jo ir neprasiau,man epidurinis buvo nereikalingas,gailiuosi kad dariausi,jokios naudos man is to nebuvo,labai nemalonus pats procesas vaistu suleidimo i stubura,per pati saremi reikia issilenkt ir negali sujudet.man epidurinis pradejo veikti kai jau buvau pagimdzius
aisku cia tik mano nuomone,mano sesuo irgi ten du kartus gimde ir abu kartus daresi,tai ji lb patenkinta,sake juto tik pirmus saremius.

QUOTE(Rijama @ 2011 10 10, 19:16)
As uz naturalu gimdyma
kad ir koks jis sunkus bebutu. Ar teko susipazinti su cezario blogosiomis pusemis? Ar skaitet kiek yra komplikaciju, kokia rizika
naturalus gimdymas, gali buti neskausmingas, juk yra pagalba moteriai, skausmo malsinimas. Plysta, kerpa tikrai ganetinai daznai, sedeti nepatogu buna apie savaite laiko. Ar zinot kad su cezariu negalima sestis? Steneti? Kad labai skauda, kad lipti is lovos reikia keturiomis, buna jog randas supuliuoja. vaistus nuo skausmo dazniausiai siulo 4 dienas, siulus isima po 7-8 dienu. Jautri vieta pusmeti ir islieka randas, kurio matomumas/nematomumas priklauso nuo gydytojo sugebejimo susiuti dailiai.
Mano patarimas - ruoskites gimdymui. Jus turit menesi laiko paskaitelems, knygoms, filmukams. GAl kai daugiau zinosit bus lengviau suprasti kas vyksta. Apie baisybes maziau skaitykit, pradekit ieskoti teigiamos gimdymo literaturos, kurioje ne gazdinimai, o nuosekli eiga kaip ir kas vyksta. skausma didelis buna ganetinai neilgai, jei nesiseka jo iskesti, yra pagalba mamai, kitos gimdo su vaistais ir nejaucia jokio skausmo aplamai

Mano patarimas - ruoskites gimdymui. Jus turit menesi laiko paskaitelems, knygoms, filmukams. GAl kai daugiau zinosit bus lengviau suprasti kas vyksta. Apie baisybes maziau skaitykit, pradekit ieskoti teigiamos gimdymo literaturos, kurioje ne gazdinimai, o nuosekli eiga kaip ir kas vyksta. skausma didelis buna ganetinai neilgai, jei nesiseka jo iskesti, yra pagalba mamai, kitos gimdo su vaistais ir nejaucia jokio skausmo aplamai

Nors kaip tikejaus ir svajojau gimdyti naturaliai, deja deja.. Ne viskas gimdyves valioj. Po cezario sedaus nepraejus ne 12val. Kadangi baige siuti apie 21, tai jau ryta apie 8val. sedaus, bandziau stotis ir eit. Ir palatoj smirinejau vis, nezinau, bet man nesigulejo

Papildyta:
QUOTE(skruzdeliukass @ 2012 02 29, 01:10)
Pries 10men. kainavo 250Lt. Davem 300Lt., sakem "ant kavos". Jokio cekio niekas nedave. Bet anesteziologe buvo labai maloni.
Papildyta:
QUOTE(pilkoji28 @ 2012 02 20, 12:50)
kai aš gimdžiau buvo lovelė palatoj iškart gal dėl to, kad po CP, draugė po natūralaus lovelės negavo.
As nors po CP, bet palatoj kudykiui loveles nebuvo. Nieko neklausiau, nes kazi ar buciau vistiek i ja savo pupa dejus