Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(gitulia @ 2011 10 03, 17:03)
O atiduoda irgi tik islipus? Va ir su vezimu papildomos islaidos, reik sketuko ieskot pirkt. Del filmuku maniskiui neidomu, nebent kokius teletabius (vieninteliai kurie dar sudomina) isirasyt ir is ko pasiskolint nesiojama dvd grotuva maziuka.  g.gif
Ir kaip suprantu jis man visa kelia ant keliu tures buti? Vietos maziems neskiriamos lektuve? Bet kaina skaiciuoja man vienoda tiek 9 m. tiek 0-2 m. vaikams  g.gif

Na taip, iki 2 metų vaikutis sėdės jums ant kelių.
O vežimą atiduoda kartu su bagažu smile.gif
Atsakyti
Sveikučiai.Norėjau paklausti, kaip dėl susikalbėjimo Egipte - tik anglų kalba, ar ir rusų įmanoma? Kažkaip angliškai nelabai sugebėčiau...
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2011 10 03, 17:16)
Sveikučiai.Norėjau paklausti, kaip dėl susikalbėjimo Egipte - tik anglų  kalba, ar ir rusų įmanoma? Kažkaip angliškai nelabai sugebėčiau...

Rusų kalba visur susikalbėsite laisvai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Ruosiames Naujus sutikti Egipte, neissirenkame viesbucio. Sioje salyje busim pirma karta. Prasau parekomenduokite i Sarma el Sheiha 5zvaigzdziu viesbuti? Busiu dekinga, tiesiog neturi laiko paieskom. ACIU!!! 4u.gif
Atsakyti
http://www.judek.lt/...mp;LANGUAGE=lit

Neinoringiems, galinčiams greit susikraut daigtus, labai puikus pasiulymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 10 03, 16:03)
1. Va ir su vezimu papildomos islaidos, reik sketuko ieskot pirkt.

2. Bet kaina skaiciuoja man vienoda tiek 9 m. tiek 0-2 m. vaikams  g.gif

1. nejuokaukit, specialiai kelionei pirksit skėtuką? na nebent ir paskui jį naudosite. Aš apskritai vešiuosi lopšį rolleyes.gif

2. negali būti, mes už saviškį tik už vizą 50 lt mokėjom mirksiukas.gif nebent jums meta jau šeimyninį kambarį, tai jie paprastai būna bragesni ir didesni. Susivedinėkit 2+1, kad matytumėt tikrąją kainą standartiniam kambary ax.gif
Atsakyti
Tai gal tikrai del seimyninio kambario taip skaiciuoja g.gif Reik iki kokios agenturos nueit paklausinet del tikslesniu kainu g.gif
O del vezimo tai net nezinau, nenoreciau, kad 4-5 ryto atimtu vezima i negabaritini ir likt su nedamiegojusiu vaiku ant ranku iki skrydzio. Del to ir klausineju, gal kas tiksliau zino kaip jie ten elgiasi su vezimais g.gif
Atsakyti
na seip vaikas iki dvieju metu vaziuoja nemokamai. Bnet jau novature. Ie beje seis metais ziurejau tezture tai man 4 metu vaika suskaiciavo kaip suaugusi taigi vaziavau vel su novaturu nes vaikui kelione per pus pigiau atsiejo
Atsakyti
As novature ir skaiciavau, tai man tike 0-2 tiek 9 m. vienoda kaina meta apie 700 lt kiekvienam, bet gal tikrai del seimyninio kambario, reiks gyvai nueit paklaust.
Idomiai man novaturo sistema skaiciuoja. Vedu viena vaika rodo tam vaikui dvigubai brangiau, vedu du vaikus, tai ta pacia suma isdalina ant abieju biggrin.gif

2 suaugę (-ęs) x 2.349,00 LTL 4.698,00 LTL
2 vaikai x 664,56 LTL 1.329,12 LTL
4 Viza(-os) x 50,00 LTL 200,00 LTL

2 suaugę (-ęs) x 2.349,00 LTL 4.698,00 LTL
1 vaikai x 1.329,12 LTL 1.329,12 LTL
3 Viza(-os) x 50,00 LTL 150,00 LTL
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 03 spalio 2011 - 19:23
QUOTE(jola333 @ 2011 10 03, 17:22)
Rusų kalba visur susikalbėsite laisvai 4u.gif

Ačiū, labai nuraminot 4u.gif
Atsakyti
blogai vedete as savo viesbuciui vedziau vaika nuo 0-2 metu ir man meta kaina 0 tik 50 lt viesbuciui.
Gal kartais amziu vaikui blogai suvedete.
Pabandykite suvesti sol y mar club makadi as bandziua vesti si viesbuti su vaiku 0-2 metai man vaiko neskaiciavo
Ka tik pabandziau femili raum ir ten nemeta vaiko.
Viskas aisko kodel kai suvedziau viena vaika tai kaina ismete 1500 lt kai du tai 2 po 750 lt taip kad mokate realiai uz viena. Nes vienas vaikas apie 1500 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZAIKA2: 03 spalio 2011 - 19:38
As gerai vedu. Pirma karta vedu viena vaika 9 m. tik, kita karta vedu 2 vaikus viena 0-2, kita 9 m. ir vis tiek kaina ta pati. Tik kas juokingiausia, kai vaziuoju su dviem, 9-meciui skaiciuoja 665 lt, o kai vedu viena vaika tik 9-meti, tada jau jam kaina 1300 lt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 03 spalio 2011 - 19:38