Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

Zylute, mes 2suauge ir mano visi kinderiai, (amziu ziurek sone) vaziuojam i Albatros Jungle aqua park. Ten dideli kambariai, turetu talpinti. Minusas prie juros reikia vaziuoti, odaugiau, tai vaiku rojus biggrin.gif

Paziurejau, jei vedi 13m. duoda pasirinkima. Tai 14, gal jau kaip suaugusi skaiciuoja g.gif Nes 3+8m. vaikas, meta. Paziurek gal bent taip kainose oreantuotis bus lengviau smile.gif
Luga, as pirma karta skrisiu i Egipta, tai nieko doro ir nepatarsiu. Kai as rinkausi apsistojau ties Albatros tinklo viesbuciais, pasiskaitinejau atsiliepimuose ir atsirinkau ko man reikia. Dar daug kas renkasi Alf leila wa leila.Anksciau temoje buvo Jolita berods nuorodu iedujus i uzsieninius psl.kur daug info apie viesb. galima rasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 04 spalio 2011 - 19:40
Ačiū Dovis,
taip ir padariau - vedžiau 3 suaugę ir 1 vaikas (8 m.).

kaina nedžiugina.... cool.gif
Atsakyti
mes isskrendame i egipta 10-26. Paziurejus gismeteo.ru prognozes, rodo, kad spalio antroj pusej orai bus 34-36 karscio. Siektiek baugoka, kad nepakeliamai karsta bus doh.gif kaip ten jausmas, kai tokia auksta temperatura buna..? O gal nesijaucia ten taip? Reikes stipriu kremu nuo saules prisikrauti-baisu nudegti doh.gif Tikejaus, kad spalio gale jau nebevirsys 30 temperatura..
Atsakyti
Nebijokit,ten oras sausas ir karštis taip nesijaučia ..... sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2011 10 05, 11:11)
mes isskrendame i egipta 10-26. Paziurejus gismeteo.ru prognozes, rodo, kad spalio antroj pusej orai bus 34-36 karscio. Siektiek baugoka, kad nepakeliamai karsta bus  doh.gif  kaip ten jausmas, kai tokia auksta temperatura buna..? O gal nesijaucia ten taip? Reikes stipriu kremu nuo saules prisikrauti-baisu nudegti  doh.gif Tikejaus, kad spalio gale jau nebevirsys 30 temperatura..

Kaip mane dziugina tokios prognozes biggrin.gif
Kai pries pora metu buvau Egpite pirkau viebutyje masazu. Pamenu kad gerokai nuderejau kaina, bet nebepamenu kiek g.gif Gal kas patars kokia reali kaina uz kiek moketi daugmaz. g.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2011 10 05, 11:55)
Kaip mane dziugina tokios prognozes  biggrin.gif

O as tikiuosi,kad panasus oras issilaikys iki lapkricio vidurio biggrin.gif Man tokiose salyse norisi karscio doh.gif O kremai aisku butini,kad ir zemiau 30. Saule vistiek smarkiai kimba.
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2011 10 05, 11:55)

Kai pries pora metu buvau Egpite pirkau viebutyje masazu. Pamenu kad gerokai nuderejau kaina, bet nebepamenu kiek  g.gif Gal kas patars kokia reali kaina uz kiek moketi daugmaz.  g.gif

Vat mane irgi domina masazo, hamamo kainos. ax.gif
Atsakyti
reikia patarimo, kurį viešbutį pasirinktumėte (pasiūlytumėte) iš šio sąrašo, jei pagrindinis kriterijus būtų gražus paplūdymys su koralais, spalvingom žuvelėm smile.gif

Ali Baba Palace Resort
Harmony Makadi Bay
Sol Cyrene
Royal Paradise Resort
Sol Y Mar Riva Mar
Park Inn
Sharm Holiday Resort
HILTON LONG BEACH RESORT
SUNRISE MAMLOUK PALACE RESORT
SUNRISE GARDEN BEACH
ALBATROS AQUA BLUE RESORT
ALBATROS AQUA VISTA RESORT & SPA
BEACH ALBATROS GARDEN
SEA GULL (HRG)
MENAVILLE SAFAGA
ALF LEILA WA LEILA
LOTUS BAY SAFAGA

Na ir prirašiau..., atsiliepkite, jei bent apie vieną viešbučio paplūdimį turite gerą nuomonę. Skaitau skaitau tuos atsiliepimus ir neaišku man vieni rašo, yra rifas, kiti nėra smile.gif Jumis pasitikiu. Iš anksto dėkui
Atsakyti
Dar vieno neįtraukiau ax.gif
SUNRISE TIRANA AQUA PARK
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2011 10 05, 15:53)
reikia patarimo, kurį viešbutį pasirinktumėte (pasiūlytumėte) iš šio sąrašo, jei pagrindinis kriterijus būtų gražus paplūdymys su koralais, spalvingom žuvelėm smile.gif

Ali Baba Palace Resort
Harmony Makadi Bay
Sol Cyrene
Royal Paradise Resort
Sol Y Mar Riva Mar
Park Inn

Na ir prirašiau..., atsiliepkite, jei bent apie vieną viešbučio paplūdimį turite gerą nuomonę. Skaitau skaitau tuos atsiliepimus ir neaišku man vieni rašo, yra rifas, kiti nėra smile.gif Jumis pasitikiu. Iš anksto dėkui

Buvau Park Inn 4u.gif Deja, apie rifus nieko negaliu pasakyti, nes nenardžiau, buvau viena su mažuoju. Šiaip paplūdimys nelabai koks - jūra labai sekli, pilna visokių gyvių, norint išsimaudyti, reikia gerokai paeiti ta sekluma. Arba galima maudytis nuo pontono, bet su mažais vaikais netinka.
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2011 10 05, 15:53)

Ali Baba Palace Resort
Harmony Makadi Bay
Sol Cyrene
Royal Paradise Resort
Sol Y Mar Riva Mar
Park Inn
Sharm Holiday Resort
HILTON LONG BEACH RESORT
SUNRISE MAMLOUK PALACE RESORT
SUNRISE GARDEN BEACH
ALBATROS AQUA BLUE RESORT
ALBATROS AQUA VISTA RESORT & SPA
BEACH ALBATROS GARDEN
SEA GULL (HRG)
MENAVILLE SAFAGA
ALF LEILA WA LEILA
LOTUS BAY SAFAGA

Rifas man patiko Hilton Long Beach Resort. Ir paplūdimys smėlis. Tik daug kam nepatinka kad ilgas atbradas, bet man tai kaip tik pliusas buvo.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 09 29, 20:22)
puiku drinks_cheers.gif o as neieskau pati pasiulymu pigiu(tik is smalsumo uzregistruoju,kad siustu pasiulymus,kad zinoti kainu tendencijas) bet viska ka reikia suzinau per agenta ir viena kelioniu agentura.
Dauguma super geru pasiulymu net nespeja iseiti i viesuma,kaip buna nupirkti pusvalandzio begyje 4u.gif

o kur jus uzsiregistruojate, kad gauti tuos pasiulymu? g.gif
gal galit pasakyti smile.gif

gal is cia esanciu forumieciu kas nors gali padeti?
ieskom keliones i Hurgada, 5 zv, AI (UAI), 2 suauge, ant juros karnto pageidautina.
isvykimo data galetu buti nuo 10.24 iki 10.28 mirksiukas.gif
Atsakyti