Labas,
atejau patarimu nes jau visai nebezinau ka dar daryti
Mano mazei mazdaug nuo 2 menesiu prasidejo AD ir kazkur metai jau turbut kaip tik blogai ir labai blogai. Alergijos tyrimai nieko nerodo, pasidarem maisto netoleravimo tesas irgi viskas neigiama. Vienintelis dalykas kuris drekina oda is daugybes isbandytu kremu ir tepalu tai sviestmedzio sviestas. Pagrinde beria kojas, kai kuriose vietose jau zaizdos pastovios, baisu ir ziuret
Kortizonas kuriam laikui uzgydo, paskui vel viskas is naujo... Geria jau daugiau nei menesi alijosiaus sultis, kad isvalyt organizma is vidaus, bet pagerijimo 0. Pas gydytojus nezinau jau kur kreiptis, nes pagal ju protokola tokiais atvejais 4 dienos intencyvaus kortizono naudojimo ir paskui karta per savaite tepti, kad palaikyti ta isgydyta oda. Man netinka toks gydymas
Maudomes tik su vandeniu po dusu, neturiu vonios, bet ruosiuosi isigyti kokia vonele mirkymams. Vakarais pries maudymasi istepu visa moliu. Is kart po maudyniu sviestas. Nakti vel keliuosi ne karta is istepu is naujo, nes kasosi. Ka dar daryt, kad bent laikinai pageretu, esam abi pervargusios nervuotos nuo nemiegojimo ir bent jau kol kas man atrodo kaip padetis be iseities, netenkina atsakymas gal isaugs kada nors