Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Burleska @ 2011 11 06, 14:53)
Važiuojame į Egiptą pirmą kartą su dviem mažais vaikiukais. Labai norčiau gauti patarimų iš mamyčių, jau ten buvusių, ką daryti, kad išvengti pilvų problemų. Višbutį pasirinkome labai gerą, bet vis tiek baisu  blush2.gif

Duokit vaikams coca colos gerti. Atrodo, kad tai nesveika, bet mums po visų apsinuodijimų ir žarnyno problemų labai padėjo coca cola ir čipsai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(steja @ 2011 11 06, 18:15)
Kas buvo per Naujus metus rase, kad buna apie 23-26 laipsnius, Hurgadoje 2 laipsniais vesiau. Jura buna silta smile.gif

ooo tai tikrai noriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2011 11 06, 19:29)
Duokit vaikams coca colos gerti. Atrodo, kad tai nesveika, bet mums po visų apsinuodijimų ir žarnyno problemų labai padėjo coca cola ir čipsai  mirksiukas.gif

Na, dėl čipsų tai abejoju, o dėl coca colos tai tiesa, kad padeda suviduriavus, tik mums gydytojas patarė ją nugazuoti (išmaišyti šaukšteliu) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2011 11 06, 18:36)
Na, dėl čipsų tai abejoju, o dėl coca colos tai tiesa, kad padeda suviduriavus, tik mums gydytojas patarė ją nugazuoti (išmaišyti šaukšteliu) smile.gif

Na čipsus tai mes, suaugusieji valgėm smile.gif Juokingiausia tai, kad aš čipsų iki tol buvau nevalgiusi kokius penkis metus (buvau jais apsinuodijusi, net kvapo nepakenčiau). O Egipte juos kirtau, net ausys linko smile.gif Ir po čipsų su coca cola virškinimas susitvarkė smile.gif
Papildyta:
Ir, beje, visiems, vykstantiems į Egiptą, rekomenduoju nusipirkti Kreono. Tai kepenų fermentas. Mes jį pradėjom gerti maždaug savaitę iki antros kelionės į Egiptą, ir buvimo ten metu kasdien po kapsulę gėrėm. Ir jokių problemų nebuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2011 11 06, 20:33)
Na čipsus tai mes, suaugusieji valgėm smile.gif Juokingiausia tai, kad aš čipsų iki tol buvau nevalgiusi kokius penkis metus (buvau jais apsinuodijusi, net kvapo nepakenčiau). O Egipte juos kirtau, net ausys linko smile.gif Ir po čipsų su coca cola virškinimas susitvarkė smile.gif
Papildyta:
Ir, beje, visiems, vykstantiems į Egiptą, rekomenduoju nusipirkti Kreono. Tai kepenų fermentas. Mes jį pradėjom gerti maždaug savaitę iki antros kelionės į Egiptą, ir buvimo ten metu kasdien po kapsulę gėrėm. Ir jokių problemų nebuvo smile.gif

Negeriu nei šnapso, nei šnapso ir nei vienoje šalyje dar neturėjau virškinimo problemų, taisyklė viena NERYTI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 11 06, 19:57)
Negeriu nei šnapso, nei šnapso ir nei vienoje šalyje dar neturėjau virškinimo problemų, taisyklė viena NERYTI  biggrin.gif

Na mes irgi nerijom, aš išvis nedaug valgau smile.gif Įsidėdavom vieną lėkštę su kažkiek mėsos ar žuvies, ryžių ar makaronų ir kokių nors daržovių. Ale vis tiek tą egiptietišką bacilą pasigavom smile.gif
Papildyta:
Bet klausimas buvo dėl vaikų - tai vienareikšmiškai coca cola - geriausias vaistas nuo egiptietiško viduriavimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2011 11 06, 20:31)
ooo tai tikrai noriu bigsmile.gif

Mes tai turim tradicija, Naujus sutikti kitoje salyje.Visada sutikdavom kur salta, na o siemet nusprendem i Egipta smile.gif
Rezervuokites bilietus ir geru svenciu Egipte 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vasariukas76 @ 2011 11 06, 22:22)
Na mes irgi nerijom, aš išvis nedaug valgau smile.gif Įsidėdavom vieną lėkštę su kažkiek mėsos ar žuvies, ryžių ar makaronų ir kokių nors daržovių. Ale vis tiek tą egiptietišką bacilą pasigavom smile.gif
Papildyta:
Bet klausimas buvo dėl vaikų - tai vienareikšmiškai coca cola - geriausias vaistas nuo egiptietiško viduriavimo  biggrin.gif

O coca cola tenykste geret, ar is LT atsivezet?
Atsakyti
Kiek kartu buvom Egipte, tai galiu pasakyti, jog pats svarbiausias dalykas - negerti jokiu gerimu su ledukais (juk vandeni jie tikrai ne is buteliuku susaldo) ir ranku higiena (skystis arba serveteles pries bet koki maista arba laikas nuo laiko), o jau ryjimas, bakterijos, lietuviski gerimai-antraeilis dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2011 11 06, 21:22)
Papildyta:
Bet klausimas buvo dėl vaikų - tai vienareikšmiškai coca cola - geriausias vaistas nuo egiptietiško viduriavimo  biggrin.gif

Baikit juokauti biggrin.gif Cola gali padėti nuo viduriavimo dėl virškinimo sutrikimų ar neįprasto maisto arba jo kiekio, bet nuo egiptietiškos bacilos tikrai nesitikėkite išsigydyti Coca cola. Ten vaistinėje galite nusipirkti vaistų (man rodos, Antinal vadinasi). Bet pirmiausia manau, reikėtų kreiptis į gydytoją, jis ir nustatys diagnozę bei paskirs vaistus. O kad nesusirgti - negerkite vandens iš čiaupo, nevalgykite įtartino maisto (pvz, aš nevalgau jų salotų ir mišrainių jokių) ir manau, kad atostogos bus puikios 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(epika @ 2011 11 06, 22:42)
Kiek kartu buvom Egipte, tai galiu pasakyti, jog pats svarbiausias dalykas - negerti jokiu gerimu su ledukais (juk vandeni jie tikrai ne is buteliuku susaldo) ir ranku higiena (skystis arba serveteles pries bet koki maista arba laikas nuo laiko), o jau ryjimas, bakterijos, lietuviski gerimai-antraeilis dalykas.

drinks_cheers.gif Bet mes gėrimus su ledukais gėrėme, ir nieko smile.gif . Čia gal daugiau nuo kiekvieno žmogaus organizmo priklauso.
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif ! Kur keiciates pinigus, LT ar ten jau nuvykus? Ir ar keiciate i vietine valiuta ar i dolerius? Nelabai zinau, kaip elgtis del valiutos, gal kas patars? Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burleska @ 2011 11 06, 15:53)
Važiuojame į Egiptą pirmą kartą su dviem mažais vaikiukais. Labai norčiau gauti patarimų iš mamyčių, jau ten buvusių, ką daryti, kad išvengti pilvų problemų. Višbutį pasirinkome labai gerą, bet vis tiek baisu  blush2.gif

nematau vaiku amziaus, bet suprantu, kad mazi, tai patariu ziuret, kad nekistu vaikai pirstuku i burnyte ir jas daznai plautu, turekite slapiu serveteliu rankoms valyti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Voveryte- @ 2011 11 06, 22:57)
Sveikos, merginos 4u.gif ! Kur keiciates pinigus, LT ar ten jau nuvykus? Ir ar keiciate i vietine valiuta ar i dolerius? Nelabai zinau, kaip elgtis del valiutos, gal kas patars? Aciu! 4u.gif

Priklauso nuo to, ką planuojate pirkti smile.gif Aš asmeniškai vežuosi tik dolerius ir su jais puikiausiai visur atsiskaitau 4u.gif
Atsakyti