Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(Irunia @ 2011 09 30, 11:27)
Noriu. Kur bus?

CD8 klinika
Savanorių pr. 245 (Klinikos "Motina ir Vaikas" patalpose
Kaunas, Lithuania
Atsakyti
Irunia, mes turim 6 klase erkutems. Patalyne keiciam kas antra diena. Pries dedant nauja- islyginu pati ciuzinio pavirsiu. Pagalves skalbiu du kartus i menesi (blogiausiu atveju - 1 karta, prie 60 laipsniu), koldras, uzuolaidas (jos liko tik dviejuose kambariuose, visur kitur - roletus pakabinom) skalbiu karta i menesi, patalyne naudojam medvilnine, koldros ir pagalves - poliesteri, ji ne taip megsta erkes. Turime galingus oro valytuvus (viena miegamajam, kita - vaiku kambaryje). Siurbiame siurbliu, siurbianciu i vandeni (ne su vandens filtrais,bet siurbianti i vandeni).Jokiu kilimu,minkstu zaislu,uzklotu (tik vienas ant miegamojo lovos, tai praskalbiu irgi "dydiji skalbimo savaitgali", kai skalbiu viska).
............
o pelesis ir mum skaudi tema. irgi tas pats. neturim mes galimybes keist buto, o verkiant reikia, irgi palei langus virsur pelesis nuejes, tai jauciu po remonto sienom dar kiek brudo...kai prades tuoj list...
..................
Odel dziovykles irgi galvoju,kad reik pirkt. kiti taip,stato ant skalbimo masinu. bet kadangi mano skalbianke jau senuciuke, nors dar puikiai veikianti, tai ko gero pirksiu du viename skalbianke + dziovykle. Yra nebrangiu variantu apie 1400, pirko sesuo pries 4 metus, tai iki siol puikiai veikia, brolis pernai tokia pacia isigyjo - irgi jokiu bedu neturi su ja.nes mum i vonia ir skalbianke, ir dziovykle netilptu, o viena ant kitos statyt nenoriu. Tik kad tos skalbiankes+dziovykles skalbimo procesas su dziovinimu trunka 5 val ir ima 3,5 kilovatu.
Atsakyti
Linulka,tai pas koki gydytoja buvot papuolusios? Ar odele jau ne tokia sausa?Kiek kartu reikejo daryt ta procedura? Kaip reikia ja daryt istepi oda,tada bintuoji ir ant to binto dar tepi ar kaip?

As bandysiu vyro pirstus gydyt. Nes Aveenas padeda, bet tik laikinai. unsure.gif O teptis juo visa gyvena, ne iseitis. doh.gif O hormonai, visokie antibai tik tam laikui padeda.. Kaip visada... verysad.gif Tad mastau apie tuos bintus, pirstines... Tik kokie cia tiktu vyriskiems pirstams. Man reikia pagydyti 2 pirstus. Oda sausa, skylineja. Tepasi aveenu net darbe, nes kitu atveju nusauseja iki krauju,aisku niezti. Bando neslapinti pirstu, bet tai labai sunku...Aveenu tepa kokius 6-8 kartus per diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 30 rugsėjo 2011 - 11:52
QUOTE(Amelita @ 2011 09 30, 11:54)
Tikrai taip daro.  4u.gif

parasyk cia, gal pades

Gal atsilieps mama, kuri turi vaikeli, kuri gyde su tais tvarsciais? Pamirsau nika. blush2.gif  Noriu uzduot klausimu apie juos. smile.gif

mes gydom su tvarsciukais ir tubifast rubeliais.
Atsakyti
Sveikos,
maniske neturi AD, bet noriu pasiteirauti apie alergija, is savo patirties pasidalinsite ar siaip kuri gal daugiau zinote.
Ar kraujo tyrimas, nustatantis alergija atskiriems maisto produktams, informatyvus? Meginukai ir klijuojami maisto produktu testai rodo bet ka ir vis skirtingai. Ar verta prasyti gydytojos siuntimo siam tyrimui?
Aciu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2011 09 30, 12:53)
mes gydom su tvarsciukais ir tubifast rubeliais.

As tau dar klausimu uzdaviau... Auksciau paziurek. 4u.gif

O kas geriausiai tiktu pirstams rankos?2 pirstam?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 09 30, 11:50)
Linulka,tai pas koki gydytoja buvot papuolusios? Ar odele jau ne tokia sausa?Kiek kartu reikejo daryt ta procedura? Kaip reikia ja daryt istepi oda,tada bintuoji ir ant to binto dar tepi ar kaip?

As bandysiu vyro pirstus gydyt. Nes Aveenas padeda, bet tik laikinai. unsure.gif  O teptis juo visa gyvena, ne iseitis. doh.gif  O hormonai, visokie antibai tik tam laikui padeda.. Kaip visada...  verysad.gif Tad mastau apie tuos bintus, pirstines... Tik kokie cia tiktu vyriskiems pirstams. Man reikia pagydyti 2 pirstus. Oda sausa, skylineja. Tepasi aveenu net darbe, nes kitu atveju nusauseja iki krauju,aisku niezti. Bando neslapinti pirstu, bet tai labai sunku...Aveenu tepa kokius 6-8 kartus per diena.

Mano vyrui ir tas pats, ranku pirstai siaubingai skilineja sad.gif Aveenas netinka, niezti sake dar labiau po jo....Sakiau reiks bandyt daryt kokias silto linu semenu aliejaus voneles....kai suauges, tj gali daug visko isbandyt, tik uzsiimt reikia. Hormonais buvo issigydes pavasari, bet kaip as jam ir aiskinau, tai laikina...
Atsakyti
QUOTE(Simpatuuke @ 2011 09 30, 12:58)
Mano vyrui ir tas pats, ranku pirstai siaubingai skilineja sad.gif Aveenas netinka, niezti sake dar labiau po jo....Sakiau reiks bandyt daryt kokias silto linu semenu aliejaus voneles....kai suauges, tj gali daug visko isbandyt, tik uzsiimt reikia. Hormonais buvo issigydes pavasari, bet kaip as jam ir aiskinau, tai laikina...

Mb gydau emolium vonelej. Pripilu bliuduka nedideli vandens, emolium emulsijos i vonia ipilu truputi ir mirko ranka. Dar tik 2 vakarus mirke po 15 min.Bandymai tesias. smile.gif O viskas prasidejo nuo remonto darymo bute.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 30 rugsėjo 2011 - 12:06
QUOTE(Vasara gimusi @ 2011 09 30, 12:41)
Irunia, mes turim 6 klase erkutems. Patalyne keiciam kas antra diena. Pries dedant nauja- islyginu pati ciuzinio pavirsiu. Pagalves skalbiu du kartus i menesi (blogiausiu atveju - 1 karta, prie 60 laipsniu), koldras, uzuolaidas (jos liko tik dviejuose kambariuose, visur kitur - roletus pakabinom) skalbiu karta i menesi, patalyne naudojam medvilnine, koldros ir pagalves - poliesteri, ji ne taip megsta erkes. Turime galingus oro valytuvus (viena miegamajam, kita - vaiku kambaryje). Siurbiame siurbliu, siurbianciu i vandeni (ne su vandens filtrais,bet siurbianti i vandeni).Jokiu kilimu,minkstu zaislu,uzklotu (tik vienas ant miegamojo lovos, tai praskalbiu irgi "dydiji skalbimo savaitgali", kai skalbiu viska).

o jej... kokia aš dar žalia šitoj srity...
o pasiteisina visas tas vargas? geriau zuikiui?
Papildyta:
Nors netikiu panacėjom, bet draugė vyru pirštą išgydė su auksiniu ūsu. Tiesiog privyniodavo lapą. Labai nustebo kai išgijo, nes žaizdą nuolat turėjo keletą metų.

Mažiui irgi vyniojau ūso lapus kai kojos ištisai negijo.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 09 30, 12:02)
Mb gydau emolium vonelej. Pripilu bliuduka nedideli vandens, emolium emulsijos i vonia ipilu truputi ir mirko ranka. Dar tik 2 vakarus mirke po 15 min.Bandymai tesias. smile.gif  O viskas prasidejo nuo remonto darymo bute.

Maniskis ir mamos kamb. remonta dabar dare,tj paumejo siaubingai.....tj spekit kiek brudo tuose dazuose,spakliuose....,jei tokios reakcijos...O juk velau nuo sienu "garuoja" , o mes kvepuojam....Cia mano tokie pamastymai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2011 09 30, 12:17)
Papildyta:
Nors netikiu panacėjom, bet draugė vyru pirštą išgydė su auksiniu ūsu. Tiesiog privyniodavo lapą. Labai nustebo kai išgijo, nes žaizdą nuolat turėjo keletą metų.

Mažiui irgi vyniojau ūso lapus kai kojos ištisai negijo.

Turiu uso aliejaus pasidarius, reiks pabandyt smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 09 30, 13:17)
Papildyta:

nezinau kiek tas pasiteisina,bet darau,kad man paciai butu ramu,kad darau kas imanoma biggrin.gif Nes mum praeita ziema buvo siaubingai pablogeje,net nemoku paaiskint kaip. bet paskui apsitvarkem,bet su valymais,skalbimais ir t.t. tai jau nuo praeito rudens tapati darau. tuo labiau,jei pas jus labai dregna, reikia dar dazniau viska daryt,nes jei dregme yra,tai erkem jusu pataluose ir kituose vietuose yra tikras rojus.
Bet dabar va vel mum akyse blogeja, vasara buvo tikrai palyginti ramu,tik karta buvo visas kunas vel plemuotas,bet per savaite savaime pradingo,tai taip ir nesupratau kas ten ivyko. o si karta,tai matau kaip tas pats brudas kaip ana rudeni puola.net nenoriu galvot,kad galim vel grizt i ta pati s... jau taip dziaugiaus,kad vaikas i vaika beveik tapo panasus..
Atsakyti
Susinervinau, nes ir taip to laiko nėr. O jei dar užsiimti su visais tais lyginimais, tai liūdna darosi...
Maniškis dar kaip tyčia - mama mama to ano... Visur jau nebespėju. O dar darbas. Kad ir koks jis pas mane dėkingas laiko atžvilgiu, bet vistiek plėšytis reikia. MB jau nebedirba, sėdi su vaiku. Bet net ir taip, laiko nepadaugėjo.

Bet suprantu, kad reikia. Nes pas mus irgi erkėm 6 klasė, o dar tas pelėsis. Nori nenori reikia galvot apie džiovyklę... Gal ant stogo ją kišt? lotuliukas.gif
Atsakyti