QUOTE(Irunia @ 2011 09 29, 23:04)
Kaip įdomiai. Nors mes pasakėm, kad turim namie pelėsį, jam tyrimo nepadarė, tik erkutėms. Joms turi labai didelę alergiją ir kol kas kaip kovoti, nežinau.
Su pelėsiu tuščiai kovoju jau dešimt metų. Pelyjo viskas, net rūbai spintoje. Pasidarėm kapitalinį, turim drėgmės surinkėją, š... Jau smarvė didžiausia iš po lovos, žiūriu, visos grotelės supelyjusios. Kaip aš nuo to pavargau. O kai leliukas buvo, atpila, nedavalai ir žiūrėk, jau pelėsis kabinasi...
Mūsų Scorad 87 buvo. Tai po ligoninės kai duoda tą išrašą apie gydymo eigą, viską atidaviau pediatrei. Mūsų klinika maža, ji pati surinko reikiamus parašus. Su jos atiduotais popieriais va kaip tik šiandien buvau dėl neįgalumo. Pridaviau viską, atsakymas po dviejų sav.
Dėl dulkių erkių ir man įdomu, prašau patarimų. Taip pat apie tai, kokias turit pagalves, patalynę, paklodes
mums pelesiu sporu rado nosytes tepinelyje
tai vat... zodziu prisikvepuoja vaikutis brudo i valias. ... va vos trecia diena namie, vaikas vel raudonas visas
o va kovos pries pelesi, dulkiu erkutes priemones domina ir mane labai labai. planuoju visa patalyne pakeist, gal sakau, pamegint ta dormeo su sidabru ? ir kaip tos Dermata sidabro pizamytes? manau, kad ne viena turit?
Papildyta:
QUOTE(Amelita @ 2011 09 30, 08:45)
Labas rytas, Irunia, o tu negalvojai su MB pakesti gyvanama vieta jusu seimai.. Cia del to pelesio.
Kiti zmones deda dziovykles ant skalbimo masinu. Tik nezinau kaip jas ten pritvirtina.
tai kad ypac po nauju remontu nesimato tu pelesiu, kaip zinot, kad neapsigausi ir vel? pas mus va irgi tik gal po metu panasiai islindo si beda... deja, pelesiai labai daznas reiskinys....