Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(vrb @ 2011 10 21, 20:02)
Sveikos, senokai jau buvau čia bet užsukau patarimo.

Man i kazkoki virusini ar bakterini berima panasu g.gif Gal koki paseli nuo odos padaryt?
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 10 21, 21:22)
Man i kazkoki virusini ar bakterini berima panasu  g.gif Gal koki paseli nuo odos padaryt?

na reikėtų, bet pas gyd tik kitą savaitę pateksim, tai galvoju gal pasiėmus siuntimą į antakalnį pasisiūlyti.
O sakykit čia negali būti plius dar koks pasikeites vėjaraupių virusas, nes mūsų darželyje pasirodo daug serga, nors ji nėjo šią savaitę.
Tiesa kojų berimas( padukai), rankyčių vidus jai būna toks, jei sureaguoja į vaistus. O veudo taip nėra bėrę.
Man gyd davė Balevičienės knygą apie bėrimus, tai intensyviai studijuojiu, nauda nulinė.
Atsakyti

straipsnis del speltos

Sveikos, ar skaitet sita staripsni? nu nieko sau ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidem @ 2011 10 21, 20:32)
straipsnis del speltos

Sveikos, ar skaitet sita staripsni? nu nieko sau ...  unsure.gif

tai ne pirma karta ustukiu malunas pasisi..ko
Atsakyti
Kas ėjot į Nemuno g. dėl pinigų?

Nelabai suprantu g.gif
neįgaliems vaikams:
- su sunkiu neįgalumu – 1 bazinė pensija;
- su vidutiniu neįgalumu – 0,5 bazinės pensijos.

O tai kas pas jus įrašyta? Nes mums įrašė "lengvas" o kaip suprantu su lengvu nieko nėr, ar kaip g.gif Tai kam man tada tas pažymėjimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 21 spalio 2011 - 21:54
QUOTE(Irunia @ 2011 10 21, 21:44)
Kas ėjot į Nemuno g. dėl pinigų?

Nelabai suprantu g.gif
neįgaliems vaikams:
- su sunkiu neįgalumu – 1 bazinė pensija;
- su vidutiniu neįgalumu – 0,5 bazinės pensijos.

O tai kas pas jus įrašyta? Nes mums įrašė "lengvas" o kaip suprantu su lengvu nieko nėr, ar kaip g.gif Tai kam man tada tas pažymėjimas?

prie AD neraso kitokio ne lengvas Ng, nebent dar kazkokios ligos butu.
Osu neigalumu maziau uz darzeli mes pvz mokam, papildoma laisva diena priklauso darbe. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
radau toki receptuka, meniu paivairinimui bulviu tema: bulviniai krepseliai, idara galima pasigaminti is to, ka vaikas gali valgyti- darzoves, mesyte:
bulviniai krepseliai

sviesta galima pakeisti aliejumi smile.gif
Atsakyti
laba merginos,

as situacija pabloginau,ir pati esu kalta gun_bandana.gif verysad.gif mano mergaite snd vel isberta,nes vakar neatsilaukaiu ir paragavau guminukus kelis unsure.gif at kvaisa esu gun_bandana.gif

QUOTE(~Serpentine~ @ 2011 10 21, 14:08)

O kuo gydot slapiavimus uz ausyciu?

mums cia merginso patare patemti su tepulu,kuris yra su cinku-padejo per nakty bigsmile.gif

QUOTE(Floweeer @ 2011 10 21, 14:26)
Del sliapiavimu tai gali pabandyti Vitella Ictamo, mum cia mamytes rekomendavo padejo  mirksiukas.gif
Ir jei matini pati siulyciau issitirti alergija maistui  blush2.gif  nes va mes nesenai girzim is ligonines tai pvz pienui jokios alergijos nera, uztai rodo alergija bulvem  blink.gif  na ir aplinkos faktoriam dar galite buti alergiski, taip kad geriausia manau issitirti kad butu ramu ir aisku  mirksiukas.gif

o kiek kainuoja toks tyrimas? poliklinikose daro? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 10 22, 08:31)
laba merginos,

as situacija pabloginau,ir pati esu kalta gun_bandana.gif  verysad.gif mano mergaite snd vel isberta,nes vakar neatsilaukaiu ir paragavau guminukus kelis unsure.gif at kvaisa esu gun_bandana.gif
mums cia merginso patare patemti su tepulu,kuris yra su cinku-padejo per nakty bigsmile.gif
o kiek kainuoja toks tyrimas? poliklinikose daro? 4u.gif

jeigu gulesi i ligonine i antakalni - tai nemokamai visi tirimai. o jeigu nori - gali kad ir SORPO laboratorijoje atlikti ta alergenu paletes tirima - beroks apie 180 lt kainuoja - gal kuri mamyte dare - ta pataisys mane smile.gif
Papildyta:
yra ir mix tyrimu paliete- ten ir maistas ir aplinka (pelesiai, ziedadulkes, erkutes..)
Papildyta:
gal kuri mamyte zino - kur pigiausiai VLN tokia tyrimu paliete daro - kuri laboratorija? ir ar po to su atsakymais reikia eit pas gydytoja kad paaiskintu, ar ten aiskiai surasyta prie produktu kas alergizuoja o kas ne?
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 10 22, 07:31)

man tie tepalai su cinku tik tam kartui padeda. Po to vos uzdedu kepuryte einant i lauka, ir vel ta pati situacija unsure.gif I nevilti varo unsure.gif Dabar tepu su tuo rasalu, tai nepasakyciu, kad gereja doh.gif susigeria, nusivalo tas rasalas ir vel tas pats verysad.gif
Vakar maudem avizu pieno vonelei ax.gif Hmm, gal jam griauze, nes po 5 min, bliauti pradejo, nors taip iprastai vonelei gali gulet ir gulet unsure.gif
Merginos, o gali taukmedzio sviestas netikti ir alergizuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2011 10 22, 08:50)
man tie tepalai su cinku tik tam kartui padeda. Po to vos uzdedu kepuryte einant i lauka, ir vel ta pati situacija unsure.gif I nevilti varo unsure.gif Dabar tepu su tuo rasalu, tai nepasakyciu, kad gereja doh.gif susigeria, nusivalo tas rasalas ir vel tas pats verysad.gif
Vakar maudem avizu pieno vonelei ax.gif Hmm, gal jam griauze, nes po 5 min, bliauti pradejo, nors taip iprastai vonelei gali gulet ir gulet unsure.gif

gali alergizuot, kiek pamenu linulkos maziukui taukmedzio sviestas netiko.
pas mus su zandais tas pats buvo - slapavo ir nieks nepadedavo sad.gif tai pirma su zaliu tuo rasalu uztepdavau, duodavau apdziuti ir tada ant virsaus stora sloksni tepdavau Vittela ictamo tepalo - tai tokia kombinacija mums padejo kazkiek
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2011 10 22, 08:50)

manau kad gali.
Mano mazei tai apskritai skirtingas kuno dalis su skirtingais kremais reik tept, rasiau jau. Taip idomiai - kojytem ir veidukui reikai sviestmedzio. O pilvukui ir nugarytei nelabai tinka, lyg ir daugiau paberia, uztat ten bepanthenas tinka puikiai, o va veideliui netinka jis doh.gif Zodziu tikra princese biggrin.gif

siandien as labai laiminga - mazyles putyte jau grazi thumbup.gif Pasirodo tereikejo su muiliuku paplauti du-tris kart dienoj biggrin.gif o iki tol kankinomes kelias savaites. Ir tik hormonai padedavo, trumpam zinoma....bet ten jau raudona kaip reikalas budavo.....
Atsakyti