Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(wytaute69 @ 2011 10 21, 16:05)
Ta prasme maitint alergenais?

Nu tiesiogine. Išleidžiant pasakė valgyti visus produktus, kurie yra 1 ir 2 klasės, o kai bers, tept hormonais. Ir palinkėjo stiprybės.
Papildyta:
Tiesa, padariau tuos pirštelius, kur pirmai nuorodą buvau įdėjus.
Žinokit super thumbup.gif Po to bandysiu daryti kukurūzų/bulvių paplotėlius. Kad būtų vietoj duonos.
Ir pasinaudosiu rieduliuko pasiūlyta idėja - daryt iš paplotėlio picos padą. Manau turėtų patikt. Dar galima ala mėsainį padaryti. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 21 spalio 2011 - 15:07
Tai va po toliu bajeriu ir nebesinori pas tuos daktarus... Nesuprantu negi jie visai nesidomi savo sritim? Nu galu gale tas granato receptukas, juk daug kam padeda, negi sunku pasukt galva ir kazka tokio pasiulyt?!na nepades tai tada jau kazka kita...mums tai irgi iskart tepalo hormoninio pasiule..

Nu zinokit tfutfutfu bet musu gera vietele daug grazesne. Dabar plausiu su muiliuku du kart dienoj.
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 10 21, 15:10)
Nu tiesiogine. Išleidžiant pasakė valgyti visus produktus, kurie yra 1 ir 2 klasės, o kai bers, tept hormonais. Ir palinkėjo stiprybės.

Sveikos 4u.gif
Pas mus lygiai ta pati situacija Antakalnyje buvo: iseinant sake- valgykit VISKA , isskyrus 4 klase ir tepkites hormonais doh.gif

Zodziu, kas liecia Antakalni, tai verta tik del tyrimu gultis. Nes dietos per savaite niekas neparinks, as pati kiek metu vargstu, o cia per savaite, nerealu cool.gif
Atsakyti
reikes atsisakyt to vit d ir ziuret. beje, a tokiems maziukams nustatineja maistine alergija? man gydytojai aiskin,kad neva tokiems maziems negalima nustatyti blink.gif vakar paeme kraujuka del pieno baltymo istirti.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2011 10 21, 16:22)
reikes atsisakyt to vit d ir ziuret. beje, a tokiems maziukams nustatineja maistine alergija? man gydytojai aiskin,kad neva tokiems maziems negalima nustatyti blink.gif vakar paeme kraujuka del pieno baltymo istirti.

Mum buvo 4 men kai tyre. Tik kad naudos mazai.
Atsakyti
Viena protinga teta gydytoja sakė, kad geriau lopo testas nei kraują imt.
Nežinau kiek tame tiesos.
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2011 10 21, 14:40)
antra,sako reik butinai tirtis,nes rankytes musu niekaip nesusitvarko plastakos ir reisai pastoviai lupasi doh.gif

mes irgi pirmadieni gulames drinks_cheers.gif tyrsimes mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Irunia @ 2011 10 21, 08:33)

idomus receptukas, reiks pabandyt rytoj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 10 21, 18:22)
mes irgi pirmadieni gulames  drinks_cheers.gif tyrsimes  mirksiukas.gif
Papildyta:

idomus receptukas, reiks pabandyt rytoj  thumbup.gif

i antakalnio alegologini abi mergaites gulates?
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 10 21, 17:33)
i antakalnio alegologini abi mergaites gulates?

Aha, mes jau gal 5 karta, tai zinau ko tiketis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 10 21, 14:29)
Del vit. D - mes jo nevartojam ir nevartojom niekada. Esu gal tris kartus sudavus po pora lasiuku. Buvo vasara, lauke tikrai daug praleisdavom. Dabar dar irgi buna sauletu dienu, isnaudokit jas. O siaip vit D nevartijant reik stebet ar neatsiranda pozymiu rachito. Ta turetu daryti gydytojas, bet pasakyk tu nors vienas kad neduodi vit D taigi uzgraus  doh.gif

Esu skaičius vieno endokrinologo straipsnį, kad viena AD priežasčių gali būti ir vitamino D TRŪKUMAS.
Mano mažiausiasis alergiukų alergiukas, bet aliejinis vitaminas D - Oiledixin jo nealergizavo. Kai gydytojas buvo paskyręs didesnę dozę, net šiek tiek pagerėjo situacija su oda. Nors tai galėjo ir sutapimas būt, bet bent jau blogiau nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2011 10 21, 15:58)
Kaip idomiai.Kur Jums ta tyrima daryt zada?Kas pasiule?mes kai gulejom ligoninej,tai Cerniausko prasiau,kadmumsta tyrima padarytu,tai jis pasake,kad vaikams tokiu nera reikalo daryt,kad atseit jie ne kepenu veikla patikrina juo,bet tik besiskaidancias kepenis (t.y. ar jos irsta ar ne  g.gif ), ir paciu fermentu veiklos istirti negali g.gif kiba ka nusisnekejo g.gif

mum astrauskaite pasake,kad butinai reik padaryti kepenu tyrima, tai ziuresim kaip ten kas vyks.
Atsakyti
Sveikos, senokai jau buvau čia bet užsukau patarimo. Pūliavo akytės ir lašinau lašiukus oculoheel, ir poto į kokią 4 dieną gavosi kaip dilgėlinė ant kojyčių, padukai. Atsirado keli spuogai ant veido, plaštakos dėmėm išbėrė, o viršus spuogeliais. Duodu dabar clemastino, drėkinu, gyd nieko rimto nepasakė, sakė nežinau kaip padėti, kreipkitės kitur. O gal galėjo sureaguoti oda į šilumos pajungimą. Šiaip tai jau kokis 7 mėn beveik neberdavo ir maisto neribodavom. Net į darželio maistą nereagavo rimtai.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vrb: 21 spalio 2011 - 20:23