Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Renaya @ 2011 11 02, 08:23)
aciux visom del minciu del lauktuviu 4u.gif
Sakykite, gal kas yra pasinaudoje isankstinio registravimosi skrydziui paslauga?
Ar verta?

Mes registravomes, beje ir daugiau nei puse lektuvo registravosi is anksto internetu. O atgal bendra eile... Kas pirmesnis, tas ir renkasi.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 11 02, 10:39)
Mes registravomes, beje ir daugiau nei puse lektuvo registravosi is anksto internetu. O atgal bendra eile... Kas pirmesnis, tas ir renkasi.

Mes taip pat registruojames,pasirenkam vietas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DeimejaA @ 2011 11 02, 10:35)
hm,o prie viesbucio info buna parasyta,kad baseinas sildomas?

Ne visur ta info parašyta, todėl aš rašau jiems tiesiogiai laišką, ir 2 dienų bėgyje gaunu atsakymą. (parašau, kad vystu su mažu vaiku, todėl labai aktualu). Ir būtinai paklauskit būtent kokia temperatūra baseine, nes tas "šildomas", kartais būna butaforija;) (kalbu nekonkrečiai Egipte)
Atsakyti
sveiki, nesuprantu, o kodėl dabar taip skiriasi kainos novaturas.lt nuo tezturas.lt (tezturas daug pigiau siūlo), na mes čia ieškom kovo galui-balandžio pradžiai į egiptą, pasirenkant vienodą viešbutį, dienų sk, na žodžiu viską tą patį, o kainos nerealiai skiriasi, ar aš ko nesuprantu ??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 11 02, 11:39)

Papildyta:
QUOTE(GABUSKA @ 2011 11 02, 13:36)
Mes taip pat registruojames,pasirenkam vietas smile.gif

O kurios vietos prie avarinio isejimo ar siaip skirtos "ilgakojams, dideliems "vyrams ? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukasz @ 2011 11 02, 18:00)
sveiki, nesuprantu, o kodėl dabar taip skiriasi kainos novaturas.lt nuo tezturas.lt (tezturas daug pigiau siūlo), na mes čia ieškom kovo galui-balandžio pradžiai į egiptą, pasirenkant vienodą viešbutį, dienų sk, na žodžiu viską tą patį, o kainos nerealiai skiriasi, ar aš ko nesuprantu ??? smile.gif

VTai yra du skirtingi organizatoriaui, dėl to ir kaina skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 11 02, 17:55)
VTai yra du skirtingi organizatoriaui, dėl to ir kaina skiriasi.

Organizatoriai tai aišku, kad skirtingi, bet gal nova geresnius kambarius siūlo g.gif
Atsakyti
QUOTE(pokemonas @ 2011 11 02, 18:17)
Organizatoriai tai aišku, kad skirtingi, bet gal nova geresnius kambarius siūlo g.gif

Aga, pauksuotais tapetais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukasz @ 2011 11 02, 16:00)

Kainos priklauso nuo to, kaip kelioniu organizatorius sutaria su viesbuciais, avia kompanijom ir pan. Tikrai nereikia bijoti teztour mazesniu kainu. O jei pastebejot Novaturas daro ispudingus paskutiniu minuciu pasiulymus. Raso kaina -3150lt, ja nubraukia ir pasiulo kelione uz 1299lt. Vienoje tokioje (Taboje) buvo pries kelias savaites mano mama, tai labai dziaugesi kad tik tiek sumokejo.
Todel neapsigaukite rinkdamos kelione. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 11 02, 19:02)
Aga, pauksuotais tapetais  biggrin.gif

Gali būti ir taip biggrin.gif
Pavyzdžiui kai rinkausi kelionę per tezus, tai jie turėjo išsipirkę tik mažesnius šeimyninius kambarius
Atsakyti
QUOTE(pokemonas @ 2011 11 02, 19:28)
Gali būti ir taip biggrin.gif
Pavyzdžiui kai rinkausi kelionę per tezus, tai jie turėjo išsipirkę tik mažesnius šeimyninius kambarius

na nezinau nezinau, ar priklauso nuo organizatoriu kambariai, viskas priklauso nuo tipsu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridita @ 2011 11 01, 23:02)
Mūsų šeimyna vyks;) bet mes pasirinkome Jaz mirabel beach. Kaip suprantu, šie viešbučiai vienas šalia kito, kaimynai:)

smile.gif pagal ka rinkotes viesbuti? Ar su vaikais vaziuojat?
Atsakyti