Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(Simpatuuke @ 2011 09 30, 11:38)
CD8 klinika
Savanorių pr. 245 (Klinikos "Motina ir Vaikas" patalpose
Kaunas, Lithuania

O ten kazin reikia registruotis is anksto? ax.gif
Atsakyti
gal kas naudojat riesutus skambimui, tai gera kaina
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 09 30, 14:28)

na, bet reklama tai nerealistinė... aš skalbiu tais reišutais, mano super minkštas vanduo, galiu skalbti su mažiau riešutų, bet metams tikrai neužteks to kilogramo.... gal mes tokie dideli skalbikai biggrin.gif aišku, vis tiek žymiai pigiau, nei milteliais.
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 09 30, 20:44)
na, bet reklama tai nerealistinė... aš skalbiu tais reišutais, mano super minkštas vanduo, galiu skalbti su mažiau riešutų, bet metams tikrai neužteks to kilogramo.... gal mes tokie dideli skalbikai  biggrin.gif  aišku, vis tiek žymiai pigiau, nei milteliais.

Ar jie tikrai gerai skalbe?
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2011 09 30, 21:11)
Ar jie tikrai gerai skalbe?

skalbia jie gerai. esmė ne juose, bet koks pas jus vanduo. nes baliklių riešutuose nėra, jei vanduo pilnas rūdžių, kalkių ir kt, tai visų šių brudų nusės ir drabužiuose, tiagi galvosit, kad nuo riešutų pilkėja/rudėja... jei vanduo nekoks, tai reikia arba filtrų, arba papildomų priemonių.

pas mus vanduo nuo rūdžių filtruotas, kitais atžvilgiais idealus, iš gręžinio, todėl rūbų užsiskalbimo ir nepastebim, nebent pamirštam filtrą pakeist doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2011 09 30, 14:12)

Uzklausiau,ar reikia,tj niekas neatraso...reiks pabandyt gal i registratura pirmadieni pasiskambint :-)
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2011 09 30, 11:41)
dziovinimu trunka 5 val ir ima 3,5 kilovatu.

kaip ilgai .... g.gif mesturim atskiras, standartinė skalbimo programa 50 min - 1 val. džiovyklė 5 kg per 80 min medvilnė, per 100 sintetika. iš kur tos 5 val., jei bendrai sudedi?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2011 09 30, 14:12)

Pasirodo reikia registruotis ir i kiekviena seminara atskirai.Registracija telefonu 860997880 arba adresu www.cd8klinika.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simpatuuke: 30 rugsėjo 2011 - 22:38
QUOTE(Simpatuuke @ 2011 09 30, 23:35)
Pasirodo reikia registruotis ir i kiekviena seminara atskirai.Registracija telefonu 860997880 arba adresu www.cd8klinika.lt

Užsiregistravau. Ačiū 4u.gif
Manau ten susitiksim. Tik reiks kokį gvazdiką įsisegt kad viena kitą pažintume lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fedes @ 2011 09 30, 22:17)
kaip ilgai ....  g.gif mesturim atskiras, standartinė skalbimo programa 50 min - 1 val. džiovyklė 5 kg per 80 min medvilnė, per 100 sintetika. iš kur tos 5 val., jei bendrai sudedi?...  g.gif

Čia šlapių skalbinių svoris, taip? o tu juos sveri ar jau iš akies primetinėji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 30 rugsėjo 2011 - 23:05
QUOTE(Irunia @ 2011 09 30, 23:06)
Manau ten susitiksim. Tik reiks kokį gvazdiką įsisegt kad viena kitą pažintume  lotuliukas.gif
Papildyta:

Čia šlapių skalbinių svoris, taip? o tu juos sveri ar jau iš akies primetinėji?

nesveriu, pagal tūrį biggrin.gif na, džiovyklė pas mane 5 kg skaitos, o skalbyklė 8, tia kai skalbiu apie du trečdalius viską ir sudedu į džiovyklę, taip ir matuoju... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 09 29, 23:52)
Nepyk, durnas klausimas - tu ją kasdien tik lygini ar ir keiti?

Man apskritai, kai namie drėgna, neįsivaizduojama kaip džiovinti viską. Drabužius keičiam kasdien. Skalbiu dažnai o vat džiūti gi niekas nedžiūna. Galvojau apie drabužių džiovyklę, bet jos tooookios didžiulės, kad neturiu kur tokios ir statyt... doh.gif

keiciu tai gal i savaite karta o gal ir reciau,tik lyginu kas dien ir naktinius drabuzelius ir visa pataline, pacia pagalve ir kaldra.
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 09 30, 23:06)
lotuliukas.gif

Gavot uzsiregistravus kazkoki atsakyma, ar telefonu skambinotes?
Atsakyti