QUOTE(pukepuke @ 2011 10 10, 20:01)
Mes atšaukėme kelionę, pasikeitėm į pavasarį, nes mums labai reikėjo Kairo
Gal kas nors yra buvęs Albatros aqua blue family roome? kiek jame kambarių, vonių?
Papildyta:
QUOTE(pukepuke @ 2011 10 10, 20:23)
As siaip irgi taip manau, bet MB persigando kad oro uostu darbas gali sutrikti pvz. Butu nejuokinga su dviem mazais vaikas tada, nors kazkaip nemanau kad toks mastas bus
Aš irgi nenorėčiau su vaikais kokiai parai oro uoste užstrigti
Be to, ten dabar neramumai dėl koptų, tai nežinai, kas kokiam musulmonui iš personalo gali šauti į galvą Nors be vaikų gal ir rizikuočiau
Papildyta:
QUOTE(jola333 @ 2011 10 10, 22:11)
Tai kam čia be reikalo dabar gąsdinate žmones? Ar siūlote nebevykti tiems, kurie turi įsigiję keliones? Buvau Šarme su mažu vaiku, kai prasidėjo pirmieji neramumai Egipte, tai sužinojau tik iš saviškių Lietuvoje, kad kažkas vyksta. Jokios grėsmės nepajutau... Ko tiems neprognozuojamiems musulmonams, kaip Jus sakote, pulti viešbučius ir turistus Daugybė egiptiečių, tame tarpe ir musulmonų, prarado darbą kurortuose per neramumus sausio mėnesį, dabar turizmas Egipte po truputį atsigauna ir jie stengiasi išlaikyti tai ką turi.
Kodėl be reikalo? Aš turiu įsigijusi kelionę, turėjom už poros savaičių kilt, perkėliau į pavasarį, baisaus čia daikto, neprapuls tas Egiptas ir be manęs kol kas, palauks Beje sausio mėnesį Hurgadoje tai tikrai buvo incidentų visokių