QUOTE(Osport @ 2011 09 28, 21:41)
kai norejau i drusku kambari vilniuje, pasake kad iki 2 metuku neleidzia, nebent su gydytojo siuntimu... nezinau kaip druskininkuose. bet jei odele zaizdota, tai tikrai graus
Mergaites patartkit, vaikui stomatitas, tempa sukilus, skausmai nezmoniski, nieko valgyt negali, kazkiek geria. patare mums gydytoja almageli, faringospray (ziurint kas tiks). nebezinau kaip padeti vaikui. ir paracetamolio zvakutes kisau ir ibufena daviau (aisku ne viska is kart
) bet visa nakti praverke kad popa
gal kurio alergiuko mamyte susidurusi su sia beda? paprastus vaikucius tai gydo ledais plombyru
... o ka daryti mums
mano mažiukas sirgo... gaila, bet patarti nieko negaliu, tiesiog iškentėt ir mažiukui ir jums kartu... Aš prieš maitinimus patepdavau Dentanox, kažkiek padėdavo... dar sėsdavom su vyru į mašiną ir vieną ratą apie miestą apvažiuodavom, kad mažiukas biškiuką nurimtų, atsipalaiduotų, tada kitą ratą važiuojant aš jį maitindavau (ir košes taip duodavau), o trečią ratą vėl važiuodavom šiaip, kad nesustresuotų, kad va, pavalgiau ir viskas, sustojom.... nes baisu buvo, nei valgė, nei gėrė...