Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Marius ir Ramune @ 2011 11 07, 15:16)
sveiki o i kuri viesbuti planuojate ar dar paieskose?

Dar tik paieskose smile.gif Pirma seimynine kelione svetur,tai norisi neprasauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2011 11 07, 15:26)
Dar tik paieskose smile.gif  Pirma seimynine kelione svetur,tai norisi neprasauti ax.gif

saunu...labai daug geru komentaru galite rasti rusiskuose puslapiuose ten ju labai daug apie viesbucius mes va planuojame i Sarma ziema tai renkames kolkas dar irgi viesbuti....
Papildyta:
QUOTE(MuzikALI @ 2011 11 07, 15:26)
neperseniausiai gryzome is sarm el sheicho. kelione patiko, isskyrus viesbucio maistas ir tai, kad susirgome nuo jo  doh.gif  bet esme tame, kad oras buvo labai geras, nebuvo per karsta, pats tas (oro temperatura 29 laipsniu). mano tevai sugalvojo irgi vykti i egipta, tik i hurgada ir kazkur vasario pabaigoje. norejau paklausti buvusiu egipte vasario gale-kaip ten situacija su orais tokiu metu? spalio gale oras buvo pats tas, bet baisoka, kad vasario gale gali per salta buti.. kaip yra is tikruju..?

sveiki kuriame viesbytyje Sarme buvote?
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2011 11 07, 14:26)
neperseniausiai gryzome is sarm el sheicho. kelione patiko, isskyrus viesbucio maistas ir tai, kad susirgome nuo jo  doh.gif  bet esme tame, kad oras buvo labai geras, nebuvo per karsta, pats tas (oro temperatura 29 laipsniu). mano tevai sugalvojo irgi vykti i egipta, tik i hurgada ir kazkur vasario pabaigoje. norejau paklausti buvusiu egipte vasario gale-kaip ten situacija su orais tokiu metu? spalio gale oras buvo pats tas, bet baisoka, kad vasario gale gali per salta buti.. kaip yra is tikruju..?

Mes buvom kovo pradžioje Šarme, tai oras buvo labai geras - dieną 27-28 laipsniai, vakarais reikėdavo lengvo megztuko ar striukės. Bet tai aišku priklauso nuo viešbučio dislokacijos
Papildyta:
QUOTE(Marius ir Ramune @ 2011 11 07, 14:49)
saunu...labai daug geru komentaru galite rasti rusiskuose puslapiuose ten ju labai daug apie viesbucius mes va planuojame i Sarma ziema tai renkames kolkas dar irgi viesbuti....
Papildyta:
sveiki kuriame viesbytyje Sarme buvote?

Rusiški puslapiai neblogi, bet patarčiau juose pateikiamus atsiliepimus vertinti atsargiai. Matėme, kaip Egipte rusai elgiasi g.gif

Papildyta:
QUOTE(ORDI @ 2011 11 07, 14:23)
jei gerai supratau,Hurgadoje papudimiai ir krantas geresni? O koki viesbuti pasirinktumete jus? Dairausi kazka is 4* ir geriau.. Noretusi gal kad butu vandens ciuozyklos mano dviem aktyvistams - vyrui ir dukrai biggrin.gif  4u.gif

Aš asmeniškai Šarme paplūdimiu ir krantu buvau nusivylusi, o Hurgadoje labai patiko. Bet čia gal tik mums taip pasitaikė g.gif Rekomenduoti dėl viešbučio nieko labai negaliu, mes buvome 2007 metais Ali Baba palace, tai 4 žvaigždutės su ALL ir ant jūros kranto. Mums labai patiko 4u.gif Prieš kelis metus girdėjau atsiliepimus, kad Ali Baba suprastėjęs. Jei dabar vykčiau, rinkčiausi Madinat Makadi viešbučius. Bet jie, aišku, brangesni. Bet ten kaip atskiras miestukas, tai mažiau įkyrių prekiautojų ir kitų vietinių. Asmeniškai man Egipte tai buvo vienintelis žiauriai užknisantis dalykas g.gif
Atsakyti
Mergaites o kas yra A'la Carte restoranai? blush2.gif
Svarstau pasiulyma i HILTON Hurgada long beach 4*+
http://www.novaturas..._code=eghhilton
Bet atsiliepimai tai nekokie g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ORDI: 07 lapkričio 2011 - 15:24
QUOTE(ORDI @ 2011 11 07, 15:18)
Mergaites o kas yra A'la Carte restoranai? blush2.gif
Svarstau pasiulyma i HILTON Hurgada long beach 4*+
http://www.novaturas..._code=eghhilton
Bet atsiliepimai tai nekokie g.gif

A la Carte yra restoranas, į kurį reikia užsirašyti iš anksto. Kartais būna mokamas, kartais nemokamas. Jame jau nebe švediškas stalas, o gaunate rinktis iš meniu ir jus aptarnauja. A la carte dažnai būna kokių nors konkrečių tautų - kinų, italų ar pan. patiekalų restoranas.
Hiltone buvo kelios pažįstamos taip pat 2007 metais, tai labai gyrė tą viešbutį
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2011 11 07, 16:13)
Mes buvom kovo pradžioje Šarme, tai oras buvo labai geras - dieną 27-28 laipsniai, vakarais reikėdavo lengvo megztuko ar striukės. Bet tai aišku priklauso nuo viešbučio dislokacijos
Papildyta:
Rusiški puslapiai neblogi, bet patarčiau juose pateikiamus atsiliepimus vertinti atsargiai. Matėme, kaip Egipte rusai elgiasi  g.gif

Papildyta:
Aš asmeniškai Šarme paplūdimiu ir krantu buvau nusivylusi, o Hurgadoje labai patiko. Bet čia gal tik mums taip pasitaikė  g.gif  Rekomenduoti dėl viešbučio nieko labai negaliu, mes buvome 2007 metais Ali Baba palace, tai 4 žvaigždutės su ALL ir ant jūros kranto. Mums labai patiko  4u.gif Prieš kelis metus girdėjau atsiliepimus, kad Ali Baba suprastėjęs. Jei dabar vykčiau, rinkčiausi Madinat Makadi viešbučius. Bet jie, aišku, brangesni. Bet ten kaip atskiras miestukas, tai mažiau įkyrių prekiautojų ir kitų vietinių. Asmeniškai man Egipte tai buvo vienintelis žiauriai užknisantis dalykas  g.gif

Na jo bet rusu juk irgi yra padoriu zmoniu ir pas juos labai daug komentaru apskritai apie smulkiausias smulkmenas...Tai ar vaziuoja kas sausio gale i Sarma?
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2011 11 07, 15:23)
jei gerai supratau,Hurgadoje papudimiai ir krantas geresni? O koki viesbuti pasirinktumete jus? Dairausi kazka is 4* ir geriau.. Noretusi gal kad butu vandens ciuozyklos mano dviem aktyvistams - vyrui ir dukrai biggrin.gif  4u.gif

Tikrai neblogas 4* Sindibad Aqua Hurgadoje, buvome 2009 metais smile.gif
Atsakyti
Vaziuojam i Sunrise Garden beach gruodzio 3.
Gal turit kokiu atsiliepimu, nes lietuviski atsiliepimai neblogi, o rusu tai nekokie. Kaip ten istikruju...
Kaip manot, gruodzio pradzioje gal nebus salta?
Atsakyti
QUOTE(Ramas35 @ 2011 11 07, 22:20)
Gal turit kokiu atsiliepimu, nes lietuviski atsiliepimai neblogi, o rusu tai nekokie. Kaip ten istikruju...

manau tikrai nebus salta gal vejuota tik...rusai labai priekabus jiems itikti labai sunku del to atsiliepimu daug ir visokiu blogu,kiek zmoniu tiek ir nomoniu.
Atsakyti
QUOTE(Ramas35 @ 2011 11 07, 22:20)

Mes vykstam vasari i si viesbuti. Lauksiu jusu atsiliepimo, kaip ten istikruju. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2011 11 07, 14:13)
Rusiški puslapiai neblogi, bet patarčiau juose pateikiamus atsiliepimus vertinti atsargiai. Matėme, kaip Egipte rusai elgiasi  g.gif

Jus turbut nematete visu rusu,o tik dalele,o zmoniu visokiu yra,bet kurioje tautybeje.
O rusu atsiliepimus paskaityti yra isties gerai,todel,kad viska iki smulkiausiu smulkmenu apraso ir raso viska kaip buvo.Nebuna uzsideje roziniu akiniu ir nebijo pripazinti,kad pasirinko prasta viesbuti,jei jis is tiesu buvo prastas.Beto skaitant atsiliepimus matosi,kokie viesbucio pliusai ar minusai kartojasi atsiliepimuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 08 lapkričio 2011 - 07:45
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 11 08, 07:45)
Jus turbut nematete visu rusu,o tik dalele,o zmoniu visokiu yra,bet kurioje tautybeje.
O rusu atsiliepimus paskaityti yra isties gerai,todel,kad viska iki smulkiausiu smulkmenu apraso ir raso viska kaip buvo.Nebuna uzsideje roziniu akiniu ir nebijo pripazinti,kad pasirinko prasta viesbuti,jei jis is tiesu buvo prastas.Beto skaitant atsiliepimus matosi,kokie  viesbucio pliusai ar minusai  kartojasi atsiliepimuose.

Aš tik patariau atsiliepimus vertinti atsargiai. Ir nesusidaryti kategoriškos išankstinės nuomonės. Čia kaip ir su tripadvisor pateikiamais atsiliepimais apie viešbučius - tai personalas eilinį kartą nenusišypsojo, tai vonia per maža, tai plaukų džiovintuvo nebuvo, tai pusryčiai per menki, tai lifto nėra smile.gif Aš asmeniškai į smulkmenas mažai gilinuosi smile.gif
Atsakyti