Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(tiktak @ 2011 10 01, 21:50)
na mums ziauriai patiko ir maza vaika turejom

Ačiū, Tikriausia ir mums patiks g.gif Atsiliepimai visur irgi geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2011 09 30, 08:42)
O gal kas buvę Šarme SEA CLUB viešbutyj? Būtų įdomu išgirst atsiliepimus bigsmile.gif

aš buvau. normalus viešbutis, snorklinti labai blogai, pakrantėj koralas labai seklus, ten tik maža bala kurioje gali maudytis, iki koralo sienos eiti (arba plaukti) toloka ir prie jos ne kiekvieną dieną leido nardyt dėl didelio vėjo.
nu man septynių mėnesių neštume eiti ir kopėčiom žemyn lipti buvo sunkiau nei plauti nuo kranto, tai aš plaukiau biggrin.gif
bet visumoj normaliai, maistas, kambariai - viskas ok. nu dukra tiesa parsivežė kažkokią rarazą, viduriavo, sudavė ligoninėj antibiotikų ir praėjo, bet tai kiek sugadino nuotaiką. tačiau tai juk Egiptas, visur ta bakterija yra. jei vaikas važiuoja, leiskit jam coca colos pagert, mažiau zarazos kibs biggrin.gif dariau klaidą, kad neleidau...

QUOTE(kerija @ 2011 09 30, 12:26)
Gal galit parekomenduoti kokį nors viešbutį labiau tinkantį jaunimui, na, kad ir pašėlti būtų kur biggrin.gif  Sūnus su drauge nori važiuoti, bet ten, kur mes važiuojame, labiau šeimyniniam poilsiui, jaunai porelei ten nuobodoka.

pačiam viešbuty siausti nelabai kur ir bus, bet jei gyvensit arti Naama Bay (Šarmo miesto centriuko), tai jie galės kas vakarą išvaryt ten pasiausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginja @ 2011 09 30, 15:54)
Sveikos keliautojos
Planuojam kelione i Egipta,norejau pasidemeti,ar brangu ten parduotuvese (maistas, rubai ir pan) Niekada ten nebuvom,tai nelabai isivaziduoju.Kitas del vaiko maitinimo.Keliautume su dukryte 1metu ir 2 men. Ar parduotuvese ant pakuociu yra angliski pavadinimai ir siaip zinomu mum firmu maistelio vaikams. Aciu Jums. 4u.gif

kainos padorios prekybos centruose - nesikandzioja..kas liecia drabuzius tai galima neblogu firminiu rasti, pigiau nei Lietuvoje, taciau tiksliai atsakyti sunku, nes perdaug ir mes nesigilinome...
kas liecia vaizius, tai geriau vaziuoti i turgu vietiniu, nes viskas kaip sakoma - "pigiau grybo" smile.gif
kas del pavadinimo ant pakuociu, tai viskas yra orentuojama i turistus, tad del uzrasu tikrai nebus pripiesta arabiskus "kringeliu" blush2.gif
Papildyta:
na ka vel arteja atostogos, vel planuojam vykti i Egipta kitu metu pradzioje..belieka gaudyti geras kainas, planuoti islaidas ir laukti..laukti...smile.gif
gal kas parekomenduos geruli viezbutuka 4 ar 5 zvaigzduciu...
Atsakyti
O gal kas buva Radisson Blue Sharme?Is nuotrauku atrodo graziai,o kaip atsiliepimai ten buvusiu??Aciu

Taip pat dekoju visom atsakiusiomi mano uzklausa. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginja @ 2011 10 02, 19:37)
O gal kas buva Radisson Blue Sharme?Is nuotrauku atrodo graziai,o kaip atsiliepimai ten buvusiu??Aciu

Taip pat dekoju visom atsakiusiomi mano uzklausa.  thumbup.gif

Mes buvome šiemet sausio mėnesį. Atsiliepimai labai geri, maistas puikus, paplūdimys didžiulis, pontonas nardymui.... Kontingentas geras buvo: inteligentiški vokiečiai, italai, norvegai, arabai ir tik keletas rusų smile.gif Nežinau, kas konkrečiai jus domina. Tiesą sakant, nesu buvusi nei viename viešbutyje, kuris man nepatiktų arba turėčiau kokių tai pretenzijų 4u.gif
Atsakyti
merginos, o kokie orai buna Egipte spalio men? nezinau ar imti vaikams siltu rubu daug ar pakaks megztuku ir ilgu kelnyciu? vaziuojam pirma karta tai stresas man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liud @ 2011 10 03, 11:16)
merginos, o kokie orai buna Egipte spalio men? nezinau ar imti vaikams siltu rubu daug ar pakaks megztuku ir ilgu kelnyciu? vaziuojam pirma karta tai stresas man doh.gif

Prieš pora metų spalio vidury buvom, tai neužsidėjom nei vieno rūbo su ilgomis rankovėmis - labai karšta buvo. Daug šiltų rūbų tikrai neimkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2011 10 03, 11:32)
Prieš pora metų spalio vidury buvom, tai neužsidėjom nei vieno rūbo su ilgomis rankovėmis - labai karšta buvo. Daug šiltų rūbų tikrai neimkite 4u.gif

aciu thumbup.gif
na as ir dabar ziurejau kad pas juos 28 laipsniai, bet galvoju gal buna ir salta blush2.gif bet matyt salciau buna jau sausio men.
Atsakyti
QUOTE(liud @ 2011 10 03, 12:14)
aciu thumbup.gif
na as ir dabar ziurejau kad pas juos 28 laipsniai, bet galvoju gal buna ir salta blush2.gif  bet matyt salciau buna jau sausio men.

mes spalio vidury važiavom su 3 ir 5 metų vaikais, nei karto neužvilkau nieko ilgom rankovėm. Šiemet važiuojam su kūdikiu, tai jam vieną džemperį ir marškinukus ilgom rankovėm įmesiu dėl visa ko ax.gif
Atsakyti
Sveikos keliautojos 4u.gif
Man labai aktualu, kaip mazieji pernesa toki ilga skrydi? Maniskis beveik 2 m. butu per planuojamas atostogas, bet jis super judrus vaikas, tai man vien pagalvojus apie aerouostus ir 4 val lektuve, kazkaip nebesinori atostogu. Galvoju kaip jis istvers ir kaip elgsis g.gif Jei pasiimciau normalu nemaza sportini vezima, ar praleistu su juo iki lektuvo, ar atimtu i negabaritini bagaza? Ir kur atiduoda vezimelius? Jei prie juostos, tai kaip su tokiais pypliais reikia praeiti visas pasu kontroles, vizas (beje ar jos jau perkamos cia, ar pagal senovei dedamos nuskridus) ir pan. su lakstanciu monstriuku ir tasem g.gif
Norejau atostogu, bet kai jau realiai reikia apsisprest, tai kazkaip visokiu baimiu atsirado doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 10 03, 15:54)
Sveikos keliautojos  4u.gif
Man labai aktualu, kaip mazieji pernesa toki ilga skrydi? Maniskis beveik 2 m. butu per planuojamas atostogas, bet jis super judrus vaikas, tai man vien pagalvojus apie aerouostus ir 4 val lektuve, kazkaip nebesinori atostogu. Galvoju kaip jis istvers ir kaip elgsis  g.gif  Jei pasiimciau normalu nemaza sportini vezima, ar praleistu su juo iki lektuvo, ar atimtu i negabaritini bagaza? Ir kur atiduoda vezimelius? Jei prie juostos, tai kaip su tokiais pypliais reikia praeiti visas pasu kontroles, vizas (beje ar jos jau perkamos cia, ar pagal senovei dedamos nuskridus) ir pan. su lakstanciu monstriuku ir tasem  g.gif
Norejau atostogu, bet kai jau realiai reikia apsisprest, tai kazkaip visokiu baimiu atsirado  doh.gif

Aš saviškiui į kelionę paimdavau naujų žaislų, knygelių, pieštukus, ir jis turėdavo užsiėmimų, kartais dar ir numigdavo pora valandų, kokį gerą pusvalandį užima valgymas, tai taip ir prabėga laikas. Kartais lėktuve rodo animacinius filmukus, tai dauguma skrendančių vaikų bent jau pusvalandį būna susidomėję smile.gif Vežimėlius paima prieš lipant į lėktuvą, turiu galvoje skėtukus, o kaip dėl didelio vežimo, tai nežinau g.gif
Vizos dedamos orouoste (jeigu su Teztour)
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2011 10 03, 15:55)
Vežimėlius paima prieš lipant į lėktuvą, turiu galvoje skėtukus, o kaip dėl didelio vežimo, tai nežinau  g.gif 

O atiduoda irgi tik islipus? Va ir su vezimu papildomos islaidos, reik sketuko ieskot pirkt. Del filmuku maniskiui neidomu, nebent kokius teletabius (vieninteliai kurie dar sudomina) isirasyt ir is ko pasiskolint nesiojama dvd grotuva maziuka. g.gif
Ir kaip suprantu jis man visa kelia ant keliu tures buti? Vietos maziems neskiriamos lektuve? Bet kaina skaiciuoja man vienoda tiek 9 m. tiek 0-2 m. vaikams g.gif
Atsakyti