O gal galėtumėte rekomenduoti pas ką iš vietinių geriausia imti ekskursijas? Maždaug kokios kainos iš vietinių į Kairą, piramides, dykumą?
Skrendam i Hurgadą lapkričio 5 d. su teztour. Gal yra iš čia taip pat skrendančių tą dieną? Apsigyvensim Minamark 4* viešbutyje
QUOTE(Jasje @ 2011 10 26, 20:56)
Skrendam i Hurgadą lapkričio 5 d. su teztour. Gal yra iš čia taip pat skrendančių tą dieną? Apsigyvensim Minamark 4* viešbutyje
Gyvenom ten pries du metus
QUOTE(Jasje @ 2011 10 26, 20:56)
O gal galėtumėte rekomenduoti pas ką iš vietinių geriausia imti ekskursijas? Maždaug kokios kainos iš vietinių į Kairą, piramides, dykumą?
Mes jau griztam lapkricio 5 d., o isskrendam si sestadieni. Ir mes is Rygos Butu smagu tureti kompanija
Mane irgi domintu, jei kazkas galetu pasakyti kainas keliones uzsisakant pas vietinius. Ir apskritai kol kas neisivaizduoju kaip ten tuos vietinius rasti Nors gal ten panasiai bus kaip kad Turkijoj, kur vietiniu agenturu labai daug.
QUOTE(jogurtele @ 2011 10 26, 21:52)
Mes jau griztam lapkricio 5 d., o isskrendam si sestadieni. Ir mes is Rygos Butu smagu tureti kompanija
Mane irgi domintu, jei kazkas galetu pasakyti kainas keliones uzsisakant pas vietinius. Ir apskritai kol kas neisivaizduoju kaip ten tuos vietinius rasti Nors gal ten panasiai bus kaip kad Turkijoj, kur vietiniu agenturu labai daug.
Esu issisaugojusi dvieju cia SM rekomenduotu agenturu Hurgadoje nuorodas:
http://hurghada-sunset.ucoz.com/
http://egyptexkurs.a...x/khurgada/0-10
Ten yra nurodytos ir kainos. Gal pravers.
Galima susisiekti pries kelione arba ten nuvykus.
QUOTE(Pilina @ 2011 10 26, 22:00)
Esu issisaugojusi dvieju cia SM rekomenduotu agenturu Hurgadoje nuorodas:
Aciu labai
Bandau susidraugaut su rusu kalba Geriau butu angliskai Na, bet kainos tikrai skiriasi palyginus su pvz tezturo kainomis. Jei buciau isitikinusi, kad tikrai su vietiniais taip pat saugu vaziuoti kaip ir su tezturo, tai neabejodama juos ir rinkciausi. Tik kad dar mazumele abejoju, kazkaip nedrasu
QUOTE(lietuvaite001 @ 2011 10 26, 18:19)
ot, ekstremalai, mes vieną kartą nusipirkom kelionę prieš tris dienas, jau tada man atrodė, kaip aš čia viską spėsiu, dar+vaikas
Nu mes irgi su trimečiu skridom. Tai kai kurių rūbų labai pasigedau. Ne taip lengva viduržiemį juos surasti per vieną naktį... Išskridom be vaistų, su pasenusiu kremu nuo saulės, nes kai atsipeikėjom, tai parduotuvės nebedirbo. Bet kelionė buvo nuostabi. Pirmąkart skridom visai vieni, be draugų, kompanijos kaip įprastai... Bet iš esmės tas mūsų ekstrymas atsipirko. Džiaugėmės povandeniniu pasauliu, nors tik prieš parą tupėjom darbe ir apie jokias atostogas dar nesvajojom.
Niu va pagaliau siandien uzgaudem uz nebloga kaina ALBATROS AQUA VISTA RESORT&SPA 4*, skrendam Lapkricio 5d.
Gal dar kas bus i si viesbutuka? Beje kai pirkom sake liko 6vietos 5d. lektuve... Gal kuri buvot siam viesbuti, but idomu isgirst atsiliepimu
Gal dar kas bus i si viesbutuka? Beje kai pirkom sake liko 6vietos 5d. lektuve... Gal kuri buvot siam viesbuti, but idomu isgirst atsiliepimu
Sveiki,
Jasje,mes Minimarke buvom si pavasari o draugai pries kelias savaites buvo-man jis asmeniskai labai patiko . Toks nedidelis,jaukus ,vakarienes skanios ir ivairios kas vakara buvo . Nezinau,ar dabar yra toks vietinis ,siame viesbutyje,bet pavasari jame visas keliones is jo pirkom ( nu niekaip vardo neprisimenu )
Mums dar agentura atsakymo nedave del rezervacijos viesbutyje JEWELS SAHARA BOUTIQUE RESORT ir lektuve,bet kaip ir planuose lapkricio 5 i si viesbuti vaziuoti Smagu butusu kuo sisibendraut,nes ir tame paciame Minimarke su viena supermama ir jos vyru labai susibendravome ir puikiai laika praleidom Mes si karta visa seimyna vyksim. Tik jau i ekskursijas nesileisim,nebent MB panardyti,nes jau 4 karta lekiam ten ir Egipto "pagrinda" pamatem
Jasje,mes Minimarke buvom si pavasari o draugai pries kelias savaites buvo-man jis asmeniskai labai patiko . Toks nedidelis,jaukus ,vakarienes skanios ir ivairios kas vakara buvo . Nezinau,ar dabar yra toks vietinis ,siame viesbutyje,bet pavasari jame visas keliones is jo pirkom ( nu niekaip vardo neprisimenu )
Mums dar agentura atsakymo nedave del rezervacijos viesbutyje JEWELS SAHARA BOUTIQUE RESORT ir lektuve,bet kaip ir planuose lapkricio 5 i si viesbuti vaziuoti Smagu butusu kuo sisibendraut,nes ir tame paciame Minimarke su viena supermama ir jos vyru labai susibendravome ir puikiai laika praleidom Mes si karta visa seimyna vyksim. Tik jau i ekskursijas nesileisim,nebent MB panardyti,nes jau 4 karta lekiam ten ir Egipto "pagrinda" pamatem
QUOTE(Jasje @ 2011 10 26, 19:56)
Mes irgi skrendam lapkricio 5, i Alf leila wa leila, o Minamarke buvom pries 2 metus, man visai patiko
Na,mes keliam sparnus lapkricio 5 i JEWELS SAHARA BOUTIQUE RESORT Kas ten pat gal?Ar kam teko pabuvoti siame viesbutyje?
Gometra, tai panasu,kad vienu autiku i viesbucius vaziuosim
Gal galite patarti koki menesi geriau skrysti i Egipta?
I Sarma ar i Hurgada?
Norim daug sylumos:)
I koki geriau viesbuti?
Aciu labai:)
I Sarma ar i Hurgada?
Norim daug sylumos:)
I koki geriau viesbuti?
Aciu labai:)