QUOTE(Raimutia @ 2011 11 09, 08:38)
O va man kita problema iskilo,nes nesutariam ar imt vezima ar neimt (sketuka irgi) dukrytei
Patariu nesukt galvos ir imti sketuka. Mazas dar jusu zuikis, ir jei eisit,kur pasivaikscioti, neistems ilgesniu distanciju
Mano panai 4 metai, pietu jau senai nemiega, bet issidavus visa diena, vakare jau tingedavo,kur ir beropot, o mums norejosi
Tai ji i brolio vezima isirangydavo, paprastai ir uzmigdavo. Tai taip daug paprasciau budavo, nei nesti, nei zirzimu klausyt tekdavo. Na tekdavo mazaji panesiot, bet su juo lengviau
QUOTE(ievakata @ 2011 11 11, 11:19)
Gal zinot kaip su pampersais reikalai egipte, jauciu prisidesiu, bet jei ka, gal ten galima isigyti
O kaip maziukai maudosi basinuose
Maudynem reiktu maudymosi pampersiuku
Prekybos centre maciau tikPampers.Kaina uz 64vnt~30lt
QUOTE(kipass @ 2011 11 11, 22:06)
Egipte siais metais pavasari laiko nepersukinejo del to dabar laikas skiriasi
Nesuprantu,kodel kelinta zinute irodineji, to ko nezinai
Siuo metu laikas tas pats.
Atostogos - jega, noriu dar
Viesbutis Albartros Jungle Aqua park pasiteisino visu 100%. Ispradziu labai nervavo,kad jie istisai vis valo ir valo, su sluotom laksto
Praeit trukdydavo
Kambariu tvarkytojas istisai klausdavo ar viskas ok
Gal del tu poros $
Daug restoranu, su skirtingu saliu meniu. Nereikia uzsirasyti, eini kur nori. O jei nori "esti"visa diena, dar ir issinesti gali
Prie duru dezutes sudetos. Vandens buteliukus sudedavo saldytuve arba pats is baro parsinesdavai. Labai daug baseinu, deja tik vienas sildomas,kiti ledinukai. Vaiku, zinoma,kad sildomi. Aqua parke vanduo siltas.Ne tik vaikams, bet ir suaugusiems buvo super
Kalneliai
Beda, vaikai prie juros nenorejo
Papludimys
buna geresniu, bet galima kenteti. Oras siuo laikotarpiu, nesuzavejo,man buvo per salta.
Nesinorejo tiek maudytis,lyginant su vasaros atostogom. Primine vasaros orus musu pajury. Iskrendant palikom vestancius orus, tai ne taip ir gaila
Ir jei sako,kad vakare reiks kazko silto, tai tikrai reikes. As siltu rubu turejau per mazai, visus vakarus su tais paciais dzinsais ir tuo paciu megztiniu prabuvau
Vidurinioji turejo plona dzemperi, tai kartais zyzdavo,kad salta. Maziui paskutine minute pagriebiau siltesni apklotuka, taip vadinama peliuko medziagytes, tai kiekviena vakara praverte.