Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(Irunia @ 2011 09 29, 23:04)

Dėl dulkių erkių ir man įdomu, prašau patarimų. Taip pat apie tai, kokias turit pagalves, patalynę, paklodes 4u.gif

mes tai kasdien lyginam patalyne ir pacia pagalve su paklode. pagalve sintetine, uzklotas kai nelabai salta tai medvilninis, o kai salciau turim pusiau sintetini. patys patalai aisku medvilne, siaip norejau pasisiuti lininius, nes girdejau kad alergiukam labai gerai ypac vasara.
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 09 29, 23:11)
mes tai kasdien lyginam patalyne ir pacia pagalve su paklode. pagalve sintetine, uzklotas kai nelabai salta tai medvilninis, o kai salciau turim pusiau sintetini. patys patalai aisku medvilne, siaip norejau pasisiuti lininius, nes girdejau kad alergiukam labai gerai ypac vasara.

Nepyk, durnas klausimas - tu ją kasdien tik lygini ar ir keiti?

Man apskritai, kai namie drėgna, neįsivaizduojama kaip džiovinti viską. Drabužius keičiam kasdien. Skalbiu dažnai o vat džiūti gi niekas nedžiūna. Galvojau apie drabužių džiovyklę, bet jos tooookios didžiulės, kad neturiu kur tokios ir statyt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2011 09 29, 21:04)
sveikos mamytes,
gal kas savo vaikuciams naudojo toki aliejuka i vonia?
http://www.aveeno.co...bath-shower-oil
ar cia tinkamas kudkiui?
ir toki kremuka?
http://www.chemistdi...kin_1_4423.html
gavau siuntinuka is airijos su butent tokiais aveeno.
ir dar toki losjona, cia kaip suprantu kaip tas melynas kremukas, tik cia losjonas.
http://www.aveeno.co...ith-shea-butter

Sitos linijos nebandem, pabandysit, gal visai nieko. Viskas skirta sausai odai. O losjonas tai neparasyta kad nuo niezulio tik siaip drekinantis.
Atsakyti
Labas rytas, Irunia, o tu negalvojai su MB pakesti gyvanama vieta jusu seimai.. Cia del to pelesio.

Kiti zmones deda dziovykles ant skalbimo masinu. Tik nezinau kaip jas ten pritvirtina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 30 rugsėjo 2011 - 07:45
QUOTE(Irunia @ 2011 09 29, 23:04)
Kaip įdomiai. Nors mes pasakėm, kad turim namie pelėsį, jam tyrimo nepadarė, tik erkutėms. Joms turi labai didelę alergiją ir kol kas kaip kovoti, nežinau.
Su pelėsiu tuščiai kovoju jau dešimt metų. Pelyjo viskas, net rūbai spintoje. Pasidarėm kapitalinį, turim drėgmės surinkėją, š... Jau smarvė didžiausia iš po lovos, žiūriu, visos grotelės supelyjusios. Kaip aš nuo to pavargau. O kai leliukas buvo, atpila, nedavalai ir žiūrėk, jau pelėsis kabinasi...

Mūsų Scorad 87 buvo. Tai po ligoninės kai duoda tą išrašą apie gydymo eigą, viską atidaviau pediatrei. Mūsų klinika maža, ji pati surinko reikiamus parašus. Su jos atiduotais popieriais va kaip tik šiandien buvau dėl neįgalumo. Pridaviau viską, atsakymas po dviejų sav.

Dėl dulkių erkių ir man įdomu, prašau patarimų. Taip pat apie tai, kokias turit pagalves, patalynę, paklodes 4u.gif

mums pelesiu sporu rado nosytes tepinelyje blink.gif tai vat... zodziu prisikvepuoja vaikutis brudo i valias. ... va vos trecia diena namie, vaikas vel raudonas visas verysad.gif

o va kovos pries pelesi, dulkiu erkutes priemones domina ir mane labai labai. planuoju visa patalyne pakeist, gal sakau, pamegint ta dormeo su sidabru ? ir kaip tos Dermata sidabro pizamytes? manau, kad ne viena turit?
Papildyta:
QUOTE(Amelita @ 2011 09 30, 08:45)
Labas rytas, Irunia, o tu negalvojai su MB pakesti gyvanama vieta jusu seimai.. Cia del to pelesio.

Kiti zmones deda dziovykles ant skalbimo masinu. Tik nezinau kaip jas ten pritvirtina.

tai kad ypac po nauju remontu nesimato tu pelesiu, kaip zinot, kad neapsigausi ir vel? pas mus va irgi tik gal po metu panasiai islindo si beda... deja, pelesiai labai daznas reiskinys....
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 09 29, 22:04)

pagalvės, antklodės dormeo, užvalkalai medvilnė dar labai gerai jei prastesnis čiužinys yra paklodės kurios nepraleidžia dulkių erkučių
mes taip pat turim erkutėms šiokią tokią alergiją, tai jau galiu pagal vaiką pasakyt, kad laikas patalynę keist...

QUOTE(Irunia @ 2011 09 29, 22:52)
Nepyk, durnas klausimas - tu ją kasdien tik lygini ar ir keiti?

Man apskritai, kai namie drėgna, neįsivaizduojama kaip džiovinti viską. Drabužius keičiam kasdien. Skalbiu dažnai o vat džiūti gi niekas nedžiūna. Galvojau apie drabužių džiovyklę, bet jos tooookios didžiulės, kad neturiu kur tokios ir statyt... doh.gif

šiap kiek mačiau pas turinčias džiovykles, tai pas visus stovi ant skalbimo mašinos..
Atsakyti
Pirktum nauja buta, be remonto..butu daugiau sansu, kad nebutu pelesio.

Kas galit pasakyti kur galima LT nusipirkti Tubifast tvarsciu ar pirstiniu. Reikia vyriskiems pirstam. Ir kuo jie skirias?

Radau

pvz. Tinklelis Tubifast Nr.2 green 1m N1

Tinklelis Tubifast Nr.3 blue 1m N1

kuo jie skirias? Radau vaistai.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 30 rugsėjo 2011 - 09:51
QUOTE(Amelita @ 2011 09 30, 08:45)

Jei turėčiau milijoną.... Šiaip skaudi tema. Neturim lėšų kitam būstui.

Džiovyklės ant skalbimo mašinos??? Gal galit plačiau jei žinot?
Nes kiek aš mačiau džiovyklių, jos visos skalbenkių dydžio.

Rieduliukas, o kokios būtent pagalvės pas jus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 30 rugsėjo 2011 - 10:57
QUOTE(Irunia @ 2011 09 30, 11:51)
Jei turėčiau milijoną.... Šiaip skaudi tema. Neturim lėšų kitam būstui.

Džiovyklės ant skalbimo mašinos??? Gal galit plačiau jei žinot?

Tikrai taip daro. 4u.gif

parasyk cia, gal pades

Gal atsilieps mama, kuri turi vaikeli, kuri gyde su tais tvarsciais? Pamirsau nika. blush2.gif Noriu uzduot klausimu apie juos. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 30 rugsėjo 2011 - 10:56
QUOTE(Amelita @ 2011 09 30, 10:54)
Tikrai taip daro.  4u.gif

parasyk cia, gal pades

Gal atsilieps mama, kuri turi vaikeli, kuri gyde su tais tvarsciais? Pamirsau nika. blush2.gif  Noriu uzduot klausimu apie juos. smile.gif

linulka jos nikas wink.gif Nusipirkom ir mes tvarsciukus, bet mazoji nesiduoda uzdet...vienai nakciai buvau uzdejus, bet jai nepatiko tas jausmas,kai rankyte apspausta, tai draskesi dar labiau sad.gif

Gal kuri Kauniete mamyte nori man kompanija palaikyti smile.gif :

Nemokamas seminarų ciklas tiems, kuriuos vargina alergijos problemos bei alergiškų vaikų tėveliams.

2011-10-05d. (trečiadienį) 18 val. „Nuolatinė alerginė sloga –nemalonu ar pavojinga?“
2011-10-12 d. (trečiadienį) 18 val. „Imunoterapija- ar įmanoma išgydyti alergiją?“
2011-10-26 d. (trečiadienį) 18 val. „Esu alergiškas maistui“

Seminarus ves medicinos mokslų daktarė, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Medicinos akademijos docentė Jūratė Staikūnienė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simpatuuke: 30 rugsėjo 2011 - 11:11
QUOTE(Simpatuuke @ 2011 09 30, 12:06)
linulka jos nikas wink.gif Nusipirkom ir mes tvarsciukus, bet mazoji nesiduoda uzdet...vienai nakciai buvau uzdejus, bet jai nepatiko tas jausmas,kai rankyte apspausta, tai draskesi dar labiau sad.gif

Būtent, kai bintavau kojas - dar labiau kasėsi. Dabar, nors ir būna žaizdos, nebintuoju ir tikrai lengviau. Nupirkau šilko kelnėms siūti. Rankos nedaeina...
Atsakyti
QUOTE(Simpatuuke @ 2011 09 30, 12:06)
Gal kuri Kauniete mamyte nori man kompanija palaikyti smile.gif :
Nemokamas seminarų ciklas tiems, kuriuos vargina alergijos problemos bei alergiškų vaikų tėveliams.

2011-10-05d. (trečiadienį) 18 val. „Nuolatinė alerginė sloga –nemalonu ar pavojinga?“
2011-10-12 d. (trečiadienį) 18 val. „Imunoterapija- ar įmanoma išgydyti alergiją?“
2011-10-26 d. (trečiadienį) 18 val. „Esu alergiškas maistui“

Seminarus ves medicinos mokslų daktarė, Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Medicinos akademijos docentė Jūratė Staikūnienė.

Noriu. Kur bus?
Atsakyti