Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(wytaute69 @ 2011 10 22, 22:50)
o kur ejot pas homeopata?

cia
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 10 22, 22:53)

ilgai gydetes?
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2011 10 22, 17:33)
Tai gal ir mano valgomos avizos alergizuoja, nes ju tai gan daznai valgau g.gif Nelabai ir yra ka valgyt laikantis hipoalergines dietos doh.gif

Daugelis mano, kad avižos yra hipoalerginis maistas. Mums avižos yra 3 klasė, kaip ir pienas, kiaušas. Taip kad nėra jos tokios nekaltos.
Kai maudėm avižose tai siaubakas buvo. Žiauriai išbėrė, nes maniškis dar ir pagert tą vandenį mėgėjas doh.gif
O vat Aveeno mėlynąjį darėm lopo testą, tai parodė minusą. Nors tiek cool.gif
Papildyta:
QUOTE(elmiuke @ 2011 10 22, 18:56)
dar man topteliojo tokia mintis siandien, o ka jus mamos rengiates taip pat medvilne nesiojat, ar? nes as kai maitinu, juk jos galvyte visada ant mano ranku, rubu,juk irgi tai salytis su mano rubais, kurie skalbiami su paprastais milteliais, gal ir kokios sintetikos yra.nors as jos vengiu.mazai yra.bet va del milteliu  g.gif gal cia jau neaktualu toms,kas nebemaitina pacios

Taip, medvilnę. Ir sofos, lovos visos užklotos medvilne. Jei į kokį sintetinį tėvo rūbą pasitrina, tai užrausta iškart. Tas pats ir su vilna.
Papildyta:
Ale ir graudu į tokius mažiukus žiūrėti...
Net nežinau, kaip lengviau, ar kai tokie mažiai kaip jūsų, ar kaip maniškis.
Blogiausia, kad jis jėgos turi tai ohoho. Naktį kai tenka laikyti, tai visą dieną riešus skauda.
Ir kai mažytis, bent nesupranta dar ko galima, ko ne. Nesupranta kai išrenginėji vis pas kitą gydytoją. O šitas jau didelis. Visko nori. Žiauriai sunku slėptis nuo jo, kai nori ką nors suvalgyti. Ir dabar jau man sako - aš noriu kasytis, nelysk. Ir pabėga, nulenda kur ir... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 22 spalio 2011 - 22:30
QUOTE(Amelita @ 2011 10 22, 22:53)

man irgi idomu - Amelita papasakok kaip ilgai gydetes? keliu rusiu zirniukus geriete? kaip daznai pas homeopate lanketes?

As irgi vis susimastau apie homeopatija, net siam antradieniui uzsirasiau pas homeopate - bet vis dvejoju doh.gif net dabar musu odele isties isgrazejusi - tai gal nereikia mums tu homeopatiniu vaistuku - kad vel ligos neisjudint g.gif Jauciu paskambinsiu rytoj ir atsauksiu konsultacija su homeopatu blush2.gif zinot as jauciuos kaip rusai sako - i hocetsa i kolitsa lotuliukas.gif
O jums buvo pablogejimas pradzioje kai pradejote homeopatiskai gydytis?
Papildyta:
o dabar mes atrodome taip - ikeliu foto kad kitoms mamytems drasos ir ryzto priduoti, kad AD galima pazaboti, gal visiskai isgyt neimanoma, bet su AD galima kovoti , tik reikia rasti tai tinkama buda, kuris yra kiekvienam vaikeliui skirtingas, todel manau negalima visiskai vadovautis kitu mamyciu metodais - nes musu maziukai visi skirtingi, o ir pvz su laiku labai keiciasi tai kas tiko pvz pries pora menesiu - kaip mums pradzioje tiko labai taukmedzio sviestas, o vat dabar jau netinka , visiskai netiko Aveeno kremai, o tiko paprasciausiai esexas (vazelinas), pries 2 menesius nuo morkos isbere tragiskai, o vat dabar jau trecia diena valgome darzovieneje ir lig nieko bigsmile.gif
kai sitame skyrelyje pradejau skaityti, mano sunelis berods buvo pats maziausiais ir bukle buvo tragiska , o vat jau mums 9 menesiai - ir gereja mums odeles bukle.
Noriu padrasinti mamytes kurios neseniai prisijunge i musu AD bureli - tikejimo , daug tikejimo...

va kokie mes dabar - aisku dar odele nera visiskai svari, paberia veiduka pagrinde - barzda, zandukus, kakta - bet cia jau smulkmena paliginus wub.gif

Dar pastebejau - ko maziau rengiu maziuka (name buna jis tik su bodziuku su ilgom rankovem ir pedkelnes - butinai 100 % medvilnines). Jokiu butu neprirenkite daug drabuziu, nesukaitinkite vaiku - nes jiems kaip tik geriau vesiau kad butu, pas maniski daznai rankytes buna saltos - bet as nelabai i tai kreipiu demesi smile.gif

4u.gif laikykites mamytes 4u.gif

user posted image

Atsakyti
mane tai tokie pamasytmai kankina - juk AD tai organizmo reakcija kuri islenda i pavirsiu. Kai apgydom odele, tai tik panaikinam simptoma, bet pacios ligos nepasalinam juk...tai vat man ir klausimas, kai odele jau daug maz grazi, ar to ir uztenka ar vistik reik dar pasigydyt kazkaip rimciau, nes neaisku kas vaiko viduj darosi g.gif

musu naktis siandien buvo liuks. Kelesi mergyte valgyt kokius gal 4 kartus, bet visa kita laika miegojo ramiai thumbup.gif nereikejo man jos rankeliu laikyt thumbup.gif gal sutapimas, o gal vistik mums padejo tas kremukas kur vakar pirkau uz beveik 100 lt doh.gif nors jis skirtas suaugusiems, na toks stipresnis jau, bet pasitariau su vaistininke, sakau ar geriau hormonai ar vistik tas kremas, tai sako aisku kad kremas. Vaiku linijos toks pats gali nenuimt niezulio (o kaina panasi) tai ir nupirkau ta stipresni. Na ziuresim, vakar tik pirma kart istepiau visa kuneli.
Atsakyti
atsiprasau uz klaidas- maziukas ant ranku - tai sunku rasyti kai jam taip idomu kompiuteris
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 10 23, 09:59)

Dar pastebejau - ko maziau rengiu maziuka (name buna jis tik su bodziuku su ilgom rankovem ir pedkelnes - butinai 100 % medvilnines). Jokiu butu neprirenkite daug drabuziu, nesukaitinkite vaiku - nes jiems kaip tik geriau vesiau kad butu, pas maniski daznai rankytes buna saltos - bet as nelabai i tai kreipiu demesi smile.gif

4u.gif  laikykites mamytes  4u.gif 

user posted image

oi koks fainas storuliukas biggrin.gif
as irgi panasiai galvoju apie ta homeopatija....siai dienai maudyniu ir kremuku pagalba mums kaip ir visai nieko. Tai ar reikai vistik pasigydyt ar palikt kaip yra? Ar odeles apgydymas pakankamas rezultatas.
Dar pastebejau kad daugiau paberia jei viduriukai uzkieteja. Tai nuo siandien pradejau avizu kosele, gal pralaisvins biskiuka....
Atsakyti
Labas rytas,

mes buvome pas hoeopate 1 karta. Dabar eisim kita savaite.
Gerem zirniukus gal 5-6 rusiu. Geriau ir as juos. 1,5 men mazdaug. Dabar zirniuku negeriam, nes jau nebeliko. Siaip odele svari, tik kaip minejau nu yra 1-2 proc bedos, kas buvo. Vakar fotkinau maziuke, specialiai jums, parodyti. Tai radau kelis paraudimus ant soniuku. Vienas gal 1-2 cm, kitas 0,5 cm. O visa kita grazu. Manau jau puse menesio negeriam jokiu zirniuku, gal del to... O gal del to, kad vis bandom nauju produktu. g.gif As dar pati maitinu MP, tai jau buvau pradejus valgyti ir sokolada, kondencuota piena, riesutus, citrusus.. ax.gif Dabar paskutinem dienom siek tiek apribojau savo meniu: nevalgau kiausiniu, majonezo, citrusu, riesutu, sokolado. Ir manau reikia stebet... Tikiuos, kad odele nepabloges... O vakar buvo gimtadienio vakarelis, tai vel daugiau visko pavalgiau... blush2.gif

Idomu ka pasakys homeopate kita savaite.

Siaip kai ejom pas homeopate, musu bukle buvo gana gera, bet maziuke kases kakliuka, dabar jau visai nesikaso. O del tu odeles bedu, zinok, gal tiesiog vaikas isaugineja, o gal tai tiesiog vasarinis pagerejimas... Pradejau drasiau valgyti maista nuo vasaros vidurio. Ir nuo to laiko, buvo tik mini mini pablogejimai. O dabar spalio galas... Idomu kas bus toliau...Tikiuos, kad tai nelaikina..

Tos kur ikeltos foto, su berimais, tai mes situos berimus issigydem be jokiu hormonu, be antibijotiku ir kitu stipriu vaistu..Manau tai jau didele pergale.

Paprasysiu vakare, kad vyras ikeltu nauju foto.

Beatka, ir kitos mamos, o jusu vaikai kasosi? Daznai? Kai tik pamato, pajunta, kad kunelis nuogas?Ar tik retai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 23 spalio 2011 - 10:05
QUOTE(beatka1983 @ 2011 10 23, 10:59)

o dabar mes atrodome taip - ikeliu foto kad kitoms mamytems drasos ir ryzto priduoti, kad AD galima pazaboti, gal visiskai isgyt neimanoma, bet su AD galima kovoti , tik reikia rasti tai tinkama buda, kuris yra kiekvienam vaikeliui skirtingas, todel manau negalima visiskai vadovautis kitu mamyciu metodais - nes musu maziukai visi skirtingi, o ir pvz su laiku labai keiciasi tai kas tiko pvz pries pora menesiu - kaip mums pradzioje tiko labai taukmedzio sviestas, o vat dabar jau netinka , visiskai netiko Aveeno kremai, o tiko paprasciausiai esexas (vazelinas), pries 2 menesius nuo morkos isbere tragiskai, o vat dabar jau trecia diena valgome darzovieneje ir lig nieko  bigsmile.gif
kai sitame skyrelyje pradejau skaityti, mano sunelis berods buvo pats maziausiais ir bukle buvo tragiska , o vat jau mums 9 menesiai - ir gereja mums odeles bukle.
Noriu padrasinti mamytes kurios neseniai prisijunge i musu AD bureli - tikejimo , daug tikejimo...
4u: 

user posted image

thumbup.gif va tokio posto cia laaabai reikejo mirksiukas.gif nes kai pradedi skaityt visus postus, dar nuotraukas paziuri kraupu pasidaro blink.gif ir jokiu geru minciu galvoj nelieka unsure.gif
O juk musu mintys laabai prisideda prie maziuku gyjimo mirksiukas.gif taip kad nepaleiskite tikejimo ir geru minciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Beatka, labai grazi foto. smile.gif Meile spinduliuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 10 23, 10:51)
Labas rytas,

mes buvome pas hoeopate 1 karta. Dabar eisim kita savaite.
Gerem zirniukus gal 5-6 rusiu. Geriau ir as juos. 1,5 men mazdaug. Dabar zirniuku negeriam, nes jau nebeliko. Siaip odele svari, tik kaip minejau nu yra 1-2 proc bedos, kas buvo. Vakar fotkinau maziuke, specialiai jums, parodyti. Tai radau kelis paraudimus ant soniuku. Vienas gal 1-2 cm, kitas 0,5 cm. O visa kita grazu. Manau jau puse menesio negeriam jokiu zirniuku, gal del to... O gal del to, kad vis bandom nauju produktu. g.gif  As dar pati maitinu MP, tai jau buvau pradejus valgyti ir sokolada, kondencuota piena, riesutus, citrusus.. ax.gif  Dabar paskutinem dienom  siek tiek apribojau savo meniu: nevalgau kiausiniu, majonezo, citrusu, riesutu, sokolado. Ir manau reikia stebet... Tikiuos, kad odele nepabloges... O vakar buvo gimtadienio vakarelis, tai vel daugiau visko pavalgiau... blush2.gif

Idomu ka pasakys homeopate kita savaite.

Siaip kai ejom pas homeopate, musu bukle buvo gana gera, bet maziuke kases kakliuka, dabar jau visai nesikaso. O del tu odeles bedu, zinok, gal tiesiog vaikas isaugineja, o gal tai tiesiog vasarinis pagerejimas... Pradejau drasiau valgyti maista nuo vasaros vidurio. Ir nuo to laiko, buvo tik mini mini pablogejimai. O dabar spalio galas... Idomu kas bus toliau...Tikiuos, kad tai nelaikina..
Tos kur ikeltos foto, su berimais, tai mes situos berimus issigydem be jokiu hormonu, be antibijotiku ir kitu stipriu vaistu..Manau tai jau didele pergale.

Paprasysiu vakare, kad vyras ikeltu nauju foto.

Beatka, ir kitos mamos, o jusu vaikai kasosi? Daznai? Kai tik pamato, pajunta, kad kunelis nuogas?Ar tik retai?  g.gif

mes kasomes kai pavargstame, ypac vakare pries miegeli, arba kai susinervina.. Kaso pagrinde veiduka, na kartais pasikaso kojytes kai keiciu pampersa, bet jau nesikaso kaip kasydavosi koja i koja jeigu rankas pvz laikau doh.gif
mums gal daugiau trina pvz akytes ir jos israudonuoja iskarto, vokai parausta ir aplink akys raudona pasidaro ...
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 10 22, 23:42)
Ji kasesi tik po kakliuku ir tai tik tada, kai suslapdavo rubeliai nuo seiliu. Siaip daugiau niekur nesikase, net tada kai buvo baisiausi berimai.  Dabar jau niekur nesikaso. Manau padejo homeopatinis gydymas.
Musu odele dabar svari. Tik vos vos veidelis pabertas, bet cia nuo seiliu.

O  dabar visas kunelis svarus wub.gif , grazus wub.gif , nu yra gal kokie 1 proc kokiu spuogeliu, kai kur. Bet dabar as vaiko niekuom netepu. Ir vis pleciu meniu. Jei pamato kas mano vaika nuoga, tai nieko nemato.

Musu cia foto pavasari, vasara. Turiu dar baisesniu foto.. Ten ir stafilokokas buvo uzpuoles ir dar labiau berimai mates. Bet as jau baigiu pamirsti kaip mes tada atrodem. Tik paziurejus video ir senas foto viska prisimenu...

Galesiu artimiausiu metu ikelt foto, kaip mes atrodom dabar. smile.gif Nepatikesit kokios mes grazios smile.gif  wub.gif

lauksim ir dabartiniu foto, smagu pasidziaugti kartu zinant kaip sunku su tokia liga kovot 4u.gif

QUOTE(beatka1983 @ 2011 10 23, 10:59)
man irgi idomu - Amelita papasakok kaip ilgai gydetes? keliu rusiu zirniukus geriete? kaip daznai pas homeopate lanketes?

As irgi vis susimastau apie homeopatija, net siam antradieniui uzsirasiau pas homeopate - bet vis dvejoju doh.gif net dabar musu odele isties isgrazejusi - tai gal nereikia mums tu homeopatiniu vaistuku - kad vel ligos neisjudint g.gif  Jauciu paskambinsiu rytoj ir atsauksiu konsultacija su homeopatu  blush2.gif  zinot as jauciuos kaip rusai sako - i hocetsa i kolitsa  lotuliukas.gif
O jums buvo pablogejimas pradzioje kai pradejote homeopatiskai gydytis?
Papildyta:
o dabar mes atrodome taip - ikeliu foto kad kitoms mamytems drasos ir ryzto priduoti, kad AD galima pazaboti, gal visiskai isgyt neimanoma, bet su AD galima kovoti , tik reikia rasti tai tinkama buda, kuris yra kiekvienam vaikeliui skirtingas, todel manau negalima visiskai vadovautis kitu mamyciu metodais - nes musu maziukai visi skirtingi, o ir pvz su laiku labai keiciasi tai kas tiko pvz pries pora menesiu - kaip mums pradzioje tiko labai taukmedzio sviestas, o vat dabar jau netinka , visiskai netiko Aveeno kremai, o tiko paprasciausiai esexas (vazelinas), pries 2 menesius nuo morkos isbere tragiskai, o vat dabar jau trecia diena valgome darzovieneje ir lig nieko  bigsmile.gif

va kokie mes dabar - aisku dar odele nera visiskai svari, paberia veiduka pagrinde - barzda, zandukus, kakta - bet cia jau smulkmena paliginus wub.gif

4u.gif  laikykites mamytes  4u.gif 

user posted image

fainuoliukas berniukas jusu wub.gif ir zavi israiska veide thumbup.gif as taip pat stengiuosi neprirengti labai.

Sveikos 4u.gif
reiks nuo siandien pradet skalbt savo rubus bent neutral. mazes su kamuoliais, siek tiek reik pasitempt man dar del maisto, kartais megstu nusideti kokiems saldumynams. teks pakenteti, ka gi del leliuku nepadarytume
Atsakyti