Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(giedrebmk @ 2011 11 09, 11:24)
Tiek Egipte, tiek Lietuvoje ta pati laiko juosta:
ziemos laiku UTC+2, vasaros laikas UTC+3 (www.wikipedia.org)

Egipte siais metais pavasari laiko nepersukinejo del to dabar laikas skiriasi
Atsakyti
Ech, susipainiojom... ir negalim apsisrest doh.gif biggrin.gif Koki viesbuti siulytumet rinktis Sarme vasario pradziai atostogoms su vaikais (butini kalneliai ir kad baseine vanduo ledinis nebutu). Kaina nesvarbu...... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo epika: 11 lapkričio 2011 - 22:11
QUOTE(epika @ 2011 11 11, 23:09)
Ech, susipainiojom... ir negalim apsisrest  doh.gif  biggrin.gif  Koki viesbuti siulytumet rinktis Sarme vasario pradziai atostogoms su vaikais (butini kalneliai ir kad baseine vanduo ledinis nebutu). Kaina nesvarbu......  ax.gif

Na, pagal tokius kriterijus viesbuciu pasirinkimas tikrai nemazas 4u.gif
Beach Albatros, Royal Albatros Moderna, Tropicana grand azur. As galbut is situ rinkciausi. Buvau Nubian Village, bet kalneliai tik trys (ir tai bendri 2 viesbuciams), Park Inn man patiko, didelis vandens pramogu parkas, bet kitai forumietei is SM nepatiko. Pasiziurekit, kas jums labiausiai tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola333: 12 lapkričio 2011 - 10:06
QUOTE(Frezija13 @ 2011 11 11, 17:47)
Vistoje besimaudanciu buvo vienetai. Paskutiniu metu baseinai  ir ten salti  schmoll.gif .
Spec. avalyne pajury reikalinga jeigu norima pasivaikscioti laukine pakrante , stebėti po koralais gyvenančius gyvius , kurių nekasdien bet pasitaiko labai įdomių.

Grizau uzvakar 4u.gif Prie baseinu zmoniu tikrai nedaug, nes juroj vanduo siltesnis. Vistos viesbucio teritorija is vis apmirus, animacijos nera, viesbutis krastinis, bet vanduo baseine siltesnis nei jura biggrin.gif ir besimaudanciu yra pakankamai.
Atsakyti
O aš šarme rinkausi Jaz ax.gif Tikriausiai pasirinkau nelabai populiarų viešbutį, nes žiūriu niekas apie jį nekalba. Jei galima tikėti šia info, tai - Jaz Mirabel Beach has won " M.o.T - Award of excellence for promotion of tourism in Egypt for 2010 " lotuliukas.gif Bus matyt kas ten per viešbutis, kai nuvyksim. Nors atrodo mano mažąjam pradeda formuotis krūminukai, kad tik artėjant kelionei nesugalvotų lysti unsure.gif
Dar kalbant apie rusų saitus ir apie ten pateiktą info. Renkantis viešbutį buvau apsistojusi prie kito. Lietuviški atsiliepimai buvo geri, tripadvisor gyrė viešbutį, youtube vaizdeliai ir patiko, bet paskutinę dieną prieš užsakant, sugalvojau dar įlysti į rusų kelionių agentūras. Ir ką paaiškėjo, kad neseniai grįžę rusai pranešė, kad viešbučio kai kurie kambariai renovuojami, vyksta statybos darbai. Nuotraukos nesužavėjo, nes lentos, žvyras kažkaip man nedera su 5* lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridita @ 2011 11 12, 12:43)
O aš šarme rinkausi Jaz ax.gif  Tikriausiai pasirinkau nelabai populiarų viešbutį, nes žiūriu niekas apie jį nekalba. Jei galima tikėti šia info, tai - Jaz Mirabel Beach has won " M.o.T - Award of excellence for promotion of tourism in Egypt for 2010 "  lotuliukas.gif  Bus matyt kas ten per viešbutis, kai nuvyksim. Nors atrodo mano mažąjam pradeda formuotis krūminukai, kad tik artėjant kelionei nesugalvotų lysti unsure.gif
Dar kalbant apie rusų saitus ir apie ten pateiktą info. Renkantis viešbutį buvau apsistojusi prie kito. Lietuviški atsiliepimai buvo geri, tripadvisor gyrė viešbutį, youtube vaizdeliai ir patiko, bet paskutinę dieną prieš užsakant, sugalvojau dar įlysti į rusų kelionių agentūras. Ir ką paaiškėjo, kad neseniai grįžę rusai pranešė, kad viešbučio kai kurie kambariai renovuojami, vyksta statybos darbai. Nuotraukos nesužavėjo, nes lentos, žvyras kažkaip man nedera su 5* lotuliukas.gif

Nežinau, kodėl jis nėra populiarus, bet aš buvau pernai ir šiemet vėl į jį važiuoju. Daug metu bendrauju su vienos agentūros vadovu, pernai pasūlė šitą, o kadangi visai patiko, tai sakė ir šiemet net neieškoti kito. Man buvo labai aktualu šildomas vanduo vaikiškuose (ir ne tik) baseinuose, gana tvarkingas(kaip Egipte tai visai gerai biggrin.gif ), nebuvo žmonių pertekliaus. Maisto užteko, vėlgi, gal ir nebuvo kasdien per dvi savaites nauji patiekalai, bet, visi rasdavom ką pavalgyti. Mes davėm truputį doleriukų, tai gavom kambarius į baseinų pusę pirmam aukšte, tai su vaiku labai patogu, net į WC į kambarį pareidavom, ir užmigdžiusi pietų sėdėdavau terasoje visai šalia savo kompanijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2011 11 12, 16:00)
Nežinau, kodėl jis nėra populiarus, bet aš buvau pernai ir šiemet vėl į jį važiuoju. Daug metu bendrauju su vienos agentūros vadovu, pernai pasūlė šitą, o kadangi visai patiko, tai sakė ir šiemet net neieškoti kito. Man buvo labai aktualu šildomas vanduo vaikiškuose (ir ne tik) baseinuose, gana tvarkingas(kaip Egipte tai visai gerai biggrin.gif ), nebuvo žmonių pertekliaus. Maisto užteko, vėlgi, gal ir nebuvo kasdien per dvi savaites nauji patiekalai, bet, visi rasdavom ką pavalgyti. Mes davėm truputį doleriukų, tai gavom kambarius į baseinų pusę pirmam aukšte, tai su vaiku labai patogu, net į WC į kambarį pareidavom, ir užmigdžiusi pietų sėdėdavau terasoje visai šalia savo kompanijos biggrin.gif

Nesupratau jumoro dėl tvarkingo viešbučio g.gif Neteko man Egipte būti netvarkingam 4 ar 5 žvaigždžių viešbutyje. O ką turite galvoje sakydama - tvarkingas?
O aš kaip tik norėjau, kad nebūtų langai į baseino pusę, nes prie baseino vaikai žaidžia, krykštauja, maniškį užmigdyti būtų sudėtinga smile.gif Gražiai paprašiau (be jokių pakišų) su langais į sodo pusę, tai buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2011 11 12, 16:47)
Nesupratau jumoro dėl tvarkingo viešbučio g.gif Neteko man Egipte būti netvarkingam 4 ar 5 žvaigždžių viešbutyje. O ką turite galvoje sakydama - tvarkingas?
O aš kaip tik norėjau, kad nebūtų langai į baseino pusę, nes prie baseino vaikai žaidžia, krykštauja, maniškį užmigdyti būtų sudėtinga smile.gif Gražiai paprašiau (be jokių pakišų) su langais į sodo pusę, tai buvo  thumbup.gif

Aš visai nejuokavau, tiesiog, jei lyginsime Eurpos viešbučių tvarkinguma su Egipto, tai apie Egipto viešbučius galima sakyti, kad tvarka yra sąlyginė.
Na, mūsų draugams be pakišų ir davė i sodo pusę, o mes, kai norėjome i baseino, tai atsirado toks tik po bakšišo cool.gif Bet čia jau kaip kam labiau patinka
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2011 11 12, 09:58)
Na, pagal tokius kriterijus viesbuciu pasirinkimas tikrai nemazas 4u.gif
Beach Albatros, Royal Albatros Moderna, Tropicana grand azur. As galbut is situ rinkciausi. Buvau Nubian Village, bet kalneliai tik trys (ir tai bendri 2 viesbuciams), Park Inn man patiko, didelis vandens pramogu parkas, bet kitai forumietei is SM nepatiko. Pasiziurekit, kas jums labiausiai tinka smile.gif

Mes vasario 8d skrendam su vaiku i Royal Albatros Moderna 4u.gif Prisijunkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2011 11 12, 17:34)
Aš visai nejuokavau, tiesiog, jei lyginsime Eurpos viešbučių tvarkinguma su Egipto, tai apie Egipto viešbučius galima sakyti, kad tvarka yra sąlyginė.
Na, mūsų draugams be pakišų ir davė i sodo pusę, o mes, kai norėjome i baseino, tai atsirado toks tik po bakšišo cool.gif  Bet čia jau kaip kam labiau patinka

Aišku 4u.gif Na, man tiesiog niekada nešovė į galvą mintis, lyginti Europos ir Afrikos viešbučius smile.gif
Atsakyti
Labutis, norėčiau pasidomėti, gal kas nors atostogavote viešbutyje Beach Albatros Garden 4 ?
Atsakyti
QUOTE(butgitana @ 2011 11 14, 11:53)
Labutis, norėčiau pasidomėti, gal kas nors atostogavote viešbutyje Beach Albatros Garden 4 ?

As atostogavau smile.gif kas domina?
Atsakyti