Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(Amelita @ 2011 10 18, 21:14)

Pirmas yra prausimosi gelis, jis toks ale putos.

O antras yra pilamas i vandeni vonioje.

Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2011 10 18, 19:59)
juk parasyta special emolium krem....tai vadinasi kad kremas as taip suprantu o i vonia tai pasyta bath emulsion ar nea?

na man ka padave vaistinej,ta ir paemiau g.gif prasiau aleijaus i vadneny g.gif ant tubos parasyta special emolium a water-in-oil g.gif

http://www.emolium.c...ducts.php?id=15
va tai turiu g.gif

blyn,pasitikek vaistininke ir va nusiperki ne tai ko nori schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 19 spalio 2011 - 10:53
QUOTE(ssaule @ 2011 10 18, 12:34)
Beje, kur perkat pedkelnes medvilnines be sintetikos?
As anais metais Vegateksos kelias turejau uzsisakiusi is ekologiskos medvilnes, nebrangios, bet kokybe nelabai. Ilgis geras, bet pedutes ziauriai dideles pagal vaiko ugi ir labai smukdavo, aisku cia todel, kad be elastano.

Aš iš Vegateksos užsisakinėju, daugiau nežinau kur. Kažkaip neužkliuvo man tos pėdutės g.gif Jei šitas vaikui naudoju, tai ant viršaus paprastai dar paprastas kojinytes užmaunu. Tada ne taip smunka.
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 10 19, 11:51)
na man ka padave vaistinej,ta ir paemiau g.gif prasiau aleijaus i vadneny g.gif ant tubos parasyta special emolium a water-in-oil g.gif

http://www.emolium.c...ducts.php?id=15
va tai turiu g.gif

blyn,pasitikek vaistininke ir va nusiperki ne tai ko nori schmoll.gif

Aliejus yra viena, emulsija voniai yra kita ( Tau sitos reikejo) smile.gif Prausimosi emulsija dar kita smile.gif

Dabar zinosi. smile.gif Nieko ir ta sunaudosit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 19 spalio 2011 - 11:21
QUOTE(Amelita @ 2011 10 19, 11:21)
Aliejus yra viena, emulsija voniai yra kita ( Tau sitos reikejo) smile.gif Prausimosi emulsija dar kita  smile.gif

Dabar zinosi. smile.gif Nieko ir ta sunaudosit smile.gif

bet tai irgi,akd ri aliejaus prasiau,bet vsitiek ne alieju dave doh.gif lotuliukas.gif
nu nieko,susitepsim visa seima jei ka lotuliukas.gif
Atsakyti
na ka, siandine ryte mums buvo nelabai veidelis. Dabar is lauko grizom tai liuks. Kazi tik kaip ilgam, bet vistiek dziaugiuosi kad be hormonu apseinam. Vistik mums senoji schema - veidukas, kojytes - sviestmedis, Nugaryte , pilvukas - bepanthenas, labiau tiko. Kazkaip veideliui bepanthenas nelabai ir kojeles lieka sausos....o va nugarelei ir pilvukui gerai.
Na neskubam dziaugtis ir laukiam toliau kas bus.
Atsakyti
p.s. pas mus snd veidas idealus bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 10 19, 13:25)
p.s. pas mus snd veidas idealus bigsmile.gif  wub.gif

ka daret?
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 10 19, 12:49)
bet tai irgi,akd ri aliejaus prasiau,bet vsitiek ne alieju dave doh.gif  lotuliukas.gif
nu nieko,susitepsim visa seima jei ka lotuliukas.gif

Nemoka skaityti vaistininke smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 10 19, 14:09)
Nemoka skaityti vaistininke smile.gif  lotuliukas.gif

kraustysimes i lauka gyvent. Grizom namo vel nubere veideli....kas cia tuos namuos yra kazi...labai bijau kad pelesis nebutu...
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 10 19, 14:37)
kraustysimes i lauka gyvent. Grizom namo vel nubere veideli....kas cia tuos namuos yra kazi...labai bijau kad pelesis nebutu...

Tai gal tiesiog nuo šaltesnio oro veidukas pablykšta ir tuo momentu lauke tarsi užsimaskuoja bėrimas.
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 10 19, 22:16)
Tai gal tiesiog nuo šaltesnio oro veidukas pablykšta ir tuo momentu lauke tarsi užsimaskuoja bėrimas.

Man viena alergologe (nepamenu kuri) aiskino, kad saltam ore susitraukia kraujagysles, todel ir dingsta tas raudonumas. As is pradziu irgi maniau, kad gal namie kazkas negerai..
Atsakyti