QUOTE(carramele @ 2011 10 24, 19:26)
Kodėl žalias daržoves ir vaisius uždraudė? Raudonas gal?
O maniškiui pirktinės tyrelės/košelės netgi, sakyčiau, dažnai geriau bėrimų atžvilgiu, nei mano pačios virtos
O maniškiui pirktinės tyrelės/košelės netgi, sakyčiau, dažnai geriau bėrimų atžvilgiu, nei mano pačios virtos
ZALIAS ta prasme NEVIRTAS, ne del spalvos o pirktines sake, netinka, del dirbtinai pridetu vitaminu, nes vitaminai skatina alergijos paumejima
Papildyta:
QUOTE(rieduliukas @ 2011 10 25, 09:26)
o gal kaimynai labai tręšia gali būt nuo to... rekomenduoju dėl šventos ramybės nusipirkti nitratų testų (būna senukuose tokios juostelės) ir pasitikrint dėl šventos ramybės
nezinojau, kad buna tokiu, aciu, butinai pasitikrinsiu
Papildyta:
QUOTE(vija23 @ 2011 10 25, 10:55)
Aciu Man dave lapa, tai pas mus pagrindinis zydejimas balandis-liepos vidurys, bet ir iki spalio vidurio vis dar maziau, bet zydi. Taip iseina visa pavasari, vasara ir rudeni maze negali but lauke Mes cia kaime tokiam gyvenam, aplink lauku kiek
as pati sergu sienlige, tai budu apsisaugoti yra ant vezimo ar maniezo kai vezi i lauka uzmesk slapia vystykla(nezinau kokio amziaus vaikiukas), ji gali kabinti ir ant praviru langu zydejimo metu, surenka ziedadulkes..nosi daznai plauti juros vandeniu, gerti daug vandens, buti pavesy daugiau, arciau vandens, nevezti i lauka kai zole ka tik nupjauta, geriausia is karto po lietaus vezti i kiema
Papildyta:
Beje, gal jau kalbejote apie tai, bet nelabai turiu laiko paskaityti visas temeles, nes mano eziukas likes be demesio megsta kasinetis kaip jus kovojate su naktiniais pasikasymais
man nusiraminti padeda pervertimas ant sono ant saltos pagalves vietos, palaikymas rankos, kojos, nugaros glostymas, buciavimas i smilkinius, pamperso nuemimas aisku, miegam su pirstinem