Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(beatka1983 @ 2011 10 22, 18:14)
musu taip veidelis atrode kai buvome 3 menesiu sad.gif

user posted image
Papildyta:
zandai slapiavo , buvo nudraskomi, jeigu su pirstinytemis - tai nutrindavo . Odele negaledavo apgyti nekaip sad.gif

veidelis lyg ir panasiai kaip mums, bet tik mum dar ne taip israude
gaila tu musu vaikeliu, vargseliukai 4u.gif
ziuriu, dejot uz nugarytes medvilnini pakloteli, ar ne? cia vibro kedutej sedi... kazkaip ir man ta mintis buvo sovus, reiks idet gal koki ranksluosti medvilnini.

QUOTE(wytaute69 @ 2011 10 22, 19:37)
oi ir musu taip pat atrode  doh.gif na neslapiavo, bet nudraskydavo pastoviai ir visa raudona raudona  doh.gif kunelis irgi panasiai  doh.gif
Velgi darau isvada kad kiekvienam vaikui gydymas individualus. Zinoma hormonai padeda visiems  doh.gif Del to gydytojai juos ir raso turbut....ka cia cackintis parenkant individualu gydyma....ai zodziu.

na nupirkau siandien as kremo uz 90 lt...physiogel ta. Sake nuima niezuli. patepiau pora kart...nenueme  doh.gif dabar gaila 90 lt...
nes mums tas sviestmedis uz 11 lt daug geriau tvarko, ale gi vat dar norejau kad ir nenieztetu mazei....na nieko, mes kaip nors iveiksim. Rimi akcija aviziniams dribsniams tai uzsipirkau biggrin.gif

tai va, kiekvienam individualiai viskas tinka. uzsisakiau ir as to sviestmedzio nerafinuoto, reik sulaukt tik. uzsisakiau eko rutuli.dar vaistinej buvau prigriebus alieju specialiai kas turi sausa oda, egzema, vadinas tai neatmenu, vonioj guli, A-exderma gal, bet akcija buvo, pasiziuriu namo gryzuus is galiojimo isejes, gerai kad kvita turiu, pakeis.

dar man topteliojo tokia mintis siandien, o ka jus mamos rengiates taip pat medvilne nesiojat, ar? nes as kai maitinu, juk jos galvyte visada ant mano ranku, rubu,juk irgi tai salytis su mano rubais, kurie skalbiami su paprastais milteliais, gal ir kokios sintetikos yra.nors as jos vengiu.mazai yra.bet va del milteliu g.gif gal cia jau neaktualu toms,kas nebemaitina pacios
Atsakyti
as rengiuosi medvilne kai namie. Kai einu i lauka tai jau vilna deduosi ir mazei vilna rengiu, na kombinzona su avies vilna. Jis prie nuogo kuno nesiliecia.
O skalbiu ir savo rubus su Ringuvos muilu tarkuotu. bet dabar jau liemenele ir virsutinius medvilninius rubus skalbsiu su rutuliais. Nes tirkai mazosios veidelis lieciasi i mano rubus kol maitinu....
o del to kad gaila....taip zinoma, bet tikrai buna blogiau. Sakau, man uzteko pamatyti 1.7 m leliu kuris nekalba ir nevaiksto ir uzteko. Neturi dalies smegeneliu vaikiukas.....o musu tai ka, isaugs. Labai to visoms linkiu. Tikekim ir nenuleiskim ranku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wytaute69: 22 spalio 2011 - 18:05
QUOTE(elmiuke @ 2011 10 22, 17:56)
dar man topteliojo tokia mintis siandien, o ka jus mamos rengiates taip pat medvilne nesiojat, ar? nes as kai maitinu, juk jos galvyte visada ant mano ranku, rubu,juk irgi tai salytis su mano rubais, kurie skalbiami su paprastais milteliais, gal ir kokios sintetikos yra.nors as jos vengiu.mazai yra.bet va del milteliu  g.gif gal cia jau neaktualu toms,kas nebemaitina pacios

Reik viska skalbt tada jau neutraliais kokiais milteliais, nes juk cheminiai jie ir kvapus skleidzia, ir lieciasi vaikas visur. Mes viska skalbiam sonetu.
Del rubu tai aisku reik kazkaip saugoti nuo tu cheminiu skalbikliu ir sintetikos veideli, nes suerzina dar labiau.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 10 22, 20:04)
as rengiuosi medvilne kai namie. Kai einu i lauka tai jau vilna deduosi ir mazei vilna rengiu, na kombinzona su avies vilna. Jis prie nuogo kuno nesiliecia.
O skalbiu ir savo rubus su Ringuvos muilu tarkuotu. bet dabar jau liemenele ir virsutinius medvilninius rubus skalbsiu su rutuliais. Nes tirkai mazosios veidelis lieciasi i mano rubus kol maitinu....
o del to kad gaila....taip zinoma, bet tikrai buna blogiau. Sakau, man uzteko pamatyti 1.7 m leliu kuris nekalba ir nevaiksto ir uzteko. Neturi dalies smegeneliu vaikiukas.....o musu tai ka, isaugs. Labai to visoms linkiu. Tikekim ir nenuleiskim ranku.

taip tu teisi del kitu vaiku.tikekimes visi pazabosim ta AD 4u.gif

as irgi pradesiu savo rubus su rutuliais skalbt
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 10 22, 11:02)
Bet pašalpa priklauso? Nes mes nei į daržą einam, nei laisvą dieną darbe pasiimt galim. g.gif

cia apie kokia pasalpa?neigaluma?mes ji turime,as neleidau i darzely siemet savo maziuko nes pas mus alergiskiems vaikams jo nera o aukle samdyt tai.......o kazin teciuj priklausytu laisva diena?o gal dar kokios lengvatos?nes tik vienas tetis dirba:(
o dieve as kaip prisimenu savo vaiko kudikydte tai dziaugtis nebuvo kada pastoviai asaros del bukles vaiko del pastovaus rekimo kasymosi na jus visos piukiai suprantat kaip ir as jus...daug kantrybes striprybes jums.....o beveik 2 metus bandem rasti ta priezasty kodel taip vaikas kencia spekit ar pavyko...ne....skalbiami visi skalbiamieji su miulu ir neutralu isbandyta daug...uzailaidu nera kilimu nera grindis su vandeniu plaunu,visur medvilne rubai....kiek visko isbandyta ko nepadaryta na visos taip elgemes bet visvien va vistiek vaika beria...mes puse metu daugiau nei puse buvome vien atvira zaisda ant kunelio ant veiduko kojyciu rankyciu o galvyte tai isvis...rubeliai visad prilipdavo prie kunelio kadangi smarkiai slapiavo,na mums maudynes ir dabar kankyne visas uzrausta verkia klykia,o temp 35 na visaip megindavom kol atradom pats tas nusiparaust.man atrodo kad pas mus paveldeta ir daryk tu ka nori..nes vyras iki 3 metuku buvo beriamas baisiai iki dabar liko alergiskas zuviai ir liko asma.anyta turi ad lengva.na bet cia parasiau prisiminimus kaip ir rasiau kazkad tai nuo pasario staigus pagerejimas mums ko ilgai laukem ir nesitikejom bet laukem:)dabar veidukas istisai isbertas kunelis ir rankytes kojytes irgi bet palyginti kaip buvom tai cia siemkos 4u.gif kagi mamytes daug kantrybes 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(elmiuke @ 2011 10 22, 17:56)
dar man topteliojo tokia mintis siandien, o ka jus mamos rengiates taip pat medvilne nesiojat, ar? nes as kai maitinu, juk jos galvyte visada ant mano ranku, rubu,juk irgi tai salytis su mano rubais, kurie skalbiami su paprastais milteliais, gal ir kokios sintetikos yra.nors as jos vengiu.mazai yra.bet va del milteliu  g.gif gal cia jau neaktualu toms,kas nebemaitina pacios

Medvilnę. Kad ir nebemaitinu, vistiek nešioju, glaudžiasi mažius prie tų rūbų. Skalbiam viską tom pačiom priemonėm, kaip ir vaikam.
Atsakyti
Radau ir aš maždaug 3 mėnesių foto.

user posted image

O paskui buvo dar blogiau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2011 10 22, 21:52)
cia apie kokia pasalpa?neigaluma?mes ji turime,as neleidau i darzely siemet savo maziuko nes pas mus alergiskiems vaikams jo nera o aukle samdyt tai.......o kazin teciuj priklausytu laisva diena?o gal dar kokios lengvatos?nes tik vienas tetis dirba:(
o dieve as kaip prisimenu savo vaiko kudikydte  tai dziaugtis nebuvo kada pastoviai asaros del bukles vaiko del pastovaus rekimo kasymosi na jus visos piukiai suprantat kaip ir as jus...daug kantrybes striprybes jums.....o beveik 2 metus bandem rasti ta priezasty kodel taip vaikas kencia spekit ar pavyko...ne....skalbiami visi skalbiamieji su miulu ir neutralu isbandyta daug...uzailaidu nera kilimu nera grindis su vandeniu plaunu,visur medvilne rubai....kiek visko isbandyta ko nepadaryta na visos taip elgemes bet visvien va vistiek vaika beria...mes puse metu daugiau nei puse buvome vien atvira zaisda ant kunelio ant veiduko kojyciu rankyciu o galvyte tai isvis...rubeliai visad prilipdavo prie kunelio kadangi smarkiai slapiavo,na mums maudynes ir dabar kankyne visas uzrausta verkia klykia,o temp 35 na visaip megindavom kol atradom pats tas nusiparaust.man atrodo kad pas mus paveldeta ir daryk tu ka nori..nes vyras iki 3 metuku buvo beriamas baisiai iki dabar liko alergiskas zuviai ir liko asma.anyta turi ad lengva.na bet cia parasiau prisiminimus  kaip ir rasiau kazkad tai nuo pasario staigus pagerejimas mums ko ilgai laukem ir nesitikejom bet laukem:)dabar veidukas istisai isbertas kunelis ir rankytes kojytes irgi bet palyginti kaip buvom tai cia siemkos 4u.gif kagi mamytes daug kantrybes 4u.gif

ikvepia tiketi ir nepasiduoti 4u.gif

QUOTE(carramele @ 2011 10 22, 22:13)

user posted image

matau isipleiskanojusia odele, ar taip ir pradzioj buna AD? pas mus isvis nera ispleiskanojimo
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 10 22, 20:13)

maziukiukas vagsiukas unsure.gif me sir tokie buvom, baisu prisimint
Atsakyti
Vargsialiai maziukai verysad.gif , as savo negalejau fotkinti tokio. Yra foto iki 4 men, nes tada buvo dar pakenciama, o veliau tik is tolo, pas mus atrode daug, daug blogiau verysad.gif Pradejo gereti 7-8men.
Dabar irgi pablogejimas, bet svarbiausia, kad zinau nors keleta kovojimu budu ir valdau situacija, tikiuosi, kad blogiau nebus.
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 10 22, 16:19)
pas mus identiskas vaizdas odeles kaip pas jus. Tik dabar mes jau apsigyde - odele daug daug grazesne thumbup.gif  ir linkiai koju neuzrausta, ir pilvo tai neberia, tik vat dar veidelis - barzda ir po , ir krutine - paberti - bet cia manau dar ir nuo seiliu doh.gif
Papildyta:
Amelita- o jusu mazylei neniezti - ji nesidrasko? nes kai mums taip buvo - tai sauskelniu negaledavau pakeisti - iskart draske kojytes, pilvuka sad.gif

Ji kasesi tik po kakliuku ir tai tik tada, kai suslapdavo rubeliai nuo seiliu. Siaip daugiau niekur nesikase, net tada kai buvo baisiausi berimai. Dabar jau niekur nesikaso. Manau padejo homeopatinis gydymas.

QUOTE(elmiuke @ 2011 10 22, 17:05)
pas jus tipiska AD per sulenkimus issauseje. o pas mus dar tokiu nera, tik ant kunelio.tai nepanasu i musu, o ant veidelio kaip?  g.gif

Musu odele dabar svari. Tik vos vos veidelis pabertas, bet cia nuo seiliu.

O dabar visas kunelis svarus wub.gif , grazus wub.gif , nu yra gal kokie 1 proc kokiu spuogeliu, kai kur. Bet dabar as vaiko niekuom netepu. Ir vis pleciu meniu. Jei pamato kas mano vaika nuoga, tai nieko nemato.

Musu cia foto pavasari, vasara. Turiu dar baisesniu foto.. Ten ir stafilokokas buvo uzpuoles ir dar labiau berimai mates. Bet as jau baigiu pamirsti kaip mes tada atrodem. Tik paziurejus video ir senas foto viska prisimenu...

Galesiu artimiausiu metu ikelt foto, kaip mes atrodom dabar. smile.gif Nepatikesit kokios mes grazios smile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 22 spalio 2011 - 21:44
QUOTE(Amelita @ 2011 10 22, 22:42)
Ji kasesi tik po kakliuku ir tai tik tada, kai suslapdavo rubeliai nuo seiliu. Siaip daugiau niekur nesikase, net tada kai buvo baisiausi berimai.  Dabar jau niekur nesikaso. Manau padejo homeopatinis gydymas.

o kur ejot pas homeopata?
Atsakyti