QUOTE(Alri @ 2011 09 30, 08:42)
O gal kas buvę Šarme
SEA CLUB viešbutyj? Būtų įdomu išgirst atsiliepimus
aš buvau. normalus viešbutis, snorklinti labai blogai, pakrantėj koralas labai seklus, ten tik maža bala kurioje gali maudytis, iki koralo sienos eiti (arba plaukti) toloka ir prie jos ne kiekvieną dieną leido nardyt dėl didelio vėjo.
nu man septynių mėnesių neštume eiti ir kopėčiom žemyn lipti buvo sunkiau nei plauti nuo kranto, tai aš plaukiau
bet visumoj normaliai, maistas, kambariai - viskas ok. nu dukra tiesa parsivežė kažkokią rarazą, viduriavo, sudavė ligoninėj antibiotikų ir praėjo, bet tai kiek sugadino nuotaiką. tačiau tai juk Egiptas, visur ta bakterija yra. jei vaikas važiuoja, leiskit jam coca colos pagert, mažiau zarazos kibs
dariau klaidą, kad neleidau...
QUOTE(kerija @ 2011 09 30, 12:26)
Gal galit parekomenduoti kokį nors viešbutį labiau tinkantį jaunimui, na, kad ir pašėlti būtų kur
Sūnus su drauge nori važiuoti, bet ten, kur mes važiuojame, labiau šeimyniniam poilsiui, jaunai porelei ten nuobodoka.
pačiam viešbuty siausti nelabai kur ir bus, bet jei gyvensit arti Naama Bay (Šarmo miesto centriuko), tai jie galės kas vakarą išvaryt ten pasiausti