Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(flight @ 2011 10 23, 18:21)
Jei turi vaiką, privalai minimum dviems, o jei vaikų ne vienas-  kokiems keturiems metams užsimūryti namuose. Nes neduokdie kur išeisi, o ten vaikas ims verkt...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 10 23, 15:32)
Vakar grizom... Buvau pries tai buvus Egipte pries du metus, taip pat Hurgadoj. Miestas beveik neatpazistamai pasikeites... Neradom Zilvino ir Kastycio... Gal neten ieskojom, o gal persikele...

Nebėra kaip "poros" Žilvino ir Kąstyčio, skirtingais keliais pasuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 10 23, 18:21)
Jei turi vaiką, privalai minimum dviems, o jei vaikų ne vienas-  kokiems keturiems metams užsimūryti namuose. Nes neduokdie kur išeisi, o ten vaikas ims verkt...

visada lengviausia pulti i krastutinumus...
pries planuojant kelione, reikia galvoti ne vien apie save, bet ir apie savo vaikeli, jei suauges zmogus suprasdamas kas vyksta jaucia diskomforta skrisdamas, tai pagalvokite kas darosi su kudikiu ar vaiku doh.gif nerupi, kiti zmones,tai bent apie SAVO vaika pagalvokite. keliauti galima ir automobiliu kuo puikiausiai, taip pratinant vaikeli. o ne strimgalviais pulti i egipta su 4 men kudikiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 10 23, 18:39)
Nebėra kaip "poros" Žilvino ir Kąstyčio, skirtingais keliais pasuko  4u.gif

verysad.gif

Kas liecia vaikus, lektuve buvo nemazai mazu ir didesniu pypliu. Verke tik vienas ir tai tik kol leidomes ir kilom.
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 10 23, 19:00)
visada lengviausia pulti i krastutinumus...
pries planuojant kelione, reikia galvoti ne vien apie save, bet ir apie savo vaikeli, jei suauges zmogus suprasdamas kas vyksta jaucia diskomforta skrisdamas, tai pagalvokite kas darosi su kudikiu ar vaiku  doh.gif  nerupi, kiti zmones,tai bent apie SAVO vaika pagalvokite. keliauti galima ir automobiliu kuo puikiausiai, taip pratinant vaikeli. o ne strimgalviais pulti i egipta su 4 men kudikiu  doh.gif

Na nori žmonės vaikui Egiptą parodyt, lai rodo. Nežino ką reiškia sergantis kūdikis svetomoj šaly, sužinos. Nepavydėkim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 10 23, 19:03)
Na nori žmonės vaikui Egiptą parodyt, lai rodo. Nežino ką reiškia sergantis kūdikis svetomoj šaly, sužinos. Nepavydėkim  4u.gif

vat ir as apie ta pati... doh.gif
neduok dieve dar kokia bacila pasigaus, veliau visi internetai skalabija, kad vaikas susirgo virusu ir nezinome, kuo gydyti.
ok uzdarome sia tema. nes igudusios keliauninkes su vaikais tuoj ant kuolo mane blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Jofky @ 2011 10 23, 18:39)
Nebėra kaip "poros" Žilvino ir Kąstyčio, skirtingais keliais pasuko  4u.gif

keliai isskyre, bet jie dabar jie turi kiekvienas savo, tiksliau kasytis savo, o zilvinas seimininkui dirba smile.gif bent jau siu metu kova buvo taip smile.gif
Atsakyti
Pasiziurekite supermamaoje pries pora metu moteris tikrai rase kad mirsta vaikas gal zinote nuo ko. kazkoks virusas. As irgi keliauju su vaiku nuo 1.5 metu bet turkijon , nes egipte man labai blogai buvo viduriavau toliau nei maciau moteris su vaiku pralaido 10 dienu kambaryje del infekcijos zarnyne, pazustamos vyras sumokejo 20 000 uz 10 dienu ir pragulejo su temperatura ir virduriavimu.
Kiek skrenda is mano aplinkos tai visi sirgo. Man egiptas ir tunisas tabu del mazo vaiko. maniskei bus 5 metai , bet bijau del egipti. TURKIJA CIVILIZUOTA IR TAI KARTA MATYT LEKTUVE PASIKABINOME ROTO VIRUSA TAI dvi savaites sirgo vaikas .
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 10 23, 19:39)
Pasiziurekite supermamaoje pries pora metu moteris tikrai rase kad mirsta vaikas gal zinote nuo ko. kazkoks virusas. As irgi keliauju su vaiku nuo 1.5 metu bet turkijon , nes egipte man labai blogai buvo viduriavau toliau nei maciau moteris su vaiku pralaido 10 dienu kambaryje del  infekcijos zarnyne, pazustamos vyras  sumokejo 20 000 uz  10 dienu ir pragulejo su temperatura ir virduriavimu.
Kiek skrenda is mano aplinkos tai visi sirgo. Man egiptas ir tunisas tabu del mazo vaiko. maniskei bus 5 metai , bet bijau del egipti. TURKIJA CIVILIZUOTA IR TAI KARTA  MATYT LEKTUVE PASIKABINOME ROTO VIRUSA TAI dvi savaites sirgo  vaikas .

Buvau radusi informacijos, kad Roto virusas dažnai pasitaiko Turkijos vandentiekio vandenyje, todėl visad būama ne LT, o ypač vaikams liepiu, dantis plauti tik su geriamu vandeniu. V/b kur buvau Turkijoje, buvo informacija, kad kažkokia dieną nustatytu laiku reikia būti atsargiems nes vandentiekyje vanduo pakeliamas iki labai aukštos temperatūros, pagalvojau gal dėl basiculu kaip Roto virusas sunaikinimo g.gif Egipte tokios informacijos niekur nemačiau 4u.gif
Atsakyti
Siaubas, ponios, jau Jus ka mokat tai mokat, paverst moteri blogiausia mama pasaulyje, kad ji isvaziuoja i Egipta su vaiku. Iskart ligas prognozuojat... doh.gif Vaziuojam pailseti viesbucio teritorijoj, o cia jau mane ant kryziau kalat. blink.gif Is kur Jus zinote kaip mano vaikas masinoje jauciasi? Paklausiau siaip klausimo, jeigu Jums pikta, kad as su vaiku skrendu tai galima nutylet, o ne iskart ligomis svaistytis ir mano proto ieskot. doh.gif

Tema net ne apie tai. Turbut isvis prie sienos susaudytumet mane, kai suzinotumet kad po Egipto tiesiai i Tenerife skrendam, o po to Paryzius laukia. schmoll.gif Zodziu, aciu, kas normaliai atsake i klausima, o ne prie kryziaus prikale. doh.gif
Atsakyti
NIEKO AS NESMERKIU KIEKVIENAM SAVO, VAIKAS TAI NENUMIRS BET MAN BUVO GAILA mano isleistu pinigu todel egipto nesirinkau. Antra vertus tokiam mazam vaikui maziau tikimybiu susirgti nei metinukui kuris viska kisa i burna ir jau vaiksto.
Atsakyti
QUOTE(Viktė. @ 2011 10 22, 16:16)
Sveikos.  4u.gif

Mes lapkricio 6 isskrendam i Egipta. Norejau paklaust gal kuri skridusi su kudikiu?Musu dukrai 4 menesiai, kaip tokie maziukai istveria ilga skrydi? Panikuoju, kad manoji kai uzsibliaus lektuve, nezinosiu kaip nuramint.  unsure.gif Ir kaip ten su tais vezimais? Iki pat lektuvo su vezimu galima eiti? Tada ji vyrukams atiduoti, o kaip su atsiemimu?  unsure.gif Kuo arciau kelione, tuo labiau i panika puolu, kad tik su vaiku tvarkoj butu.  doh.gif  biggrin.gif

praėjusią savaitę grįžom iš Egipto su 4 mėn kūdikiu. trumpai - viskas super. Kylant miegojo, leidžiantis dairėsi. Vežimą atidavėm prie trapo, atsiėmėm su bagažu. Jeigu kils klausimų rašyk į až, būtinai atsakysiu mirksiukas.gif

QUOTE(lialiauskiene @ 2011 10 23, 13:33)
zmones bent su masina iki pajurio nuvaziuokite, paziurekite kaip vaikas jauciasi ilgai nekeisdamas vietoje, o veliau jau planuokite skrydzius  doh.gif

kaip matau vaikų dar neturite, taigi nekorektiška aiškinti tėvams, kaip jie turi ar neturi elgtis.

QUOTE(Jofky @ 2011 10 23, 18:03)
Na nori žmonės vaikui Egiptą parodyt, lai rodo. Nežino ką reiškia sergantis kūdikis svetomoj šaly, sužinos. Nepavydėkim  4u.gif

kam tokie niūrūs palinkėjimai g.gif

grįžom iš egipto sveikut sveikutėliai, po poros dienų iš bendraamžių skyrelio net keli kūdikiai pasigavo kažkokį roto/noro ar pan. virusą čia, LT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taja:): 23 spalio 2011 - 20:39
QUOTE(Viktė. @ 2011 10 23, 21:11)
po Egipto tiesiai i Tenerife skrendam, o po to Paryzius laukia.  schmoll.gif Zodziu, aciu, kas normaliai atsake i klausima, o ne prie kryziaus prikale.  doh.gif

Nu blogai, labai blogai blink.gif A ko tiek skraidot, Egipto negana g.gif Pavydziu as irgi taip noriu biggrin.gif lotuliukas.gif
Pasirupink geriau savo vaistukais, jei pati maitini. mirksiukas.gif O mazei tai super, tiek lauke pabus, vit D gaus . Mano visos drauges,kiek atostogavo su maziais,tai liepe tik dabar vaziuot, kol maziukas,kad pailseciau ax.gif
Atsakyti