Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Jofky @ 2011 10 23, 20:38)
Buvau radusi informacijos, kad Roto virusas dažnai pasitaiko Turkijos vandentiekio vandenyje, todėl visad būama ne LT, o ypač vaikams liepiu, dantis plauti tik su geriamu vandeniu. V/b kur buvau Turkijoje, buvo informacija, kad kažkokia dieną nustatytu laiku reikia būti atsargiems nes vandentiekyje vanduo pakeliamas iki labai aukštos temperatūros, pagalvojau gal dėl basiculu kaip Roto virusas sunaikinimo  g.gif  Egipte tokios informacijos niekur nemačiau  4u.gif

Hm kaip idomiai su tuo vandeniu g.gif nezinau cia sutapimas ar taip, bet musu viesbutyje kazkuriuo metu budavo toks karstas vanduo, kad neimanoma normaliai praustis. Beje nakti karsto vandens nebudavo... Jei naktim miegat nepastebesit, bet jei noresit trecia valanda nakties maudytis teks tenkintis saltu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(taja:) @ 2011 10 23, 21:38)
praėjusią savaitę grįžom iš Egipto su 4 mėn kūdikiu. trumpai - viskas super. Kylant miegojo, leidžiantis dairėsi. Vežimą atidavėm prie trapo, atsiėmėm su bagažu. Jeigu kils klausimų rašyk į až, būtinai atsakysiu  mirksiukas.gif

Dekui. 4u.gif Jeigu ka kreipsiuosi. aciuks.gif

QUOTE(Dovis @ 2011 10 23, 21:41)
Nu blogai, labai blogai blink.gif  A ko tiek skraidot, Egipto negana g.gif  Pavydziu as irgi taip noriu biggrin.gif lotuliukas.gif
Pasirupink geriau savo vaistukais, jei pati maitini. mirksiukas.gif O mazei tai  super, tiek lauke pabus, vit D gaus . Mano visos drauges,kiek atostogavo su maziais,tai liepe tik dabar vaziuot, kol maziukas,kad pailseciau ax.gif

Nu i Egipta skrendam, nes dovanu gavom kelione, i Tenerife nusipirkom patys kelione, o i Paryziu kiekvienais metais skrisdavom rudeni, tai siais metais nenutrauksim tradicijos. cool.gif biggrin.gif
Gal mazum nenumirsim. g.gif lotuliukas.gif Pasiemiau vaistu. Ale kiek kartu buvau Egipte tai nei kart nesirgau. smile.gif
Atsakyti
Vikte,saunuoliai. Mes irgi vis skrizdavom,kur pailseti,tai neisivaizdavau kaip siemet galetumem neskristi biggrin.gif
Atsakyti
As noriu i Egipta sausio gale. Gal zinot kada geriausia siam laikotarpiui pirkti kelione is agenturos? Kuo greiciau - kad nepabrangtu? Po Nauju metu - nes atpigs, o gal atvikrsciai pabrangs? Ar pries pat kelione - laukiant paskutines minutes? Noriu pigiausio varianto, taciau ir nenoriu "likt ant ledo" su paskutines minutes nebuvimu...

Aplamai, ar daug kas vaziuoja i Egipta sausio gale? Ar ten sezono metas tuo metu?
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2011 10 25, 09:19)
As noriu i Egipta sausio gale. Gal zinot kada geriausia siam laikotarpiui pirkti kelione is agenturos? Kuo greiciau - kad nepabrangtu? Po Nauju metu - nes atpigs, o gal atvikrsciai pabrangs? Ar pries pat kelione - laukiant paskutines minutes? Noriu pigiausio varianto, taciau ir nenoriu "likt ant ledo" su paskutines minutes nebuvimu...

Aplamai, ar daug kas vaziuoja i Egipta sausio gale? Ar ten sezono metas tuo metu?

Mes pernai vykom sausio paskute savaite. Buvo tikrai labai silta ir nevejuota. Kelione nusipirkom grauodzio viduryje, kaskiap neprasovem . Bet pernai kaskaip paskute minute perkant dar labiau bilietai buvo brangesni. Gal siemet kitaip, atsiranda ir paskutines minutes pasiulymu. Siemet vel vyksime sausio pabaigoj - vasario pradzioj, tai apie bilietus kol kas negavojam , lauksim gruodzio pabaigos 4u.gif
Atsakyti
Pastebėjau, kad dažnai paskutinė minutė nebūna pigesnė nei perkant iš anksčiau. Mūsų Alf Leila savaitei kainavo nepilnus 1900 Lt/asm. pirkom beveik du mėnesiai iki kelionės, o paskutinės minutės tas pats viešbutis buvo jau apie 2200 Lt/asm.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Mane domina piniginis klausimas - kiek dolerių išleidžiate - Egipte poilsiaudamos 7 dienas? suprantu, kad kiekviena skirtingai, bet vis dėl to? savaitgaliui vykstu su SB į Italiją, tai planuoju išlaidoms 1000 Eurų 4 dienoms. Čia jau be viešbučio ir autonuomos. Egipte nebuvę ir neįsivaizduoju kiek reikėtų...Ačiū tai, kuri atsakys 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2011 10 25, 17:15)
Sveikutės 4u.gif  Mane domina piniginis klausimas - kiek dolerių išleidžiate - Egipte poilsiaudamos 7 dienas?

Pries pora metu dviese keletui ekskursiju, suvenyru ir arbatpinigiams isleidome apie 600 USD. (Maitinimas buvo AI). Buvau nestuke.gif , tai daug nekeliavome.
Atsakyti
Mano tikriausiai bus rekordas - išleidau 128 USD. Ėmėm vieną ekskursiją - batiskafą (šiaip daugiau neimčiau), kadangi ne pirmą kartą, tai kitur nelabai ir norėjom, o programa Alf Leiloj priklausė ir taip. Šį kartą važiavom pailsėt, o ne pamatyt.
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2011 10 25, 10:19)

Šiemet buvom sausio vidury, buvo pakankamai šilta. Kelionę pirkom pusantros savaitės iki išvykimo. Prieš tai buvo brangiau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 10 25, 11:34)
Pastebėjau, kad dažnai paskutinė minutė nebūna pigesnė nei perkant iš anksčiau. Mūsų Alf Leila savaitei kainavo nepilnus 1900 Lt/asm. pirkom beveik du mėnesiai iki kelionės, o paskutinės minutės tas pats viešbutis buvo jau apie 2200 Lt/asm.

Būna tikrai pigiau, jei pataikai. Paskutinius dvejus metus važiavom labai pigiai. Už normalius 5 žv. viešbučius (AI) mokėjom po tūkstantį litų. Užpernai buvom Oriental resort, pernai- Hilton plaza. Gruodžio mėnesį. Pernai Kalėdas ten sutikom.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 10 25, 17:56)
Mano tikriausiai bus rekordas - išleidau 128 USD. Ėmėm vieną ekskursiją - batiskafą (šiaip daugiau neimčiau), kadangi ne pirmą kartą, tai kitur nelabai ir norėjom, o programa Alf Leiloj priklausė ir taip. Šį kartą važiavom pailsėt, o ne pamatyt.

Kas tai? g.gif
Atsakyti