Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(~Serpentine~ @ 2011 10 22, 07:50)
man tie tepalai su cinku tik tam kartui padeda. Po to vos uzdedu kepuryte einant i lauka, ir vel ta pati situacija unsure.gif

mmm...mums pakolkas nebeatsiranda bedu su ausytem 4u.gif

laba,

nesuprantu,bet nejaugi mums netinka bulves blink.gif vakar buvo tokia diena,akd valgiau tik virtas bulves-ir snd vaiaks mano margais zandais blink.gif ir ne biski blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 10 23, 17:56)
nesuprantu,bet nejaugi mums netinka bulves blink.gif vakar buvo tokia diena,akd valgiau tik virtas bulves-ir snd vaiaks mano margais zandais blink.gif ir ne biski blink.gif

Tai gal verta pasidaryti lopo testą bulvei? Ir kitiems kasdieniams produktams. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 10 23, 15:40)
Nu ir tvarkykitės tą neįgalumą, vis parama.

Tiesa, kas žino tas žino, o kas nežino, tai rūbeliai kai prilimpa prie kūno, būtinai reikia nuimti prieš tai nušlapinus. Sausų lupt negalima.

Ir dar gavau patarimą, kaip kovot su pelėsiu. Be prevencijos - drėgmės surinkėjo, dažno vėdinimo - dar visas pelyjančias vietas išvalyti skalbimo miltelių ir acto mišiniu. Galima įlašinti arbatmedžio eterinio aliejaus.
Tai šiandien pervariau per visus kampus. Žiūrėsim. unsure.gif

Dar girdejau, kad geriausia ji naikinti ko arciau jauno menulio, tai dabar ir yra geras laikas smile.gif , nuplauti ukisku muilu, pratrinti actu ir su fenu gerai isdziovinti cool.gif

QUOTE(Fifux'e @ 2011 10 23, 16:56)
mmm...mums pakolkas nebeatsiranda bedu su ausytem 4u.gif

laba,

Mums bulves didziausias alergenas, po truputi vis bandau, bet kiekviena karta stipriai bere verysad.gif

Del kasymosi, tai mano vaikas kasosi visada keiciant pampi, pries miega, susinervavus, bet nesidrasko dabar stipriai,nes odyte nera stipriai pazeista. O vasara negalejau laikyti nuogo, del to ir buvo visa laika su dermasilk glaustinuke.
O idomu, kieno vaikeliai kasosi jau didesni, kaip vasara su tuo tvarkotes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 23 spalio 2011 - 18:07
QUOTE(Irunia @ 2011 10 23, 15:40)
Nu ir tvarkykitės tą neįgalumą, vis parama.

Tiesa, kas žino tas žino, o kas nežino, tai rūbeliai kai prilimpa prie kūno, būtinai reikia nuimti prieš tai nušlapinus. Sausų lupt negalima.

Ir dar gavau patarimą, kaip kovot su pelėsiu. Be prevencijos - drėgmės surinkėjo, dažno vėdinimo - dar visas pelyjančias vietas išvalyti skalbimo miltelių ir acto mišiniu. Galima įlašinti arbatmedžio eterinio aliejaus.
Tai šiandien pervariau per visus kampus. Žiūrėsim. unsure.gif

Taip ir darysim, jei tik duos mum tą neįgalumą, tai mum tikrai tie pinigėliai nepamaišys, nes dieve kiek viskas kainuoja tiem alergiukam ... blink.gif
aš žiūriu, kad mums ypač vakare pablogėja. Visą dieną buvo visai neblogas vaizdelis, o vat kaip vakaras taip ir išryškėja viskas, kasytis pradeda. o valgė tą patį, ką ir dieną. dieną buvo nieko, o dabar jau raudona.
Atsakyti
QUOTE(vaidem @ 2011 10 23, 20:45)
Taip ir darysim, jei tik duos mum tą neįgalumą, tai mum tikrai tie pinigėliai nepamaišys, nes dieve kiek viskas kainuoja tiem alergiukam ...  blink.gif
aš žiūriu, kad mums ypač vakare pablogėja. Visą dieną buvo visai neblogas vaizdelis, o vat kaip vakaras taip ir išryškėja viskas, kasytis pradeda. o valgė tą patį, ką ir dieną. dieną buvo nieko, o dabar jau raudona.

Manau padarykit tyrima del alergiju. Gal kas nors paaiskes...

Labai sunku kovot su AD... Ir taip tu mazu vaiku gaila..

Linkiu stiprybes. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 23 spalio 2011 - 19:53
QUOTE(ivetacom @ 2011 10 23, 19:07)
O idomu, kieno vaikeliai kasosi jau didesni, kaip vasara su tuo tvarkotes?

Sunku ir nupasakoti, kaip buvo blogai. Džiaugiuosi rudeniu.
Vėsiau ir odai geriau.
Atsakyti
mums irgi vakare blogiau. Labai pagereja kai lauke pabunam. Matyt vesus oras padeda. Na ziuresim kaip si naktis bus.
Atsakyti
Toks faktas. Imunoterapija netaikoma esant sunkioms astmos formoms.
Kartais gali net pabloginti ligos tėkmę.

Čia toms, kurios vartoja Kiefo lašus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2011 10 21, 10:54)
sveikos,
net nezinau kaip cia paklausti, ar kuriam is jusu vaikuciu yra dare kepenu fermentu tyrimus?
nes mum darys, cia del jo odos bukles blink.gif neramu man jau visai g.gif

mes esam dare savo noru... buvau labai issigandusi kad yra pakitimu, beje tokiu pakitimu echoskopu nepamatytu. Bet pas alergiukus pakitimai yra normalu tam tikrose ribose
Atsakyti
Skaiciau kad alergiski vaikai buna protingesni, nes ju nervine sistema nuolat stimuliuojama smile.gif pasidziaukim bent tuo smile.gif
Atsakyti
na pas mus vasarą būdavo taip: ariu ariu nagais paskui bliaunu mama užklijuok pleistrą...
bet šiemet nebuvo labai blogai tai ir tų baisinių nukasymų jau laaabai retai pasitaikydavo... šiaip stengdavomės nukalbint, bet kur jau tokią nukalbinsi... pasislepia kur į kampą ir gremžiasi...
Atsakyti
Mamytes gal perkat kokius gerus kremus is anglijos vaikuciams?
Atsakyti