Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(brasta @ 2011 10 25, 21:02)
Būna tikrai pigiau, jei pataikai. Paskutinius dvejus metus važiavom labai pigiai. Už normalius 5 žv. viešbučius (AI) mokėjom po tūkstantį litų. Užpernai buvom Oriental resort, pernai- Hilton plaza. Gruodžio mėnesį. Pernai Kalėdas ten sutikom.

Gruodi man salta... jau ir lapkriti man ten salta rolleyes.gif ispuikus matyt biggrin.gif kitamet jei iseis su finansais balandi arba rugseji vaziuosim, na spalis irgi gerai smile.gif

QUOTE(lietuvaite001 @ 2011 10 25, 22:17)

laivas tokiu a la stikliniu dugnu
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 10 25, 22:52)
Gruodi man salta... jau ir lapkriti man ten salta rolleyes.gif ispuikus matyt biggrin.gif kitamet jei iseis su finansais balandi arba rugseji vaziuosim, na spalis irgi gerai smile.gif

O kaip sausio gale?
Buvom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2011 10 25, 22:57)
O kaip sausio gale?
Buvom smile.gif

Sausio gale nebuvau. Mano pazistami buvo jiems nebuvo salta, vaziavo su vaikais, kuriu vienam buvo nepilni metai, taciau, o man manau butu buve vesoka... nes temperatura laikesi apie 25, o jei dar vejas unsure.gif Siaip nuo zmogaus labai priklauso, man geriau +30, nei - 5 ax.gif
Atsakyti
Jei nepavyks susiorganizuoti keliones i Egipta, planuosim savarankiska i Kanarus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2011 10 25, 23:30)
Jei nepavyks susiorganizuoti keliones i Egipta, planuosim savarankiska i Kanarus  biggrin.gif

wub.gif nebuvau... noreciau, bet kol kas man Egiptas ir Ispanija first.gif o toliau laukia Meksika... ir savarankiskai... sorry uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggree: 25 spalio 2011 - 22:39
QUOTE(brasta @ 2011 10 25, 21:02)
Būna tikrai pigiau, jei pataikai. Paskutinius dvejus metus važiavom labai pigiai. Už normalius 5 žv. viešbučius (AI) mokėjom po tūkstantį litų. Užpernai buvom Oriental resort, pernai- Hilton plaza. Gruodžio mėnesį. Pernai Kalėdas ten sutikom.

O kada jus paskutine minute pradedat ieskot - pries savaite iki planuojamo isvykimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Archideja: 26 spalio 2011 - 09:12
QUOTE(aggree @ 2011 10 25, 21:52)

Aš irgi mieliau važiuočiau kokį šiltesnį mėnesį, bet dėl pigesnių kainų važiuojam gruodį, sausį arba vasarį. Nu dar kovą teko būti. Tarp kitko, taip jau gavosi, kad tkovą buvo šalčiausia. Nu tiesiog vėjas labai nepalankius mums orus pūtė.

QUOTE(lietuvaite001 @ 2011 10 25, 21:57)
O kaip sausio gale?
Buvom smile.gif

Ar sausis, ar gruodis, ar vasaris šilčiau sunku vienareikšmiškai atsakyti. Čia jau kaip pataikai...

QUOTE(Archideja @ 2011 10 26, 09:11)
O kada jus paskutine minute pradedat ieskot - pries savaite iki planuojamo isvykimo?

Atvirai sakant, mes savo atostogas priderindavom prie paskutinės minutės. Ir kaip visada geriausi pasiūlymai ateina tada, kai tu jų neieškai... doh.gif Kai laukdavom specialiai paskutinės minutės, tai dažnai nieko gero ir neišeidavo. Šiaip tai pastebėjau tokią tendenciją, kad gruodžio pirmoj pusėj atsiranda nemažai vertų dėmesio paskutinių minučių. Bet čia irgi nebūtinai.
O šiaip mes esam užsisakę, kad į el. paštą siųstų paskutinės minutės pasiūlymus ir tada nesunku būna sekti kainas.
Gal čia yra didesnių paskutinės minutės asų, nes mes iš 8 kartų tik tris kartus skridom tikrai pigiai į Egiptą. Vienąkart ta vadinama paskutinė minutė buvo pirkta prieš mėnesį, kitą prieš pusantros savaitės, o pernai nu gal net iš vakaro... doh.gif Kad sėdėjau lėktuve ir negalėjau savimi atsistebėti... Ir atostogas abu darbe susitvarkėm, ir išsiruošėm per vieną naktį. Ai dar lėkėm į agentūrą pinigų sumokėt, o ten laukė, nors jau darbo laikas buvo pasibaigęs. Pavedimų lygtai nenorėjo, nes ryte jau lėktuvas... net pinigai nebūtų pervesti į agentūros sąskaitą.
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2011 10 26, 17:14)
, o pernai nu gal net iš vakaro... doh.gif Kad sėdėjau lėktuve ir negalėjau savimi atsistebėti... Ir atostogas abu darbe susitvarkėm, ir išsiruošėm per vieną naktį. Ai dar lėkėm į agentūrą pinigų sumokėt, o ten laukė, nors jau darbo laikas buvo pasibaigęs. Pavedimų lygtai nenorėjo, nes ryte jau lėktuvas... net pinigai nebūtų pervesti į agentūros sąskaitą.

ot, ekstremalai, mes vieną kartą nusipirkom kelionę prieš tris dienas, jau tada man atrodė, kaip aš čia viską spėsiu, dar+vaikas thumbup.gif
Atsakyti
Noriu paklausti gal kazkuri paskutines dvi savaites buvote Egipte ir gal zinot ar veza i Luksora? Tiesiog idomu kaip ten viskas vyksta po buvusiu neramumu Kaire?
Atsakyti
QUOTE(jogurtele @ 2011 10 26, 20:01)
Noriu paklausti gal kazkuri paskutines dvi savaites buvote Egipte ir gal zinot ar veza i Luksora? Tiesiog idomu kaip ten viskas vyksta po buvusiu neramumu Kaire?

Veza ir i Luksora ir i Kaira. Keliones kompanjonai vaziavo, jokiu neramumu nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 10 26, 20:07)
Veza ir i Luksora ir i Kaira. Keliones kompanjonai vaziavo, jokiu neramumu nebuvo.

Dekui uz atsakyma 4u.gif
Netiketai pagavom paskutines minutes kelione, nors jau galvojom, kad nieko neiseis per sias atostogas. Tiesa, skrendam is Rygos, nes is Vilniaus jau nebeliko lektuve vietu. Tikiuosi, kad viskas bus gerai, nes cia musu pirmoji kelione i Egipta smile.gif Ir norisi kokia viena antra kelione paciame Egipte pasiimti.
O gal zinote ar saugu imti keliones is vietiniu, o ne is pvz. tezturo? Nes kaip suprantu, butu tikrai pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jogurtele: 26 spalio 2011 - 19:43
QUOTE(jogurtele @ 2011 10 26, 20:41)
Dekui uz atsakyma  4u.gif
Netiketai pagavom paskutines minutes kelione, nors jau galvojom, kad nieko neiseis per sias atostogas. Tiesa, skrendam is Rygos, nes is Vilniaus jau nebeliko lektuve vietu. Tikiuosi, kad viskas bus gerai, nes cia musu pirmoji kelione i Egipta smile.gif Ir norisi kokia viena antra kelione paciame Egipte pasiimti.
O gal zinote ar saugu imti keliones is vietiniu, o ne is pvz. tezturo? Nes kaip suprantu, butu tikrai pigiau.

Saugu 4u.gif
Atsakyti