Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(MICKEYO @ 2011 10 17, 22:03)
gal kam bus aktualu
http://www.assorti.l...1kg-be-gliuteno
4u.gif  mačiau ir daugiau šios firmos produktų užvežė 4u.gif
Papildyta:

Labas vakaras 4u.gif
Gal girdėjot kokių atsiliepimų apie suaugusiųjų gydymą? Įdomu ar padėtų g.gif

Tik is atsiliepimu ju puslapyje - raso, kad padeda.
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 10 18, 17:20)

Tiesa, speltos dribsniai nealergizuoja.  thumbup.gif Tai ačiū dievui dar viena košė dasidėjo. O tai bulvės mane baigia iš proto išvest. Svarbiausia, kad jis nori tų bulvių ištisai. Padarau blynelių skanių su moliūgu. Pavalgo. O bulvių košės išvirsi doh.gif

Kad maniskis bulves valgytu, kaip butu gerai, nes 0 alergijos klase bulvems turim. Kai pamato bulves, bega tolyn, negaliu nei saukstelio sumaitinti verysad.gif Sriuboje sutrinu, tai siaip ne taip suvalgom.
pasidalinkit skaniuju blyneliu su moliugu receptuku, ar dedate i juos kiausinio pakaitala? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 10 19, 12:47)

AD dieta thumbup.gif snd dar nemaciau pupos veido,kai atsikels ziuresim ax.gif

QUOTE(Amelita @ 2011 10 19, 13:09)
Nemoka skaityti vaistininke smile.gif  lotuliukas.gif

jauciu g.gif arba kaip ir as,nezinojo skirtumo tarp ju g.gif doh.gif

laba
Atsakyti
QUOTE(zvejodukra @ 2011 10 19, 22:45)
Man viena alergologe (nepamenu kuri) aiskino, kad saltam ore susitraukia kraujagysles, todel ir dingsta tas raudonumas. As is pradziu irgi maniau, kad gal namie kazkas negerai..

na gali buti ir taip. Bet pvz po miego net jei namie miega - geriau. Ir po nakties miego visai neblogai pvz siandien atrodom smile.gif
Zodziu apsisarvuojam kantrybe ir toliau maudomes avizose biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Fifux'e @ 2011 10 20, 08:32)
AD dieta thumbup.gif snd dar nemaciau pupos veido,kai atsikels ziuresim ax.gif

o cia kazkokia speciali ar tik tu produktu kuriu netoleruoja atsisaket?
As tai vakar prisikirtau blynu su varske. I blynus ir i varske dejau kiausinio., Nu ir nieko. Nei ypatingo pablogejimo nei ypatingo pagerejimo. Tai vistik pasilieku prie hipotezes kad beria mus ne nuo produktu o nuo kazako is aplinkos.
Dar va reik tuos rutulius skalbimui issitraukt.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 10 20, 07:55)

o cia kazkokia speciali ar tik tu produktu kuriu netoleruoja atsisaket?
As tai vakar prisikirtau blynu su varske. I blynus ir i varske dejau kiausinio., Nu ir nieko. Nei ypatingo pablogejimo nei ypatingo pagerejimo. Tai vistik pasilieku prie hipotezes kad beria mus ne nuo produktu o nuo kazako is aplinkos.
Dar va reik tuos rutulius skalbimui issitraukt.

ne,nevalgau tu produktu,kurie alergizuojantys daugiau yra 4u.gif
o va jus vietoj tai kazkaip taip nedaryciau-ir kaiusinis,ir varske viename schmoll.gif jei jau yra AD tai reikia rimtai i tai ziureti,akd vaikui kazkada butu imanoma normaliai gyventi,o ne guydytis vaistais galiausiai schmoll.gif
mums gydytojas nepatvirtino AD,nebuvau net pasirodyti,bets tiesiog ajuciu pareiga ziureti kame kas,kad nebutu blogiau.
o kad jums nepaisreiske snd ar vakar nieko,gal pasireiks kita diena,ir vel nezinosit nuo ko mirksiukas.gif
jei jau daryti,tai rimtai,o ne taip,kad viena diena valgau bile ka,neisbere,kita diena bileka,isbere ir vel AD maistas,ir vel bilekas doh.gif jei jau ismeginsit koki menesi AD dieta,ir neikas nepageres,tada sakyciau ieskoti is aplinkos dirgikliu ax.gif
sori kad as cia taip,bet..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 10 20, 09:04)
jei jau daryti,tai rimtai,o ne taip,kad viena diena valgau bile ka,neisbere,kita diena bileka,isbere ir vel AD maistas,ir vel bilekas doh.gif jei jau ismeginsit koki menesi AD dieta,ir neikas nepageres,tada sakyciau ieskoti is aplinkos dirgikliu ax.gif
sori kad as cia taip,bet..... 4u.gif

tai va tame ir beda kad beveik du men. taip ir dariau doh.gif Nieko.....nepagerejo visiskai...tisklaiu diena geriau diena blogiau, ir neaisku nuo ko. Todel ir pradejau dometis, stebeti, ieskoti kitu priezasciu ir ryzausi bandyti ivesti maista kurio buvau atsisakius. Cia Granato patarimu prisiskaiciau smile.gif kaip ir ji rase - AD ir maistine alergija yra du skirtingi dalykai....jau nuo savaitgalio nebevengiu o tik riboju kazkiek pieno produktus ir kiausini.
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 10 20, 08:16)
tai va tame ir beda kad beveik du men. taip ir dariau  doh.gif Nieko.....nepagerejo visiskai...tisklaiu diena geriau diena blogiau, ir neaisku nuo ko. Todel ir pradejau dometis, stebeti, ieskoti kitu priezasciu ir ryzausi bandyti ivesti maista kurio buvau atsisakius. Cia Granato patarimu prisiskaiciau smile.gif kaip ir ji rase - AD ir maistine alergija yra du skirtingi dalykai....jau nuo savaitgalio nebevengiu o tik riboju kazkiek pieno produktus ir kiausini.

tada belieka ieskoti is aplinkos kas g.gif
o aplinkoje kas gali veikti? dulkes? medzigos?plaukai gyvunu? kas ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 10 20, 08:42)
tada belieka ieskoti is aplinkos kas g.gif
o aplinkoje kas gali veikti? dulkes? medzigos?plaukai gyvunu? kas ? g.gif

o aplinkoj veikti gali absoliučiai betkas
gal remontas neseniai darytas, gal koks baldas neseniai pirktas (tas neseniai galioja iki 2 metų, nes tiek laiko sklinda nuodingos medžiagos į aplinką) gal valikliai gal dulkės gal koks nors augalas gal... tų gal yra tiek kiek namie daiktų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2011 10 20, 07:42)
pasidalinkit skaniuju blyneliu su moliugu receptuku, ar dedate i juos kiausinio pakaitala? ax.gif

Na, man jie skanūs. Kaip kitiems nežinau. Svarbiausia nepadauginti moliūgo, nes gaunasi pliurzė o ne blynai.
Tai va.
Sutarkuoju moliūgą burokine tarka. Įpilu kefyro arba rūgpienio. Maišau. Dadedu cukraus pagal skonį, du šaukštelius kiaušinių miltelių, pusę šaukštelio sodos ir kukurūzų miltų tiek, kad gautųsi normalios konsistencijos tešla. Viskas.

Aš su tom vaiko alergijom atradau tikrai man patinkantį produktą - kukurūzų miltus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rieduliukas @ 2011 10 20, 08:50)
o aplinkoj veikti gali absoliučiai betkas
gal remontas neseniai darytas, gal koks baldas neseniai pirktas (tas neseniai galioja iki 2 metų, nes tiek laiko sklinda nuodingos medžiagos į aplinką) gal valikliai gal dulkės gal koks nors augalas gal... tų gal yra tiek kiek namie daiktų  4u.gif

eina sau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 10 20, 09:24)
Na, man jie skanūs. Kaip kitiems nežinau. Svarbiausia nepadauginti moliūgo, nes gaunasi pliurzė o ne blynai.
Tai va.
Sutarkuoju moliūgą burokine tarka. Įpilu kefyro arba rūgpienio. Maišau. Dadedu cukraus pagal skonį, du šaukštelius kiaušinių miltelių, pusę šaukštelio sodos ir kukurūzų miltų tiek, kad gautųsi normalios konsistencijos tešla. Viskas.

Aš su tom vaiko alergijom atradau tikrai man patinkantį produktą - kukurūzų miltus.  thumbup.gif

Bandysim ir mes tokius blynus kepti thumbup.gif
Gal kas koki skanesni patiekala is bulviu zinote, bandyciau sunui gaminti. Cepelinu, bulviniu kukuliu ir keptu bulviu artyn neprisileidzia doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klaudi @ 2011 10 20, 09:54)
Bandysim ir mes tokius blynus kepti thumbup.gif
Gal kas koki skanesni patiekala is bulviu zinote, bandyciau sunui gaminti. Cepelinu, bulviniu kukuliu ir keptu bulviu artyn neprisileidzia doh.gif  smile.gif

o jei išskobt tas bulves, pridėt į jas mėsytės ir iš kokių morkyčių ausytes padaryt kad zuikis koks būtų? ir iškept orkaitėj?

arba bulves sutarkuot per burokinę tarką ir iškept a la picą... padą iškepi iš tos bulvinės masės ant keptuvės, paskui į skardelę uždedi ant viršaus ką gali valgyt ir į orkaitę ir bus pica...

o dėl moliūginių blynų tai aš kepu su betkuo (mum tinka kvietiniai miltai tai kepu su jais) bet esmė tokia: padarau blynų tešlą (vanduo + cukriuko + druskytės + miltų) lietinių tešlos tirštumo ir įtarkuoju ką turiu... pasirinktinai moliūgą, cukiniją, obuolių, kriaušių, bananų (juos sutrinu) ir viską išmaišau ir ant keptuvės... maniškei labiausiai su bananais patinka, bet valgo ir visokius kitokius
Atsakyti