Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(carramele @ 2011 10 24, 19:26)
Kodėl žalias daržoves ir vaisius uždraudė? Raudonas gal?  g.gif

O maniškiui pirktinės tyrelės/košelės netgi, sakyčiau, dažnai geriau bėrimų atžvilgiu, nei mano pačios virtos biggrin.gif

ZALIAS ta prasme NEVIRTAS, ne del spalvos blush2.gif o pirktines sake, netinka, del dirbtinai pridetu vitaminu, nes vitaminai skatina alergijos paumejima smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rieduliukas @ 2011 10 25, 09:26)
o gal kaimynai labai tręšia gali būt nuo to... rekomenduoju dėl šventos ramybės nusipirkti nitratų testų (būna senukuose tokios juostelės) ir pasitikrint dėl šventos ramybės

nezinojau, kad buna tokiu, aciu, butinai pasitikrinsiu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vija23 @ 2011 10 25, 10:55)
Aciu 4u.gif Man dave lapa, tai pas mus pagrindinis zydejimas balandis-liepos vidurys, bet ir iki spalio vidurio vis dar maziau, bet zydi. Taip iseina visa pavasari, vasara ir rudeni maze negali but lauke unsure.gif Mes cia kaime tokiam gyvenam, aplink lauku kiek doh.gif

as pati sergu sienlige, tai budu apsisaugoti yra mirksiukas.gif ant vezimo ar maniezo kai vezi i lauka uzmesk slapia vystykla(nezinau kokio amziaus vaikiukas), ji gali kabinti ir ant praviru langu zydejimo metu, surenka ziedadulkes..nosi daznai plauti juros vandeniu, gerti daug vandens, buti pavesy daugiau, arciau vandens, nevezti i lauka kai zole ka tik nupjauta, geriausia is karto po lietaus vezti i kiema 4u.gif
Papildyta:
Beje, gal jau kalbejote apie tai, bet nelabai turiu laiko paskaityti visas temeles, nes mano eziukas likes be demesio megsta kasinetis biggrin.gif kaip jus kovojate su naktiniais pasikasymais

man nusiraminti padeda pervertimas ant sono ant saltos pagalves vietos, palaikymas rankos, kojos, nugaros glostymas, buciavimas i smilkinius, pamperso nuemimas thumbup.gif aisku, miegam su pirstinem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbė @ 2011 10 25, 11:22)
kaip jus kovojate su naktiniais pasikasymais

Kovojam pakaitomis su vyru... Laikom, tepam, vėl laikom ir vėl tepam, glostom.
Sunkiai padeda.
Atsakyti
QUOTE(Burbė @ 2011 10 25, 10:22)
  as pati sergu sienlige, tai budu apsisaugoti yra mirksiukas.gif  ant vezimo ar maniezo kai vezi i lauka uzmesk slapia vystykla(nezinau kokio amziaus vaikiukas), ji gali kabinti ir ant praviru langu zydejimo metu, surenka ziedadulkes..nosi daznai plauti juros vandeniu, gerti daug vandens, buti pavesy daugiau, arciau vandens, nevezti i lauka kai zole ka tik nupjauta, geriausia is karto po lietaus vezti i kiema 4u.gif

Mano jau ne leliuke, 3 metai mergytei smile.gif Mes gyvenam name, pirma pieva randam iseje pro duris, uz poros namu didziuliai laukai, kuriuose augina paprastai ka nors, kas irgi kaip suprantu ieina i musu alergenu sarasa. Lietaus cia vasara buna periodais. Kartais gali ir visa menesi nelyti... Nematau iseities, nebent kraustytis g.gif
Bet vis tiek man atrodo ta alergija ne vienintele dermatito priezastis. Sia vasara liepa buvom Kaune, miesto centre beveik, lijo kasdien, o pablogejo, kaip ir kaskart atvaziavus i LT. Prie juros velgi turetu pagereti, bet mazei visada tik labai pablogeja.

As kai buna labai blogai apibintuoju kojas pries tai binta ismirkiusi istirpintame sviestmedzio svieste. Taip neissauseja ir nesikaso. Bet mano mazei kitur nelabai reiskiasi dermatitas, arba ne taip stipriai kaip ant koju. Bet turbut visur galima apibintuoti, isskyrus aisku veiduka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija23: 25 spalio 2011 - 12:58
QUOTE(vija23 @ 2011 10 25, 13:52)
Mano jau ne leliuke, 3 metai mergytei smile.gif Mes gyvenam name, pirma pieva randam iseje pro duris, uz poros namu didziuliai laukai, kuriuose augina paprastai ka nors, kas irgi kaip suprantu ieina i musu alergenu sarasa. Lietaus cia vasara buna periodais. Kartais gali ir visa menesi nelyti... Nematau iseities, nebent kraustytis g.gif
Bet vis tiek man atrodo ta alergija ne vienintele dermatito priezastis. Sia vasara liepa buvom Kaune, miesto centre beveik, lijo kasdien, o pablogejo, kaip ir kaskart atvaziavus i LT. Prie juros velgi turetu pagereti, bet mazei visada tik labai pablogeja.

As kai buna labai blogai apibintuoju kojas pries tai binta ismirkiusi istirpintame sviestmedzio svieste. Taip neissauseja ir nesikaso. Bet mano mazei kitur nelabai reiskiasi dermatitas, arba ne taip stipriai kaip ant koju. Bet turbut visur galima apibintuoti, isskyrus aisku veiduka.

o mums pagrinde veiduka nukaso - siandien nakti buvo daug kasimosi - vakar ismaudziau Aveeno avizu miltukuose , gaila buvo ismesti paskutinio pakelio - galvojau seniai nesimaudeme - isbandysiu, o gal jau nieko neatsitiks - ir ka - visa naktis kasimosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2011 10 25, 10:52)
ar cia ne vadinamoji sienlige  g.gif
pasirodom ir mes, vakar pas gydytoja buvom.ji vel pasimetus del tu isberimu ant kuno, pasikviete kita ilgiau drbanti gydytoja. o jis  sako, kad isberimai panasus i grybelio sukeltus. dabar tepam nuo grybelio. AD ir kiti isberimai panasus, bet sako jei neturit ant ranku koju per sulenkimus isberimu, o ir ant kuno nera plemu raudonu, tada grybelis.bet irgi niezti baisingai jai, vargsiuke mano.

mums sunkus AD, bet tfu tfu per linkius niekada nebuvo jokiu berimu... tik ant kuno pradzioje, kojos ypatingai berdavo.. vienu metu kaip nudegintos buvo.. po to zandus siaubingai pradejo berti... tai gal geriau pasidarykit odos paseli nei bele kuo tepkit
Papildyta:
QUOTE(beatka1983 @ 2011 10 25, 14:11)
o mums pagrinde  veiduka nukaso - siandien nakti buvo daug  kasimosi - vakar ismaudziau Aveeno avizu miltukuose , gaila buvo ismesti paskutinio pakelio - galvojau seniai nesimaudeme - isbandysiu, o gal jau nieko neatsitiks - ir ka - visa naktis kasimosi doh.gif

nors aveeno kremai mums thumbup.gif anksciau kai buvo labai blogai naudojom aveeno avizas i vonia, tai tiko.. dabar kazkada galvojau pamaudysiu, tai netiko... keiciasi tie tikimai netikimai
Papildyta:
QUOTE(vija23 @ 2011 10 25, 13:52)
Mano jau ne leliuke, 3 metai mergytei smile.gif Mes gyvenam name, pirma pieva randam iseje pro duris, uz poros namu didziuliai laukai, kuriuose augina paprastai ka nors, kas irgi kaip suprantu ieina i musu alergenu sarasa. Lietaus cia vasara buna periodais. Kartais gali ir visa menesi nelyti...

bent jau LT yra spec ale zaliuzes-tinklelis ant langu kurios sugaudo ziedadulkes, tai jei turit pinigeliu, galit tokias pasidaryti, nereiks skuduru kabinti ir visada busit ramus, kad ziedadulkes neina i namu vidu. as norejau tokias pasidaryti, bet pagailo pinigu g.gif http://www.ardena.lt...ginis-tinklelis

Papildyta:
QUOTE(Burbė @ 2011 10 25, 11:22)

mums pagelbejo Aveeno melynas kremas. Taip pat kai buvo leliukas naudojom dermasilk imautes ant koju, ne taip nusikasydavo
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 10 25, 13:50)
bent jau LT yra spec ale zaliuzes-tinklelis ant langu kurios sugaudo ziedadulkes, tai jei turit pinigeliu, galit tokias pasidaryti, nereiks skuduru kabinti ir visada busit ramus, kad ziedadulkes neina i namu vidu. as norejau tokias pasidaryti, bet pagailo pinigu  g.gif http://www.ardena.lt...ginis-tinklelis

Oi, kaip ačiū už šitą nuorodą!
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 10 25, 13:50)
  bent jau LT yra spec ale zaliuzes-tinklelis ant langu kurios sugaudo ziedadulkes 

Nepades, mes nuo tada kai atsila oras, mazdaug geguzes pradzios iki rugsejo vidurio gyvenam atidarytais langais ir durimis, vaikai laika leidzia pagrinde lauke, ne namie.
Atsakyti
Siandien gavom tyrimy ats. Kraujas alergijos nerodo thumbup.gif NEva tai visiskai nealergiskas vaikas. Bet tai tada nuo ko taip siaubulingai beria mazyli? Nieko nebesuprantu unsure.gif Uz savaiteles eisim pas alergologe, ziuresim ka sakys g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2011 10 25, 15:34)
Siandien gavom tyrimy ats. Kraujas alergijos nerodo thumbup.gif NEva tai visiskai nealergiskas vaikas. Bet tai tada nuo ko taip siaubulingai beria mazyli? Nieko nebesuprantu unsure.gif Uz savaiteles eisim pas alergologe, ziuresim ka sakys g.gif

Mums rode alergija tik lopo tyrimas kiausinio baltymui. Visa kita nieko nerode. Tyrem ir su duriais i ranka, ir is kraujo. Tai va.
Atsakyti
Maniskei nuo mazdaug 3 menesiu iki 2 metu rode alergija kiausiniui. Paskui neberode nieko, o dabar islindo sienlige.
Atsakyti
Merginos tema sukursiu vakare, kai vyras gris. Neskubekit su pasisakymais. cool.gif
Atsakyti
merginos,o alergija sakykim dulkem,tai pat pasireiskia kaip ir AD g.gif
Atsakyti