Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

[quote=elmiuke,2011 10 21, 12:59]
Sveikos

dar man tokia mintis toptelejo, juk AD tai genas+ aplinkos alergenas. tai pagalvojau del sauskelniu tu vienkartiniu, juk ten irgi sintetika, mes juos naudojam. gal reiktu pereiti prie daugiakartiniu, ka manot? tada gautusi,kad mes nenaudojam absoluciai jokios sintetikos ant kunelio. tada reiktu ieskoti kaltininku kitu g.gif

Elmiuke, kad del sauskelniu, tai daugkartiniu sauskelniu yra naturaliu- be sintetikos ir kvapikliu, tik tokias visa laika savo lialiui ir naudoju. Gali rinktis Bamboo, Moltex...dabar nepamenu daugiau, bet tikrai yra is ko rinktis. Nemaza pasiula yra assorti. lt parduotuveje. Daugkartines sauskelnes kaip kam -as bandziau, bet neprilipo... schmoll.gif
Atsakyti
Libero iki 4 dydzio geros.
Atsakyti
na mes jau 4 dienos maudomes avizose. Situacija jau visai valdoma. Vaziuosiu ryt i VU vaistine sau kremuku tai paklausiu lyg jie gamina kazkoki krema kur niezuli nuima. Dar ta bandysim. O siaip raudonumu jau nedaug, tik veideli prie ausyciu kaso dar labai....
Dar liko vieno kambario uzuolaidas isplaut, perskalbt viska su eco rutuliais na ir galvoju dar paprausiu mazyte su kokiu prausikliu po tu voniu. mums prasti reikalai su putyte , raudona ziauriai ir neina uzgydyt doh.gif tai vyras vakar su muiliuku paprause na ir siandien lyg geriau....
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 10 21, 15:17)
Oro drėkintuvas + pelėsis???  g.gif
Ne pati geriausia mintis.

tik vienam kambary jis buvo, gal dar yra. bet drekintuva reiktu i saliona, ten pelesio nera. ir ten dazniausiai praleidziam laiko su dukryte

ikeliu foto. pasakykit man ar cia tikrai egzema?
user posted image

aciu uz atsakymus 4u.gif
Papildyta:
Ssaule gyvenam ne Lietuvoje. vienkartiniu sauskelniu pasirinkimas pampers ir libero doh.gif naudojam libero 4 dydi dabar. sakai naudojai daugiakartines ir vis vien bere ane? na bet neiaisku,kam vaikui alergiskas is aplinkos. tai vel sunku pasakyti ar kitam nepasiteisins. bandysiu nusipirkti daugiakartines, bala man tuos pinigelius, nors busiu isbandzius, gal pagerins situacija.
dar duodu zuvies tauku g.gif jame yra vit d. o beto zuvis gali buti vienas is alergenu, gal cia dar tie taukai kalti
Atsakyti
tai kad bijau jog neprasidedu kokia infekcija odytei... Taip beviltiskai jauciuosi verysad.gif Bet aciu labai uz palaikyma 4u.gif
Kaip supratau jus bere nuo to vit. D, kuris su anyziais (gyd. sake, kad gali berti, todel liepe kitoki nusipirkti). Geriam oiledixin. Kazin gali nuo jo berti? Nes gerai pagalvojus, odytes bukle gal labiau ir pablogejo, kai ji gerti pradejom. Bet ar nebus blogai leliui be vit D? Tada kaip ir rachitas vystytis gali....

O kuo gydot slapiavimus uz ausyciu? Mums kremukai nuo issutimu padeda tik tam kartui, vos uzdedu kepuryte ir vel viskas is naujo. Atrodo tragiskai unsure.gif Alergologe israse kazkokio gaminamo rasalo doh.gif Kosmaras, visi drabuziai melyni unsure.gif

Deja, as is Siauliu verysad.gif Is tikruju jau tiek visokiu kremu, tepalu prisipirkus esu ir niekas negelbeja verysad.gif Tepu ir su taukmedzio sviestu, tam kartui patepus gal ir gerai, bet tu berimu ir issausejimu nepanaikina. O ir nauju vis atsiranda, jau ir pilvuka berti pradejo verysad.gif

As drabuzelius ir leliaus, ir musu skalbiu su muilo riesutais, nes nuo Neutralo ziauriai isbere doh.gif Bet gal ir jie gali alergizuoti, nors sako, kad tinka net patiems alergiskiausiems unsure.gif Skalbdama visada uzstatau papildoma skalavima rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Serpentine~: 21 spalio 2011 - 14:10
QUOTE(elmiuke @ 2011 10 21, 11:59)
dar man tokia mintis toptelejo, juk AD tai genas+ aplinkos alergenas. tai pagalvojau del sauskelniu tu vienkartiniu, juk ten irgi sintetika, mes juos naudojam. gal reiktu pereiti prie daugiakartiniu, ka manot? tada gautusi,kad mes nenaudojam absoluciai jokios sintetikos ant kunelio. tada reiktu ieskoti kaltininku kitu  g.gif

Daugkartines esu bandžius, bet su AD jos pablogino situaciją. Nors keičiau tikrai dažnai, bet pradėjus naudot atsirado didžiulių naujų raudonų egzeminių dėmių ant pilvo ir krūtinės. Matyt kai šlapimas nebuvo "užrakinamas" kaip vienkartinėse, jo garai dirgindavo odą virš sauskelnių. Vėl grįžus prie įprastinių, oda tose vietose iškart pasitaisė.
Atsakyti
Del daugkartiniu sauskelniu. Dienai jas naudojam, tai uzpakaliuko situacija daug geresne nei su vienkartinem. Vienkartines nakciai ir i lauka libero dedu.
Atsakyti
Nuo daugkartiniu nebere, tiesiog nelabai patogu jas buvo naudoti, plius prilaikancias kelnaites buvau nusipirkusi vilnones, o vilna prie AD netinka...Dabar Libero atsirado nauja sauskelniu serija Active Fit, jos plonesnes ir irgi ant pakuociu yra eko gulbes zenklas.
Gal kurios galit man imesti ar atsiusti i AZ kaip atrodo vejaraupiu berimas? Nes internete ziurejau, nu nerandu foto doh.gif nezinau kas cia per berimai mano vyrukui...o kokios dar buna komplikacijos prie AD? Sestadieni zadam i svecius vaziuot, bijau, kad jei koks virusas, tai kitus vaikus apkres.
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 10 21, 14:12)
Daugkartines esu bandžius, bet su AD jos pablogino situaciją. Nors keičiau tikrai dažnai, bet pradėjus naudot atsirado didžiulių naujų raudonų egzeminių dėmių ant pilvo ir krūtinės. Matyt kai šlapimas nebuvo "užrakinamas" kaip vienkartinėse, jo garai dirgindavo odą virš sauskelnių. Vėl grįžus prie įprastinių, oda tose vietose iškart pasitaisė.

pasirodo dar ir toks galimas variantas blink.gif Hmmm g.gif Reikes tada meginti kelias dienas deti vien tik vienkartines unsure.gif
Atsakyti
Taip mes sias ir naudojam siuo metu aktiv fit, vaikas ant kalnu lipa piesinyje.

Uzmeskit aki i foto kurias ikeliau, mamos, ar cia tas AD, ar toks kaip pas jusu vaikucius? 4u.gif
Atsakyti
Mus bere nuo to anyzinio vitamino D, bet zinau leliuku, kuriuos bere nuo bet kokio vaistinio vitamino D. Eikit i lauka ir gaudykit saulute.

Mes kai nutraukem vitamina D, mums oda pagerejo per 3-4 paras. Tada niekas netikejo, kad turejom tokiu baisiu bedu. Pabandyk 2 sav bent jau nutraukti vitamina D. Busi tikra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 21 spalio 2011 - 14:32
QUOTE(~Serpentine~ @ 2011 10 21, 15:08)
Kosmaras, visi drabuziai melyni unsure.gif

Kad tik tokios problemos būtų lotuliukas.gif
Taip, mėlis geriausiai užausius gydė. Kai dedat kepurytę, prieš tai kokį bintuką į užausį įdėkit. Mums labai padėdavo. Aišku, amžius kitas, bet vis tiek 4u.gif
Atsakyti