Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(lapa @ 2011 10 28, 15:52)
Norim daug sylumos:)

Liepą manau šilumos bus daugiausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 10 28, 15:54)
Liepą manau šilumos bus daugiausiai smile.gif

Atkreipkit dėmesį, jog anksčiau kelionių agentūros į Egiptą liepos mėnesį atostogų neorganizuodavo.Dabar kiek žinau skraidina, bet ten labai karšta ir pvz. šiais metais vieni pažįstami buvo nusipirkę kelionę į Egiptą būtent liepos mėn., tačiau jokia draudimo agentūra nesutiko apdrausti kelionių draudimu (čia papildomas sveikatos draudimas) , kadangi kaip ir pats renkiesi riziką.Šiuo atveju kelionių agentūra sutiko pakeisti šalį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 28 spalio 2011 - 15:48
Ziuriu orus i prieki, tai nedziugina biggrin.gif 16(nakti)-26 biggrin.gif Tikiuosi nesusalsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 10 27, 21:30)
Gometra, tai panasu,kad vienu autiku i viesbucius vaziuosim biggrin.gif

Tikrai taip smile.gif
QUOTE(Dovis @ 2011 10 28, 16:11)
Ziuriu orus i prieki, tai nedziugina biggrin.gif 16(nakti)-26 biggrin.gif Tikiuosi nesusalsim biggrin.gif

Manau, kad nesusalsim mirksiukas.gif , 3 kartus buvau Egipte lapkricio men., ne karto nesusalau lotuliukas.gif , gal keletas vakaru pasitaike, kai plono megztuko reikejo, o diena viskas super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2011 10 28, 17:53)
Tikrai taip smile.gif

Manau, kad nesusalsim mirksiukas.gif , 3 kartus buvau Egipte lapkricio men., ne karto nesusalau lotuliukas.gif , gal keletas vakaru pasitaike, kai plono megztuko reikejo, o diena viskas super thumbup.gif

Tiek spalį tiek lapkritį labiausiai šalta ir vėjuota kol pontonu pareini į pliažą, tada vėl buna karšta 4u.gif
Atsakyti
Tai kai pamatysi didele seima, zinok ten mes biggrin.gif
O plonas, tai cia suprantu medvilninio vasarinio uztektu g.gif
Papildyta:
Veja kiek rodo, tai 5-6m/s tai neta stiprus g.gif
Bent man cia virs 25 jau karsta,o ten panasiai ar vesiau del tu veju?
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 10 28, 17:01)
Tai kai pamatysi didele seima, zinok ten mes biggrin.gif
O plonas, tai cia suprantu medvilninio vasarinio uztektu g.gif

Mes tai su vyru dviese ax.gif O medvilninio megztuko ar dzinsinio svarkelio tikrai uzteks smile.gif Panasu, kad mes ir grisim tuo paciu metu, mes irgi atostogausim 11.05-11.15 4u.gif O Jus su teztour keliaujat?
Atsakyti
Pamenu,kad jus dvieje,tai musu kompanija,jums ne i tema biggrin.gif Aha, su tais paciais.
Atsakyti
Praeitais metais buvom lapkričio 14-21 Šarme, tai oras buvo pasakiškas: dieną +33, naktį nežinau, bet man užteko skaros, vandens temp +28 thumbup.gif
Atsakyti
O kaip ten su oru balandi menesi?ar labai vejota?
Atsakyti
QUOTE(lapa @ 2011 10 28, 15:52)
Gal galite patarti koki menesi geriau skrysti i Egipta?
I Sarma ar i Hurgada?
Norim daug sylumos:)
I koki geriau viesbuti?
Aciu labai:)

Ka ti grizom is Tabos, nepasakyciau kad labai buvo karsta, praktiskai visa diena galima degintis smile.gif
Atsakyti
Aciu.Tikriausiai teks vaziouti ten vasara:)
Dar galvoju apie balandi menesi
Atsakyti