QUOTE(MuzikALI @ 2011 11 07, 14:26)
neperseniausiai gryzome is sarm el sheicho. kelione patiko, isskyrus viesbucio maistas ir tai, kad susirgome nuo jo
bet esme tame, kad oras buvo labai geras, nebuvo per karsta, pats tas (oro temperatura 29 laipsniu). mano tevai sugalvojo irgi vykti i egipta, tik i hurgada ir kazkur vasario pabaigoje. norejau paklausti buvusiu egipte vasario gale-kaip ten situacija su orais tokiu metu? spalio gale oras buvo pats tas, bet baisoka, kad vasario gale gali per salta buti.. kaip yra is tikruju..?
Mes buvom kovo pradžioje Šarme, tai oras buvo labai geras - dieną 27-28 laipsniai, vakarais reikėdavo lengvo megztuko ar striukės. Bet tai aišku priklauso nuo viešbučio dislokacijos
Papildyta:
QUOTE(Marius ir Ramune @ 2011 11 07, 14:49)
saunu...labai daug geru komentaru galite rasti rusiskuose puslapiuose ten ju labai daug apie viesbucius mes va planuojame i Sarma ziema tai renkames kolkas dar irgi viesbuti....
Papildyta:
sveiki kuriame viesbytyje Sarme buvote?
Rusiški puslapiai neblogi, bet patarčiau juose pateikiamus atsiliepimus vertinti atsargiai. Matėme, kaip Egipte rusai elgiasi
Papildyta:
QUOTE(ORDI @ 2011 11 07, 14:23)
jei gerai supratau,Hurgadoje papudimiai ir krantas geresni? O koki viesbuti pasirinktumete jus? Dairausi kazka is 4* ir geriau.. Noretusi gal kad butu vandens ciuozyklos mano dviem aktyvistams - vyrui ir dukrai
Aš asmeniškai Šarme paplūdimiu ir krantu buvau nusivylusi, o Hurgadoje labai patiko. Bet čia gal tik mums taip pasitaikė
Rekomenduoti dėl viešbučio nieko labai negaliu, mes buvome 2007 metais Ali Baba palace, tai 4 žvaigždutės su ALL ir ant jūros kranto. Mums labai patiko
Prieš kelis metus girdėjau atsiliepimus, kad Ali Baba suprastėjęs. Jei dabar vykčiau, rinkčiausi Madinat Makadi viešbučius. Bet jie, aišku, brangesni. Bet ten kaip atskiras miestukas, tai mažiau įkyrių prekiautojų ir kitų vietinių. Asmeniškai man Egipte tai buvo vienintelis žiauriai užknisantis dalykas