QUOTE(pievu medus @ 2011 10 05, 14:53)
reikia patarimo, kurį viešbutį pasirinktumėte (pasiūlytumėte) iš šio sąrašo, jei pagrindinis kriterijus būtų gražus paplūdymys su koralais, spalvingom žuvelėm
Ali Baba Palace Resort
Harmony Makadi Bay
Sol Cyrene
Royal Paradise Resort
Sol Y Mar Riva Mar
Park Inn
Sharm Holiday Resort
HILTON LONG BEACH RESORT
SUNRISE MAMLOUK PALACE RESORT
SUNRISE GARDEN BEACH
ALBATROS AQUA BLUE RESORT
ALBATROS AQUA VISTA RESORT & SPA
BEACH ALBATROS GARDEN
SEA GULL (HRG)
MENAVILLE SAFAGA
ALF LEILA WA LEILA
LOTUS BAY SAFAGA
Na ir prirašiau..., atsiliepkite, jei bent apie vieną viešbučio paplūdimį turite gerą nuomonę. Skaitau skaitau tuos atsiliepimus ir neaišku man vieni rašo, yra rifas, kiti nėra Jumis pasitikiu. Iš anksto dėkui
Ali Baba Palace Resort
Harmony Makadi Bay
Sol Cyrene
Royal Paradise Resort
Sol Y Mar Riva Mar
Park Inn
Sharm Holiday Resort
HILTON LONG BEACH RESORT
SUNRISE MAMLOUK PALACE RESORT
SUNRISE GARDEN BEACH
ALBATROS AQUA BLUE RESORT
ALBATROS AQUA VISTA RESORT & SPA
BEACH ALBATROS GARDEN
SEA GULL (HRG)
MENAVILLE SAFAGA
ALF LEILA WA LEILA
LOTUS BAY SAFAGA
Na ir prirašiau..., atsiliepkite, jei bent apie vieną viešbučio paplūdimį turite gerą nuomonę. Skaitau skaitau tuos atsiliepimus ir neaišku man vieni rašo, yra rifas, kiti nėra Jumis pasitikiu. Iš anksto dėkui
Esu buvusi tik SEA GULL viesbutyje, jis Hurgadoje centre, tai rifo tikrai nera. Siaip visa kita -vieta, pats viesbutis tai ciki piki
Papildyta:
Planuojam pirma karta i Šarma siemet, esam buve tik Hurgadoje. Gal kas galit rekomenduti viesbuti mieste 4-5 zvaigzdziu, ant juros kranto dar ir rifas neblogai kad butu (jai tai imanoma mieste).
Buciau labai dekinga Nes su Šarmu kaskaip neaiku, dauguma viesbuciu uz miesto, arba nemokam ieskoti Su Hurgada paprasciau buvo.