Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(pukepuke @ 2011 10 10, 20:01)
Ka manot apie neramums Egipte (nauja banga)? g.gif
Su vaikais sestadieni vaziuojam g.gif

Mes atšaukėme kelionę, pasikeitėm į pavasarį, nes mums labai reikėjo Kairo unsure.gif
Gal kas nors yra buvęs Albatros aqua blue family roome? kiek jame kambarių, vonių?
Papildyta:
QUOTE(pukepuke @ 2011 10 10, 20:23)
As siaip irgi taip manau, bet MB persigando kad oro uostu darbas gali sutrikti pvz. Butu nejuokinga su dviem mazais vaikas tada, nors kazkaip nemanau kad toks mastas bus g.gif

Aš irgi nenorėčiau su vaikais kokiai parai oro uoste užstrigti schmoll.gif
Be to, ten dabar neramumai dėl koptų, tai nežinai, kas kokiam musulmonui iš personalo gali šauti į galvą schmoll.gif Nors be vaikų gal ir rizikuočiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(jola333 @ 2011 10 10, 22:11)
Tai kam čia be reikalo dabar gąsdinate žmones? Ar siūlote nebevykti tiems, kurie turi įsigiję keliones? Buvau Šarme su mažu vaiku, kai prasidėjo pirmieji neramumai Egipte, tai sužinojau tik iš saviškių Lietuvoje, kad kažkas vyksta. Jokios grėsmės nepajutau... Ko tiems neprognozuojamiems musulmonams, kaip Jus sakote, pulti viešbučius ir turistus g.gif  Daugybė egiptiečių, tame tarpe ir musulmonų, prarado darbą kurortuose per neramumus sausio mėnesį, dabar turizmas Egipte po truputį atsigauna ir jie stengiasi išlaikyti tai ką turi.

Kodėl be reikalo? Aš turiu įsigijusi kelionę, turėjom už poros savaičių kilt, perkėliau į pavasarį, baisaus čia daikto, neprapuls tas Egiptas ir be manęs kol kas, palauks bigsmile.gif Beje sausio mėnesį Hurgadoje tai tikrai buvo incidentų visokių
Atsakyti
Oj neramu man -isskrendu sianakt i Sarma --taip norejau pamatyti piramides unsure.gif verysad.gif turbut neorganizuos i ten kelioniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adatėlė @ 2011 10 11, 10:32)
Oj neramu man -isskrendu sianakt i Sarma        --taip norejau pamatyti piramides unsure.gif  verysad.gif  turbut neorganizuos i ten kelioniu g.gif

nustebčiau, jeigu organizuotų unsure.gif
Atsakyti
Jetus jetus, as vakar irgi sulaukiau skambucio is anytos siuo klausimu doh.gif Girdejot, matet, kaip jus skrisit doh.gif
Aplinkiniai turbut daugiau parinasi, nei mes patys.
Atsakyti
Mes vasario pacioj pradzioj buvom Hurgadoj pernai , nu tai teko ir begti viena vakara, kaskokia panika buvo uzsejusi, turistai lekia klykia, masinos ant saligatviu vaziuoja. doh.gif Bet kai jau nubegom iki viesbucio, nu tai taikiai ten ta demonstracija praejo pro viesbuti, o susiremimai su policininkais buvo. Nu bet vis tiek eina peklon neramu buvo ir nejauku buvo. Vakare toleliau uz viesbucio ir paeiti baisu buvo unsure.gif O paskui ir patys prekeiviai nebemalonus pikti ir agresyvus pasidare jai is ju neperki schmoll.gif mes gyvenom centre, tai tie neramumai jautesi siek tiek ir atostogas gadino 4u.gif Sekmes bekeliaujantiems 4u.gif Laukiu nesulaukiu ir as savo atostogu tenai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 10 11, 11:11)
Jetus jetus, as vakar irgi sulaukiau skambucio is anytos siuo klausimu doh.gif Girdejot, matet, kaip jus skrisit doh.gif
Aplinkiniai turbut daugiau parinasi, nei mes patys.

šianakt išskrendi?
Atsakyti
QUOTE(Adatėlė @ 2011 10 11, 14:16)
šianakt išskrendi?

Vat tame ir esme,kad ne siandien, o tik lap5 doh.gif Yra kas uz mus anksciau laiko trydaliot pradeda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2011 10 11, 08:37)
Rusai drąsesni, jie vieninteliai ten pastoviai poilsiavo ir džiaugėsi kad ne pergrūsti viešbučiai ir visas dėmesys tik jiems  biggrin.gif  Buvo ir tokių kurie pareiškė, kad Egipte baisiai liudna, o revoliucija inešė ten gyvybės, todėl važiuos ten tik per revoliucijas. Kalba ėjo apie Hurgadą  biggrin.gif

Nu bet si karta tai kaip ir tik kaire neramumai? Kurortose ramu juk g.gif
Mano anyta nei nezino kad isvaziuojam, ot bus penktadieni doh.gif
Atsakyti
Na tai jus sumeluokite sakykite kad skrendate i kanarus. Zmogus ramiau miegos kam nervinti, kartais ir melas buna sventas.
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2011 10 11, 17:53)
Na tai jus sumeluokite sakykite kad skrendate i kanarus. Zmogus ramiau miegos kam nervinti, kartais ir melas buna sventas.

Gal ir jusu tiesa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2011 10 11, 14:42)
Vat tame ir esme,kad ne siandien, o tik lap5 doh.gif  Yra kas uz mus anksciau laiko trydaliot pradeda biggrin.gif

Na tikrai trydalioja irnesakyk.gif, mes irgi ta pacia diena skrisim, dar situacija keisis n kartu, ko cia panikuoti anksciau laiko... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2011 10 11, 17:09)
Gal ir jusu tiesa 4u.gif

Ne, geriau nesakykit, kad i kanarus, ten tai pat baisu. Gali issiverzti ugnikalnis ir sukelti net iki 900metru cunami blink.gif Kas pasaulyje darosi?
Atsakyti