QUOTE(beatka1983 @ 2011 10 22, 18:14)
musu taip veidelis atrode kai buvome 3 menesiu
Papildyta:
zandai slapiavo , buvo nudraskomi, jeigu su pirstinytemis - tai nutrindavo . Odele negaledavo apgyti nekaip
Papildyta:
zandai slapiavo , buvo nudraskomi, jeigu su pirstinytemis - tai nutrindavo . Odele negaledavo apgyti nekaip
veidelis lyg ir panasiai kaip mums, bet tik mum dar ne taip israude
gaila tu musu vaikeliu, vargseliukai
ziuriu, dejot uz nugarytes medvilnini pakloteli, ar ne? cia vibro kedutej sedi... kazkaip ir man ta mintis buvo sovus, reiks idet gal koki ranksluosti medvilnini.
QUOTE(wytaute69 @ 2011 10 22, 19:37)
oi ir musu taip pat atrode na neslapiavo, bet nudraskydavo pastoviai ir visa raudona raudona kunelis irgi panasiai
Velgi darau isvada kad kiekvienam vaikui gydymas individualus. Zinoma hormonai padeda visiems Del to gydytojai juos ir raso turbut....ka cia cackintis parenkant individualu gydyma....ai zodziu.
na nupirkau siandien as kremo uz 90 lt...physiogel ta. Sake nuima niezuli. patepiau pora kart...nenueme dabar gaila 90 lt...
nes mums tas sviestmedis uz 11 lt daug geriau tvarko, ale gi vat dar norejau kad ir nenieztetu mazei....na nieko, mes kaip nors iveiksim. Rimi akcija aviziniams dribsniams tai uzsipirkau
Velgi darau isvada kad kiekvienam vaikui gydymas individualus. Zinoma hormonai padeda visiems Del to gydytojai juos ir raso turbut....ka cia cackintis parenkant individualu gydyma....ai zodziu.
na nupirkau siandien as kremo uz 90 lt...physiogel ta. Sake nuima niezuli. patepiau pora kart...nenueme dabar gaila 90 lt...
nes mums tas sviestmedis uz 11 lt daug geriau tvarko, ale gi vat dar norejau kad ir nenieztetu mazei....na nieko, mes kaip nors iveiksim. Rimi akcija aviziniams dribsniams tai uzsipirkau
tai va, kiekvienam individualiai viskas tinka. uzsisakiau ir as to sviestmedzio nerafinuoto, reik sulaukt tik. uzsisakiau eko rutuli.dar vaistinej buvau prigriebus alieju specialiai kas turi sausa oda, egzema, vadinas tai neatmenu, vonioj guli, A-exderma gal, bet akcija buvo, pasiziuriu namo gryzuus is galiojimo isejes, gerai kad kvita turiu, pakeis.
dar man topteliojo tokia mintis siandien, o ka jus mamos rengiates taip pat medvilne nesiojat, ar? nes as kai maitinu, juk jos galvyte visada ant mano ranku, rubu,juk irgi tai salytis su mano rubais, kurie skalbiami su paprastais milteliais, gal ir kokios sintetikos yra.nors as jos vengiu.mazai yra.bet va del milteliu gal cia jau neaktualu toms,kas nebemaitina pacios