QUOTE(aggree @ 2011 10 25, 21:52)
Gruodi man salta... jau ir lapkriti man ten salta
ispuikus matyt
kitamet jei iseis su finansais balandi arba rugseji vaziuosim, na spalis irgi gerai
laivas tokiu a la stikliniu dugnu
Aš irgi mieliau važiuočiau kokį šiltesnį mėnesį, bet dėl pigesnių kainų važiuojam gruodį, sausį arba vasarį. Nu dar kovą teko būti. Tarp kitko, taip jau gavosi, kad tkovą buvo šalčiausia. Nu tiesiog vėjas labai nepalankius mums orus pūtė.
QUOTE(lietuvaite001 @ 2011 10 25, 21:57)
O kaip sausio gale?
Buvom
Ar sausis, ar gruodis, ar vasaris šilčiau sunku vienareikšmiškai atsakyti. Čia jau kaip pataikai...
QUOTE(Archideja @ 2011 10 26, 09:11)
O kada jus paskutine minute pradedat ieskot - pries savaite iki planuojamo isvykimo?
Atvirai sakant, mes savo atostogas priderindavom prie paskutinės minutės. Ir kaip visada geriausi pasiūlymai ateina tada, kai tu jų neieškai...
Kai laukdavom specialiai paskutinės minutės, tai dažnai nieko gero ir neišeidavo. Šiaip tai pastebėjau tokią tendenciją, kad gruodžio pirmoj pusėj atsiranda nemažai vertų dėmesio paskutinių minučių. Bet čia irgi nebūtinai.
O šiaip mes esam užsisakę, kad į el. paštą siųstų paskutinės minutės pasiūlymus ir tada nesunku būna sekti kainas.
Gal čia yra didesnių paskutinės minutės asų, nes mes iš 8 kartų tik tris kartus skridom tikrai pigiai į Egiptą. Vienąkart ta vadinama paskutinė minutė buvo pirkta prieš mėnesį, kitą prieš pusantros savaitės, o pernai nu gal net iš vakaro...
Kad sėdėjau lėktuve ir negalėjau savimi atsistebėti... Ir atostogas abu darbe susitvarkėm, ir išsiruošėm per vieną naktį. Ai dar lėkėm į agentūrą pinigų sumokėt, o ten laukė, nors jau darbo laikas buvo pasibaigęs. Pavedimų lygtai nenorėjo, nes ryte jau lėktuvas... net pinigai nebūtų pervesti į agentūros sąskaitą.