Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(Fifux'e @ 2011 10 15, 14:15)
na patepiau db neutralu.eisiu dar esex drekinamaji losjona pirkti-jis zinau irgi be visokiu ten yra ko nereikia g.gif o jusu nuomone seip koks drekinamasis geras yra? 4u.gif

as esu pirkus basalio krema is VU vaistines (vilniuj cia) jis gal ir neblogas, bet mums drekinamieji netinka. Dar ten esu tepus toki VU vaistines gaminama drekinamaji. Man jis super, jis galioja du menesius, reik laikyt saldytuve, tai jau tikrai ner konservantu prikrauta. O ir kaina priimtina. Tik ipokavimas toks biggrin.gif tos dezutes su raudonais dangteliais kur sysiuku tyrimus reik priduot biggrin.gif bet maziukei apskritai netinka drekinamieji. Turbut kai yra zaizdeliu odelej jie tiesiog griauzia ir dar labiau dirgina....mums tik riebus tinka.
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 10 15, 13:15)
na patepiau db neutralu.eisiu dar esex drekinamaji losjona pirkti-jis zinau irgi be visokiu ten yra ko nereikia g.gif o jusu nuomone seip koks drekinamasis geras yra? 4u.gif

Is LT esanciu neblogu drekinamuju A-Derma, Emolium sudetis nelabai gera, ypac maziem vaikams, Esex violetinis kremas tai mum is vis alergine reakcija labai stipria sukele. Tai kad kremas labai individualus dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 10 15, 14:15)

is Lt esamnciu mums labiausiai tiko Aderma exomega ir physiogel AI, kiti dirgino arba nieko nenuimdavo sausumo.
del ausyciu geriausia paprastas cinko tepalas yra.
Atsakyti
Beje, gal kam reikia Neocate? drauge parduoda 5vnt po 50 lt. galioja dar metus
Atsakyti
mamos, mus vistik tikrai pablogeja vakarais. Labai idomu kodel? Gali buti kad stresas itakoja alergine reakcija?
Siaip sakyciau kad gali, nes turiu laaabai alergiska bendradarbe. Ji kai nors kiek pastresuoja tai pablogeja jai...
Ir dar - gal kas zinot rekomenduoti koki homeopata Vilniuje kuris mus del tos alergijos pakonsultuotu?
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 10 16, 10:46)
mamos, mus vistik tikrai pablogeja vakarais. Labai idomu kodel? Gali buti kad stresas itakoja alergine reakcija?
Siaip sakyciau kad gali, nes turiu laaabai alergiska bendradarbe. Ji kai nors kiek pastresuoja tai pablogeja jai...
Ir dar - gal kas zinot rekomenduoti koki homeopata Vilniuje kuris mus del tos alergijos pakonsultuotu?

stresas tikrai itakoja AD. tai pastebekit kas issaukia tokia reakcija, gal nenori maudytis ir migdytis.. bandykit kazka kitaip daryt, ar gal butent vakarais ka nors valgo ko diena nevalgo ir sureaguoja, rasykites valgymo-bukles dienorasti-padeda.
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 10 16, 14:52)
stresas tikrai  itakoja AD. tai pastebekit kas issaukia tokia reakcija, gal nenori maudytis ir migdytis.. bandykit kazka kitaip daryt, ar gal butent vakarais ka nors valgo ko diena nevalgo ir sureaguoja, rasykites valgymo-bukles dienorasti-padeda.

kad jai tik 6.5 men, tai nieko gudraus nevalgo smile.gif Del streso tai tiesiog vakare jau buna pavargus. Dabar pradejo miegoti du miegelius, kaip ir mazoka jai, bet jau trecia kart ir nebeuzmiega, tai iki naktinio migdymosi sunkoka dalaukt, o uzmigt irgi nesigauna. Va ir pavargsta, o tada aisku pyksta, viskas blogai. Na ziuresim ar pasitvirtins sita teorija.
Uzuolaidos jau kabo isplautos islygintos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 10 16, 17:32)
kad jai tik 6.5 men, tai nieko gudraus nevalgo smile.gif Del streso tai tiesiog vakare jau buna pavargus. Dabar pradejo miegoti du miegelius, kaip ir mazoka  jai, bet jau trecia kart ir nebeuzmiega, tai iki naktinio migdymosi sunkoka dalaukt, o uzmigt irgi nesigauna. Va ir pavargsta, o tada aisku pyksta, viskas blogai. Na ziuresim ar pasitvirtins sita teorija.
Uzuolaidos jau kabo isplautos islygintos smile.gif

na kad ir gudrumu nereik.. mums buvo tik neocate ir bere doh.gif po to galejom valgyt 4 produktus ir tai siaubingai bere... pamastykit ar tikrai nera kokiu dirgikliu... pvz d vitaminas, siaip kokie vitaminai, misinelis?
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 10 15, 19:42)
as esu pirkus basalio krema is VU vaistines (vilniuj cia) jis gal ir neblogas, bet mums drekinamieji netinka. Dar ten esu tepus toki VU vaistines gaminama drekinamaji. Man jis super, jis galioja du menesius, reik laikyt saldytuve, tai jau tikrai ner konservantu prikrauta. O ir kaina priimtina. Tik ipokavimas toks biggrin.gif tos dezutes su raudonais dangteliais kur sysiuku tyrimus reik priduot biggrin.gif  bet maziukei apskritai netinka drekinamieji. Turbut kai yra zaizdeliu odelej jie tiesiog griauzia ir dar labiau dirgina....mums tik riebus tinka.

o koks to gaminamo tepaliuko pavadinimas ir ar tik su receptu galima gaut?
Papildyta:
QUOTE(wytaute69 @ 2011 10 16, 10:46)

Man sita homeopate patikima atrodo, homeopatija rimtoj istaigoj studijavo pati vaiku chirurge dirbus.
http://www.homeopath...inis_homeopatas
Tik ji Nemencineje priima ir zinau, kad nepigus pas ja vizitai. Pati galvoju sava mazaji pas ja uzrasyt tik laukti ilgai reik... Man ja rekomendavo, bet rinktis tau paciai reik.
Gal kurios mamos vezet vaikucius pas ja, kokie ispudziai?
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2011 10 16, 09:46)

Vakarais gali oda prasčiau atrodyt ir dėl natūralaus tam tikrų hormonų ciklo. Vienos alergologės straipsnyje skaičiau, kad 7 vakare būna pats alergijos pikas, o 7 ryte atvirkščiai- įsijautrinimas aprimsta. Stresas taip pat įtakot gali.
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2011 10 16, 23:58)
o koks to gaminamo tepaliuko pavadinimas ir ar tik su receptu galima gaut?
Papildyta:

Man sita homeopate patikima atrodo, homeopatija rimtoj istaigoj studijavo pati vaiku chirurge dirbus.
http://www.homeopath...inis_homeopatas
Tik ji Nemencineje priima ir zinau, kad nepigus pas ja vizitai. Pati galvoju sava mazaji pas ja uzrasyt tik laukti ilgai reik... Man ja rekomendavo, bet rinktis tau paciai reik.
Gal kurios mamos vezet vaikucius pas ja, kokie ispudziai?

Dar norejau paklausti mamu-gal bandete daryti kompresus-sutinius is avizu, linu semenu? Kaip juos daryti ir kokie buvo rezultatai? Kazkaip galvoju ant keliuku linkiu bandyt, nes ten kasdien vis blogesnis vaizdas.
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif

Noriu jusu patarimo. Mano mazajai prasidejo AD, bent jau kiek as suprantu. Gyd. tik pasake, kad tepti Excipial (jei gerai pamenu kaip rasos blush2.gif ) kremu sausai odai ir sekti maista, t.y. vengti stipriu alergenu (ko as ir taip vengiu). Mano mazajai jau apie pora sav. paraude plemeliais sprandas, galvyte ir plecias i nugaryte. Kitur niekur nera schmoll.gif Yra paraudimai, kurie vietomis issauseje. Galvyteje is vis kaip pleiskanytes ir ne tik virsugalvy (cia pleiskanu luoba gali but), bet ir sonuos, pakausiuky. Visas kitas kunelis svarus, veidukas irgi. Man labai keista, kad pabertas tik sprandukas ir galvyte, kazkodel manau, kad cia ne nuo maisto schmoll.gif Atrinkau visus rubus su sintetika, kad tik kuo maziau dirgintu, kai atpila, iskart pavalau slapiu merliuku, kad irgi nedirgintu.

Klausimas toks: ar normalu, kad AD prasidejo tokiose vietose??? Ar gali tai buti nuo maisto, ar reiktu ieskot kitu priezasciu?

Sunui buvo menka alergija, budavo paberti zandukai, zastai (todel man ir keista dukros berimo vieta), bet silpnai, kad net netyrem nuo ko, o dabar isaugo smile.gif
Atsakyti