QUOTE(Irunia @ 2011 10 21, 17:10)
Nu tiesiogine. Išleidžiant pasakė valgyti visus produktus, kurie yra 1 ir 2 klasės, o kai bers, tept hormonais. Ir palinkėjo stiprybės.
Na MB kalbejo su bendradarbiu, ju vaikas turi labai stipru AD, cia LT dakatrai praktiskai nieko neleido valgyti, tai jie vaziavo i Italija pas daktarus kazkokius. Na ir ten taip pat liepe valgyti visus alergenus, tik zinoma po truputi. As manau kad cia del to kad oranizmas visgi kazkaip priimtu ta maista per kuri laika
QUOTE(Fifux'e @ 2011 10 22, 09:31)
laba merginos,
as situacija pabloginau,ir pati esu kalta mano mergaite snd vel isberta,nes vakar neatsilaukaiu ir paragavau guminukus kelis at kvaisa esu
mums cia merginso patare patemti su tepulu,kuris yra su cinku-padejo per nakty
o kiek kainuoja toks tyrimas? poliklinikose daro?
as situacija pabloginau,ir pati esu kalta mano mergaite snd vel isberta,nes vakar neatsilaukaiu ir paragavau guminukus kelis at kvaisa esu
mums cia merginso patare patemti su tepulu,kuris yra su cinku-padejo per nakty
o kiek kainuoja toks tyrimas? poliklinikose daro?
Tas tyrimas gulint ligonineje nemokamas (ten dar ir mano pienuka ir kakuti istyre ir dar lopo megini papildomai kruopoms visokioms uzdejo), o jei nenorite gultis tai mix palete 170lt kainuoja
QUOTE(beatka1983 @ 2011 10 22, 09:40)
gal kuri mamyte zino - kur pigiausiai VLN tokia tyrimu paliete daro - kuri laboratorija? ir ar po to su atsakymais reikia eit pas gydytoja kad paaiskintu, ar ten aiskiai surasyta prie produktu kas alergizuoja o kas ne?
Na mum dare nemokamai ligonineje, bet ten viskas labai aiskiai parasyta, kad paasikinimo manau nereikia