Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(LiloSun @ 2011 10 09, 21:44)
O jus jau gerete lasiukus?

apie menesi su virs drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 10 09, 20:46)
apie menesi su virs  drinks_cheers.gif

Na ir yra kokiu pokyciu? Nors gal dar ankstoka sprsti turbut rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 10 09, 21:48)
Na ir yra kokiu pokyciu? Nors gal dar ankstoka sprsti turbut  rolleyes.gif

galiu pasakyti tiek, kad ne taip jautriai reaguoja... pvz anksciau suvalgydavo obuoli ir pushkiai ish kart ant vedo, arba paraudonuodavo... suvalgydavo kad ir ekologishka banana, budavo nekas... o dabar valgom ir dziaugiames lotuliukas.gif aisku iki visisko valgymo dar toli, bet pazanga labai didele. pvz valgom kvietinius kai kuriuos produktus, o apie tai galejom tik pasvajoti wub.gif aciu merginoms kurios iziebe vilti pasveikti thumbup.gif nors nesame visiskai sveiki ir dar laukia ilgas kelias, bet matome sviesa tunelio gale 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 10 09, 20:52)
aciu merginoms kurios iziebe vilti pasveikti thumbup.gif  nors nesame visiskai sveiki ir dar laukia ilgas kelias, bet matome sviesa tunelio gale 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai labai uz jus dziaugiuosi drinks_cheers.gif taip ir toliau. 4u.gif Zinau koks dziaugsmas kad ir koki viena nauja produkta ivesti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 10 09, 22:02)
Labai labai uz jus dziaugiuosi  drinks_cheers.gif taip ir toliau.  4u.gif Zinau koks dziaugsmas kad ir koki viena nauja produkta ivesti  thumbup.gif

mes irgi labai dziaugiames uz visus sveikstancius thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena,

karta per sia tema vienai mamytei pardaviau Aveeno (ruda) krema, tai ir si karta dristu isiterpti i jusu pokalbius ir pasiulyti keleta drekinaciu priemoniu:

http://www.gydomojik...s-atopinei-odai
Naudota tik viena karta, isspausta koks 1cm kremo. Noreciau 20Lt.

http://www.emama.lt/...leda-200ml.html
Liko tikrai daugiau nei puse... noreciau 15Lt.

Jei ka sudomins, rasykit... i AZ
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 10 09, 21:31)
tai va toks poziuris, kad laukti kada ishaugs man ir nepriimtinas, man pakankamai pragaro jau buvo  ir 2  metus... taigi 4 metus laukti...
beje as nevertinu kitu, o vertinu savo situacija. kiefas buvo mums viltis valgyti ne  4 produktus ir as manau ta svajone igyvendinama thumbup.gif

Vieniems ir chemopatai padeda, kitiems dar kas, čia kiekvienam savo. Aš irgi nelaukiu atsisėdus kol praeis, lengvinu vaikui gyvenimą. Aš ne tą turėjau galvoje, kad laukti ir nieko nedaryt, bet aš pas Kiefą nesiruošiu, o šiaip išvežiojau visur kur galima, bet kad kažkas padėtų ženkliai nepjaučiau, o valgyt mes jau beveik viską valgom, tik stengiamės kai kuriuos produktus retai ir mažais kiekiais.Vengiam kiaušinio ir iš pieno tik rūgusio pieno produktus kartis valgom.O 1 metų virš mėnes ligoninėse prabuvom ir buvom iki tokios būklės, kad man atrodo gal tik kelios arba nė viena nebuvo tokios,. Mamytės, kurios seniai lankosi gal atsimena, kai foto buvai įdėjus, tai visos išsigando.
Ir nereikia lygint kai vaikui paberia žandukus ir kai būna sunki būklė.
Atsakyti
tfu 3 k. mes irgi priskiriame save prie sveikstančių, vyresnėliui tik pavasarį ryškiai nuo žiedadulkių buvo pradėję bert, bet praėjo, tai tikiuosi nesiplėstas polinkis. o mažoji labai sėkmingai vasarą lankė daržiuką, dabar irgi su nedideliais pasirgimais lanko. kiek sirgom ir kovojom s įvairausiom alergijom prieš tai, tai nepalyginsi, gal vis dėlto savo atsirgo, jau tikiuosi rolleyes.gif nors tik pirmaisiais metais su oda mus buvo bėdos, antraisiais viskas perėjo į BA, bet ir toji atrodo kontroliuojama, bet matysim, kas bus kai šalčiai užeis, jųd ar prisibijau, nes panašu kad daugiusia nuo šalto oro mum tie spazmai... bet turiu vilčių, kad bus žymiai geriau smile.gif

aš čia dar prie "reklamos" blush2.gif nusipirkom ne tą mišinuką, parduotuvėj nebuvo mūsų belaktozio, tai surizikavau, galvojau gal ir NAN HA gers, išnaudojom tris buteliukus ir tik pirmąjį gerė kažkokiu stebuklingu būdu, kitų atsisakė doh.gif tai jei kas naudojat, atiduodu, neseniai pirktas, stovi nereikalingas, jei kas anatakalnio pusėj vilniuj gyvena, gaila gerą brangų daiktą išmest... nepirkinėkit jokių dovanėlių šokoldukų, man teisigo gaila šiukšlių dėžėn tokius mest, o nepažįstam kas naudotų tokį dabar.
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2011 10 10, 07:24)
Vieniems ir chemopatai padeda, kitiems dar kas, čia kiekvienam savo. Aš irgi nelaukiu atsisėdus kol praeis, lengvinu vaikui gyvenimą. Aš ne tą turėjau galvoje, kad laukti ir nieko nedaryt, bet aš pas Kiefą nesiruošiu, o šiaip išvežiojau visur kur galima, bet kad kažkas padėtų ženkliai nepjaučiau, o valgyt mes jau beveik viską valgom, tik stengiamės kai kuriuos produktus retai ir mažais kiekiais.Vengiam kiaušinio ir iš pieno tik rūgusio pieno produktus kartis valgom.O 1 metų virš mėnes ligoninėse prabuvom ir buvom iki tokios būklės, kad man atrodo gal tik kelios arba nė viena nebuvo tokios,. Mamytės, kurios seniai lankosi gal atsimena, kai foto buvai įdėjus, tai visos išsigando.
Ir nereikia lygint kai vaikui paberia žandukus ir kai būna sunki būklė.

o ko jus cia mane uzsipuolet, lyg tai as ka tiesiogiai apie jus snekejau... kiekvienam savas blogumas... su kitom baisiom ligom AD tik pumpureliai, taip kad reikia dziaugtis tuo ka turim ir nelinketi kitiem blogo, kad dar 4 metus palauktu ir taip sirgtu kaip jus sirgot.
Atsakyti
Nu baikit mergos. Mes čia tam, kad palaikyti viena kitą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif lankiausi cia pries metus...si rudeni vel griztu-suneliui vidutinio sunkumo AD , bet kunelis beveik visas isbertas dideliais sausais plotais, kaklas nugaryte bei pilvas labiausiai ir aisku pakinkliukai.
AD prasidejo nuo 4 men. anais metais paastrejo rudeni irgi, taciau iki ziemos pradzios kazkaip susitvarke, liko tik raudoni zandukai ir kur ne kur paberdavo.
Pries savaite buvom Antakalnio alergologiniam, skyre tyrimus durius ant rankytes, nieko neparode, nei maistui, nei dulkiu erkutems. Gydytoja aisku skyre hormonini tepaliuka savaitei- Hydrokortison geli 1%. Siaip as visalaik bandau issiversti naturaliom priemonem, bet kaklas buvo l. jau negrazus, tai sutikau su gydytoja, patepiau 3 dienas, tai kaip ir apsitvarke kiek. Zodziu siandien buvom pasirodyt, liepe dar hormonais tept, bet as nesutikau. Kai paskaitau anotacini lapuka, tai labai baisu pasidaro...
Dabar siulo imt krauja is venos, nustatyt bandra IgE ir tuo paciu kelis potencialiausius alergenus. Vel abejoju-ivarysiu vaikui gydytoju baime visam gyvenimui...Kuriu mamyciu panasaus amziaus vaikams eme krauja ar labai skausminga ir ka daryt, kad vaikui kuo mazesnis stresas butu?
Anais metais labai padejo Dermasil silkas ant kakliuko, sviestmedis plius kaitaliojami aliejukai ant kuno ir i vonia. Dabar dar pradejau duoti agurkliu alieju ir laukiniu morku hidroliata (jis truputi valo kepenis ir padeda organizmui prisitaikyti keiciantis sezonui).
Tikiuosi pageres tik aisku reikia kantrybes. To linkiu ir visoms cia besilankancioms mamoms.
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2011 10 10, 13:51)
Sveikos mamos 4u.gif 

mum is venos eme pirma karta,kai mum buvo 1.5 metu. nepasakyciau,kad labai jau ten ivare baime gydytojoms, ir iki tol ju prisibijodavo, bet ir ne tik gydytoju,o ir siaip nepazistamu zmoniu,ketinanciu kazka su ja daryti. taip kad meskit tas abejones del 'ivarytos baimes" lauk ir tirkites. Bent kazkokias gaires turesit. nors ir nelabai tikslus tie tyrimu atsakymai buna, bet vis sis tas. musu atveju,tai tiek pirmo,tiek paskutiniuju tyrimu rezultatai buvo tokie patys, tik kad skaiciai padideje.o rudeni daug kam pablogeja-daugiau laiko praleidziam namie, rengiames daugiau drabuziu, dregna ir t.t. mes irgi isokom i pablogejima.laikykites 4u.gif
Papildyta:
Tiesa,vis pamirstu parasyt. kol laukiau Aveeno is uz juru mariu (kazkaip pastrigo si karta),isejo taip,kad pora savaiciu juo netepiau. Tai vaiko veidas vel sarvu pasidenge,taip,kaip nutraukus hormona koki doh.gif nesinori galvot,kas ten 'stebuklingo" tam Aveeno yra, nes tenka panaudot ... bet ir kuno oda po savaites vel Saharos dykuma pavirto, su trukinejanciai tarpupirsciais, lupu kampais ir pan. Taukmedziu pabandziau po ilgo laiko tarpo tepti, tai israudo kaip burokas, istino ten kur patepiau. na pravalas, as tuo taukmedziu beveik metus tepiau anksciau doh.gif
Atsakyti