Zylute, mes 2suauge ir mano visi kinderiai, (amziu ziurek sone) vaziuojam i Albatros Jungle aqua park. Ten dideli kambariai, turetu talpinti. Minusas prie juros reikia vaziuoti, odaugiau, tai vaiku rojus
Paziurejau, jei vedi 13m. duoda pasirinkima. Tai 14, gal jau kaip suaugusi skaiciuoja Nes 3+8m. vaikas, meta. Paziurek gal bent taip kainose oreantuotis bus lengviau
Luga, as pirma karta skrisiu i Egipta, tai nieko doro ir nepatarsiu. Kai as rinkausi apsistojau ties Albatros tinklo viesbuciais, pasiskaitinejau atsiliepimuose ir atsirinkau ko man reikia. Dar daug kas renkasi Alf leila wa leila.Anksciau temoje buvo Jolita berods nuorodu iedujus i uzsieninius psl.kur daug info apie viesb. galima rasti.
Ačiū Dovis,
taip ir padariau - vedžiau 3 suaugę ir 1 vaikas (8 m.).
kaina nedžiugina....
taip ir padariau - vedžiau 3 suaugę ir 1 vaikas (8 m.).
kaina nedžiugina....
mes isskrendame i egipta 10-26. Paziurejus gismeteo.ru prognozes, rodo, kad spalio antroj pusej orai bus 34-36 karscio. Siektiek baugoka, kad nepakeliamai karsta bus kaip ten jausmas, kai tokia auksta temperatura buna..? O gal nesijaucia ten taip? Reikes stipriu kremu nuo saules prisikrauti-baisu nudegti Tikejaus, kad spalio gale jau nebevirsys 30 temperatura..
Nebijokit,ten oras sausas ir karštis taip nesijaučia .....
QUOTE(MuzikALI @ 2011 10 05, 11:11)
mes isskrendame i egipta 10-26. Paziurejus gismeteo.ru prognozes, rodo, kad spalio antroj pusej orai bus 34-36 karscio. Siektiek baugoka, kad nepakeliamai karsta bus kaip ten jausmas, kai tokia auksta temperatura buna..? O gal nesijaucia ten taip? Reikes stipriu kremu nuo saules prisikrauti-baisu nudegti Tikejaus, kad spalio gale jau nebevirsys 30 temperatura..
Kaip mane dziugina tokios prognozes
Kai pries pora metu buvau Egpite pirkau viebutyje masazu. Pamenu kad gerokai nuderejau kaina, bet nebepamenu kiek Gal kas patars kokia reali kaina uz kiek moketi daugmaz.
QUOTE(veiva @ 2011 10 05, 11:55)
Kaip mane dziugina tokios prognozes
O as tikiuosi,kad panasus oras issilaikys iki lapkricio vidurio Man tokiose salyse norisi karscio O kremai aisku butini,kad ir zemiau 30. Saule vistiek smarkiai kimba.
QUOTE(veiva @ 2011 10 05, 11:55)
Kai pries pora metu buvau Egpite pirkau viebutyje masazu. Pamenu kad gerokai nuderejau kaina, bet nebepamenu kiek Gal kas patars kokia reali kaina uz kiek moketi daugmaz.
Vat mane irgi domina masazo, hamamo kainos.
reikia patarimo, kurį viešbutį pasirinktumėte (pasiūlytumėte) iš šio sąrašo, jei pagrindinis kriterijus būtų gražus paplūdymys su koralais, spalvingom žuvelėm
Ali Baba Palace Resort
Harmony Makadi Bay
Sol Cyrene
Royal Paradise Resort
Sol Y Mar Riva Mar
Park Inn
Sharm Holiday Resort
HILTON LONG BEACH RESORT
SUNRISE MAMLOUK PALACE RESORT
SUNRISE GARDEN BEACH
ALBATROS AQUA BLUE RESORT
ALBATROS AQUA VISTA RESORT & SPA
BEACH ALBATROS GARDEN
SEA GULL (HRG)
MENAVILLE SAFAGA
ALF LEILA WA LEILA
LOTUS BAY SAFAGA
Na ir prirašiau..., atsiliepkite, jei bent apie vieną viešbučio paplūdimį turite gerą nuomonę. Skaitau skaitau tuos atsiliepimus ir neaišku man vieni rašo, yra rifas, kiti nėra Jumis pasitikiu. Iš anksto dėkui
Ali Baba Palace Resort
Harmony Makadi Bay
Sol Cyrene
Royal Paradise Resort
Sol Y Mar Riva Mar
Park Inn
Sharm Holiday Resort
HILTON LONG BEACH RESORT
SUNRISE GARDEN BEACH
BEACH ALBATROS GARDEN
SEA GULL (HRG)
MENAVILLE SAFAGA
ALF LEILA WA LEILA
LOTUS BAY SAFAGA
Na ir prirašiau..., atsiliepkite, jei bent apie vieną viešbučio paplūdimį turite gerą nuomonę. Skaitau skaitau tuos atsiliepimus ir neaišku man vieni rašo, yra rifas, kiti nėra Jumis pasitikiu. Iš anksto dėkui
Dar vieno neįtraukiau
SUNRISE TIRANA AQUA PARK
SUNRISE TIRANA AQUA PARK
QUOTE(pievu medus @ 2011 10 05, 15:53)
reikia patarimo, kurį viešbutį pasirinktumėte (pasiūlytumėte) iš šio sąrašo, jei pagrindinis kriterijus būtų gražus paplūdymys su koralais, spalvingom žuvelėm
Ali Baba Palace Resort
Harmony Makadi Bay
Sol Cyrene
Royal Paradise Resort
Sol Y Mar Riva Mar
Park Inn
Ali Baba Palace Resort
Harmony Makadi Bay
Sol Cyrene
Royal Paradise Resort
Sol Y Mar Riva Mar
Park Inn
Buvau Park Inn Deja, apie rifus nieko negaliu pasakyti, nes nenardžiau, buvau viena su mažuoju. Šiaip paplūdimys nelabai koks - jūra labai sekli, pilna visokių gyvių, norint išsimaudyti, reikia gerokai paeiti ta sekluma. Arba galima maudytis nuo pontono, bet su mažais vaikais netinka.
QUOTE(pievu medus @ 2011 10 05, 15:53)
Ali Baba Palace Resort
Harmony Makadi Bay
Sol Cyrene
Royal Paradise Resort
Sol Y Mar Riva Mar
Park Inn
Sharm Holiday Resort
HILTON LONG BEACH RESORT
SUNRISE GARDEN BEACH
BEACH ALBATROS GARDEN
SEA GULL (HRG)
MENAVILLE SAFAGA
ALF LEILA WA LEILA
LOTUS BAY SAFAGA
Ali Baba Palace Resort
Harmony Makadi Bay
Sol Cyrene
Royal Paradise Resort
Sol Y Mar Riva Mar
Park Inn
Sharm Holiday Resort
HILTON LONG BEACH RESORT
SUNRISE GARDEN BEACH
BEACH ALBATROS GARDEN
SEA GULL (HRG)
MENAVILLE SAFAGA
ALF LEILA WA LEILA
LOTUS BAY SAFAGA
Rifas man patiko Hilton Long Beach Resort. Ir paplūdimys smėlis. Tik daug kam nepatinka kad ilgas atbradas, bet man tai kaip tik pliusas buvo.
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 09 29, 20:22)
puiku o as neieskau pati pasiulymu pigiu(tik is smalsumo uzregistruoju,kad siustu pasiulymus,kad zinoti kainu tendencijas) bet viska ka reikia suzinau per agenta ir viena kelioniu agentura.
Dauguma super geru pasiulymu net nespeja iseiti i viesuma,kaip buna nupirkti pusvalandzio begyje
Dauguma super geru pasiulymu net nespeja iseiti i viesuma,kaip buna nupirkti pusvalandzio begyje
o kur jus uzsiregistruojate, kad gauti tuos pasiulymu?
gal galit pasakyti
gal is cia esanciu forumieciu kas nors gali padeti?
ieskom keliones i Hurgada, 5 zv, AI (UAI), 2 suauge, ant juros karnto pageidautina.
isvykimo data galetu buti nuo 10.24 iki 10.28