Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Pilina @ 2011 11 07, 12:59)
Realiai uz vaika mokate maziau, cia tik programa neiskiria vaiku ir isdalina suma trims asmenims po lygiai. Jeigu norite tiklsiai suzinoti kiek mokate uz vaika, kreipkites i agentura ir jums tiksliai paaiskins. Gali dar agentura ir papildoma nuolaidele pritaikyti. mirksiukas.gif

Labai aciu uz atsakyma 4u.gif Taip ir galvojau,kad vaikui vistiek siek tiek kita kaina turetu buti.
O gal patartumet i kuria agentura kreiptis,ju tiek daug..viesbuciai praktiskai tie patys.. Novaturas,tezturas,baltic tours,horizon travel.. oi kiek ju daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2011 11 07, 13:30)
Labai aciu uz atsakyma 4u.gif  Taip ir galvojau,kad vaikui vistiek siek tiek kita kaina turetu buti.
O gal patartumet i kuria agentura kreiptis,ju tiek daug..viesbuciai praktiskai tie patys..  Novaturas,tezturas,baltic tours,horizon travel.. oi kiek ju daug doh.gif

Novaturas ir Teztur yra organizatoriai, jie kelioniu nepardavineja. Pardavineja agenturos. Pati paskutine kelione i Egipta pirkau pas Udriu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilina @ 2011 11 07, 13:37)
Novaturas ir Teztur yra organizatoriai, jie kelioniu nepardavineja. Pardavineja agenturos.  Pati paskutine kelione i Egipta pirkau pas Udriu.  ax.gif

"Pagooglinau" truputi,tai Jus turite omenyje superkeliones.lt ? Is ten? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2011 11 07, 13:54)
"Pagooglinau" truputi,tai Jus turite omenyje superkeliones.lt ? Is ten?  blush2.gif

Susisiekit asmeniškai su juo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 11 07, 14:45)
Susisiekit asmeniškai su juo  4u.gif

Butent taip ir padariau ax.gif Aciu 4u.gif Ivairiu pasiulymu atsiunte i pasta,tai bus ka veikti dabar biggrin.gif
O kur geriau skristi i Sarm El Sheicha ar Hurgada? Pagal silumos kieki matau Sarm'e daugiau jos,girdejau ir tvarkingesnis miestas
Nesupykite uz kvailus klausymus,tiesiog esu zalia visai siam reikale
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2011 11 07, 14:50)
Butent taip ir padariau ax.gif  Aciu 4u.gif  Ivairiu pasiulymu atsiunte i pasta,tai bus ka veikti dabar biggrin.gif
O kur geriau skristi i Sarm El Sheicha ar Hurgada? Pagal silumos kieki matau Sarm'e daugiau jos,girdejau ir tvarkingesnis miestas

Aš vienareikšmiškai tik už Šarmą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2011 11 07, 13:50)
Butent taip ir padariau ax.gif  Aciu 4u.gif  Ivairiu pasiulymu atsiunte i pasta,tai bus ka veikti dabar biggrin.gif

Viskas priklauso nuo to, ką norite veikti - gulėti smėlio paplūdimyje ir maudytis jūroje, kurios dugnas smėlėtas arba vos vos žvyro; nardyti; aplankyti Luksorą ar Petrą. Esu buvusi ten ir ten - pirmą kartą Hurgadoje, antrą Šarme. Patiko abu kartus, bet gal pirmą kartą vis tik verčiau į Hurgadą. Kiek girdėjusi atsiliepimų, tie, kurie pirmą kartą į Šarmą, dažnai po to nusivilia Hurgada. Bet čia, aišku, ne rodiklis, šiaip tik aš taip daryčiau smile.gif
Atsakyti
Noreciau aplankyti piramides,panardyti..bet kadgi planuojam vykti su dukryte,tai net nezinau ar pavyks viska igyvendinti. Nors jai ir 9 metai,gal ir istvertu kelione iki piramidziu autobusu ax.gif
Bet visu pirma noriu,saules,smelio ir juros biggrin.gif Kad galva pailsetu nuo darbu rutinos ir nuolatinio skubejimo kazkur.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2011 11 07, 14:06)
Noreciau aplankyti piramides,panardyti..bet kadgi planuojam vykti su dukryte,tai net nezinau ar pavyks viska igyvendinti. Nors jai ir 9 metai,gal ir istvertu kelione iki piramidziu autobusu ax.gif
Bet visu pirma noriu,saules,smelio ir juros biggrin.gif  Kad galva pailsetu nuo darbu rutinos ir nuolatinio skubejimo kazkur..  doh.gif  biggrin.gif

Tokiu atveju galima ir į Šarmą, tiesiog reikia gerai pasirinkti viešbutį. Mes Šarme truputį suklydom, rinkdamiesi viešbutį, nes buvo ne ant jūros kranto. O ir ta jūra Šarme baisiai jau akmenuota ir koraluota smile.gif Mes ne plaukikai ir ne nardytojai, tai šiaip jūra ir paplūdimys man labiau patiko Hurgadoje. Bet, ko gero, ir Šarme yra gerų paplūdimių.
Atsakyti
QUOTE(ORDI @ 2011 11 07, 15:06)
Bet visu pirma noriu,saules,smelio ir juros biggrin.gif  Kad galva pailsetu nuo darbu rutinos ir nuolatinio skubejimo kazkur..  doh.gif  biggrin.gif

sveiki o i kuri viesbuti planuojate ar dar paieskose?
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2011 11 07, 15:14)
Tokiu atveju galima ir į Šarmą, tiesiog reikia gerai pasirinkti viešbutį. Mes Šarme truputį suklydom, rinkdamiesi viešbutį, nes buvo ne ant jūros kranto. O ir ta jūra Šarme baisiai jau akmenuota ir koraluota smile.gif Mes ne plaukikai ir ne nardytojai, tai šiaip jūra ir paplūdimys man labiau patiko Hurgadoje. Bet, ko gero, ir Šarme yra gerų paplūdimių.

jei gerai supratau,Hurgadoje papudimiai ir krantas geresni? O koki viesbuti pasirinktumete jus? Dairausi kazka is 4* ir geriau.. Noretusi gal kad butu vandens ciuozyklos mano dviem aktyvistams - vyrui ir dukrai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
neperseniausiai gryzome is sarm el sheicho. kelione patiko, isskyrus viesbucio maistas ir tai, kad susirgome nuo jo doh.gif bet esme tame, kad oras buvo labai geras, nebuvo per karsta, pats tas (oro temperatura 29 laipsniu). mano tevai sugalvojo irgi vykti i egipta, tik i hurgada ir kazkur vasario pabaigoje. norejau paklausti buvusiu egipte vasario gale-kaip ten situacija su orais tokiu metu? spalio gale oras buvo pats tas, bet baisoka, kad vasario gale gali per salta buti.. kaip yra is tikruju..?
Atsakyti