Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

O gal galėtumėte rekomenduoti pas ką iš vietinių geriausia imti ekskursijas? Maždaug kokios kainos iš vietinių į Kairą, piramides, dykumą?

Skrendam i Hurgadą lapkričio 5 d. su teztour. Gal yra iš čia taip pat skrendančių tą dieną? smile.gif Apsigyvensim Minamark 4* viešbutyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasje @ 2011 10 26, 20:56)
Skrendam i Hurgadą lapkričio 5 d. su teztour. Gal yra iš čia taip pat skrendančių tą dieną? smile.gif Apsigyvensim Minamark 4* viešbutyje smile.gif

Gyvenom ten pries du metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasje @ 2011 10 26, 20:56)
O gal galėtumėte rekomenduoti pas ką iš vietinių geriausia imti ekskursijas? Maždaug kokios kainos iš vietinių į Kairą, piramides, dykumą?

Mes jau griztam lapkricio 5 d., o isskrendam si sestadieni. Ir mes is Rygos smile.gif Butu smagu tureti kompanija smile.gif
Mane irgi domintu, jei kazkas galetu pasakyti kainas keliones uzsisakant pas vietinius. Ir apskritai kol kas neisivaizduoju kaip ten tuos vietinius rasti g.gif Nors gal ten panasiai bus kaip kad Turkijoj, kur vietiniu agenturu labai daug.
Atsakyti
QUOTE(jogurtele @ 2011 10 26, 21:52)
Mes jau griztam lapkricio 5 d., o isskrendam si sestadieni. Ir mes is Rygos smile.gif Butu smagu tureti kompanija smile.gif
Mane irgi domintu, jei kazkas galetu pasakyti kainas keliones uzsisakant pas vietinius. Ir apskritai kol kas neisivaizduoju kaip ten tuos vietinius rasti  g.gif Nors gal ten panasiai bus kaip kad Turkijoj, kur vietiniu agenturu labai daug.

Esu issisaugojusi dvieju cia SM rekomenduotu agenturu Hurgadoje nuorodas:
http://hurghada-sunset.ucoz.com/
http://egyptexkurs.a...x/khurgada/0-10
Ten yra nurodytos ir kainos. Gal pravers.
Galima susisiekti pries kelione arba ten nuvykus.
Atsakyti
QUOTE(Pilina @ 2011 10 26, 22:00)
Esu issisaugojusi dvieju cia SM rekomenduotu agenturu Hurgadoje nuorodas:
http://hurghada-sunset.ucoz.com/
http://egyptexkurs.a...x/khurgada/0-10
Ten yra nurodytos ir kainos. Gal pravers.
Galima susisiekti pries kelione arba ten nuvykus.

Aciu labai 4u.gif
Bandau susidraugaut su rusu kalba blush2.gif Geriau butu angliskai smile.gif Na, bet kainos tikrai skiriasi palyginus su pvz tezturo kainomis. Jei buciau isitikinusi, kad tikrai su vietiniais taip pat saugu vaziuoti kaip ir su tezturo, tai neabejodama juos ir rinkciausi. Tik kad dar mazumele abejoju, kazkaip nedrasu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2011 10 26, 18:19)
ot, ekstremalai, mes vieną kartą nusipirkom kelionę prieš tris dienas, jau tada man atrodė, kaip aš čia viską spėsiu, dar+vaikas thumbup.gif

Nu mes irgi su trimečiu skridom. Tai kai kurių rūbų labai pasigedau. Ne taip lengva viduržiemį juos surasti per vieną naktį... biggrin.gif Išskridom be vaistų, su pasenusiu kremu nuo saulės, nes kai atsipeikėjom, tai parduotuvės nebedirbo. Bet kelionė buvo nuostabi. Pirmąkart skridom visai vieni, be draugų, kompanijos kaip įprastai... Bet iš esmės tas mūsų ekstrymas atsipirko. Džiaugėmės povandeniniu pasauliu, nors tik prieš parą tupėjom darbe ir apie jokias atostogas dar nesvajojom.
Atsakyti
Niu va pagaliau siandien uzgaudem uz nebloga kaina ALBATROS AQUA VISTA RESORT&SPA 4*, skrendam Lapkricio 5d. vacation1.gif vacation4.gif thumbup.gif thumbup.gif
Gal dar kas bus i si viesbutuka? ax.gif Beje kai pirkom sake liko 6vietos 5d. lektuve... Gal kuri buvot siam viesbuti, but idomu isgirst atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Jasje,mes Minimarke buvom si pavasari o draugai pries kelias savaites buvo-man jis asmeniskai labai patiko . Toks nedidelis,jaukus ,vakarienes skanios ir ivairios kas vakara buvo thumbup.gif . Nezinau,ar dabar yra toks vietinis ,siame viesbutyje,bet pavasari jame visas keliones is jo pirkom ( nu niekaip vardo neprisimenu doh.gif )

Mums dar agentura atsakymo nedave del rezervacijos viesbutyje JEWELS SAHARA BOUTIQUE RESORT ir lektuve,bet kaip ir planuose lapkricio 5 i si viesbuti vaziuoti mirksiukas.gif Smagu butusu kuo sisibendraut,nes ir tame paciame Minimarke su viena supermama ir jos vyru labai susibendravome ir puikiai laika praleidom drinks_cheers.gif thumbup.gif Mes si karta visa seimyna vyksim. Tik jau i ekskursijas nesileisim,nebent MB panardyti,nes jau 4 karta lekiam ten ir Egipto "pagrinda" pamatem smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GABUSKA: 27 spalio 2011 - 17:00
QUOTE(Jasje @ 2011 10 26, 19:56)

Mes irgi skrendam lapkricio 5, i Alf leila wa leila, o Minamarke buvom pries 2 metus, man visai patiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gomerta: 27 spalio 2011 - 18:36
Na,mes keliam sparnus lapkricio 5 i JEWELS SAHARA BOUTIQUE RESORT drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif Kas ten pat gal?Ar kam teko pabuvoti siame viesbutyje?
Atsakyti
Gometra, tai panasu,kad vienu autiku i viesbucius vaziuosim biggrin.gif
Atsakyti
Gal galite patarti koki menesi geriau skrysti i Egipta?
I Sarma ar i Hurgada?
Norim daug sylumos:)
I koki geriau viesbuti?
Aciu labai:)
Atsakyti