QUOTE(ingridita @ 2011 11 12, 12:43)
O aš šarme rinkausi Jaz
Tikriausiai pasirinkau nelabai populiarų viešbutį, nes žiūriu niekas apie jį nekalba. Jei galima tikėti šia info, tai - Jaz Mirabel Beach has won " M.o.T - Award of excellence for promotion of tourism in Egypt for 2010 "
Bus matyt kas ten per viešbutis, kai nuvyksim. Nors atrodo mano mažąjam pradeda formuotis krūminukai, kad tik artėjant kelionei nesugalvotų lysti
Dar kalbant apie rusų saitus ir apie ten pateiktą info. Renkantis viešbutį buvau apsistojusi prie kito. Lietuviški atsiliepimai buvo geri, tripadvisor gyrė viešbutį, youtube vaizdeliai ir patiko, bet paskutinę dieną prieš užsakant, sugalvojau dar įlysti į rusų kelionių agentūras. Ir ką paaiškėjo, kad neseniai grįžę rusai pranešė, kad viešbučio kai kurie kambariai renovuojami, vyksta statybos darbai. Nuotraukos nesužavėjo, nes lentos, žvyras kažkaip man nedera su 5*
Nežinau, kodėl jis nėra populiarus, bet aš buvau pernai ir šiemet vėl į jį važiuoju. Daug metu bendrauju su vienos agentūros vadovu, pernai pasūlė šitą, o kadangi visai patiko, tai sakė ir šiemet net neieškoti kito. Man buvo labai aktualu šildomas vanduo vaikiškuose (ir ne tik) baseinuose, gana tvarkingas(kaip Egipte tai visai gerai
), nebuvo žmonių pertekliaus. Maisto užteko, vėlgi, gal ir nebuvo kasdien per dvi savaites nauji patiekalai, bet, visi rasdavom ką pavalgyti. Mes davėm truputį doleriukų, tai gavom kambarius į baseinų pusę pirmam aukšte, tai su vaiku labai patogu, net į WC į kambarį pareidavom, ir užmigdžiusi pietų sėdėdavau terasoje visai šalia savo kompanijos