Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(Lince1 @ 2011 10 09, 08:29)
Man tai ne nuo finansų, o nuo požiūrio į kai kuriuos dalykus. Nevertinkit visko labai vienpusiškai. Kai jūsų vaikui bus 4 metai ir pereisit tą pragarą kurį perėjau, galėsim pakalbėt smile.gif

Nu va, mes ne vieni keturmečiai. Bet mums aniptol pragaras dar nesibaigė...
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 10 08, 22:20)
Na mums tai per kelias dienas tikrai nepraeina.
Sugeba padirbėt vaikinas doh.gif

O dėl Kiefo aš tik vieno nesuprantu. Jei tas būdas toks stebuklingas, kodėl apie jį nežino Lietuvoje daktarai. Ir jei tai kaip sakant sumažintos alergenų dozės, tai kodėl Lietuvoje nebandžius imunoterapijos. Juk pagal esmę tai lyg ir tas pats  g.gif
Na man tai dar tamsus miškas doh.gif

Todel, kad musu daktarai vieninteli AD ir astmos gydyma zino- hormonus, jau isitikinau ne viena karta. Mums 6 metai, neisaugom mes nei AD nei astmos.
Per google paieskojau, radau vokieciu internetinius puslapius, daug vokieciu pas Kiefa gydosi, raso, kad padeda gydymas. Didelis pasveikimo procentas, konkreciai skaiciau apie AD gydyma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 09 spalio 2011 - 13:46
QUOTE(Lince1 @ 2011 10 08, 19:27)
bet tai šlapaivimai ir be pleistro per kelias dienas praeina. Aš juos irgi bandžiau, bet jokio poveikio nepastebėjau.
Papildyta:

Bet galvoju ar verta mokėt tuos kelis tūkstančius , nes kelios mamos čia rašė, kad netiko, o dauguma išauga, nes mano sūneliui 4 metai ir tikrai gerėja,man atrodo praeis ir taip.Nes jei reikia gert 2 metus, mano ir taip išaugs per tuos  metus. Na nebent pas ką labai sunki forma gal tada. Jei būtū Kiefą atradę prieš 3 metus kai labai žiauriai buvo, gal ir būčiau rizikavusi.

Ant veido šlapiavimai maniškiui laikėsi kokį mėnesį tai tikrai. Nenunaikino jų nei mėlis, nei fuksinas, nei antibiotiniai tepalai.
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 10 09, 15:28)
Ant veido šlapiavimai maniškiui laikėsi kokį mėnesį tai tikrai. Nenunaikino jų nei mėlis, nei fuksinas, nei antibiotiniai tepalai.

Čia jau kaip visi gydymo būdai vieniems labai padeda, o kitiems dar blogaiu padaro. Mums tai fuksinas labai greit uždžiovina, nes mėlio neduoda vaistinėj. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2011 10 09, 15:50)
Čia jau kaip visi gydymo būdai vieniems labai padeda, o kitiems dar blogaiu padaro. Mums tai fuksinas labai greit uždžiovina, nes mėlio neduoda vaistinėj.  smile.gif

O kodel neparduoda vaistinej?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 09 spalio 2011 - 14:55
Gal galit patarti kokie kilimai yra geriausi? Kokia turi buti ju sudetis? Norim pirkti kilima i vaiku kambari.
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 10 09, 11:28)
Nu va, mes ne vieni keturmečiai. Bet mums aniptol pragaras dar nesibaigė...

tai mes irgi is keturmeciu, ir vis dar 'nestabilios'bukles, nors visi sake- oj,baikit juokus, isaugsit iki 3 metu (t.y. LT gydytojai vienu balsu kartojo) cool.gif o 3 sulauke net ligoninej atsidurem del ypac sunkios bukles...
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 10 09, 15:12)
Gal galit patarti kokie kilimai yra geriausi? Kokia turi buti ju sudetis? Norim pirkti kilima i vaiku kambari.

Siaip geriau be kilimu, nes labai jie dulkes kaupia. Pas mus is vis ner kilimu.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 10 09, 15:12)

Pas mus irgi kilimu nera, nei uzuolaidu, roletus uzsikabinom, praktiska ir dulkiu maziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2011 10 09, 18:22)
tai mes irgi is keturmeciu, ir vis dar 'nestabilios'bukles, nors visi sake- oj,baikit juokus, isaugsit iki 3 metu (t.y. LT gydytojai vienu balsu kartojo) cool.gif o 3 sulauke net ligoninej atsidurem del ypac sunkios bukles...

Mes dabar pas kitą gydytoją lankomės. Tiksliau bandom lankytis. Tai ji nesako, kad išaugs. Ir kadangi maniškį labai veikia nerviniai dirgikliai, tai sakė jei ir praeis, tai pirmoje klasėje gali atsinaujinti dėl streso.
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2011 10 09, 08:29)
smile.gif
Papildyta:

Man tai ne nuo finansų, o nuo požiūrio į kai kuriuos dalykus. Nevertinkit visko labai vienpusiškai. Kai jūsų vaikui bus 4 metai ir pereisit tą pragarą kurį perėjau, galėsim pakalbėt smile.gif

tai va toks poziuris, kad laukti kada ishaugs man ir nepriimtinas, man pakankamai pragaro jau buvo ir 2 metus... taigi 4 metus laukti...
beje as nevertinu kitu, o vertinu savo situacija. kiefas buvo mums viltis valgyti ne 4 produktus ir as manau ta svajone igyvendinama thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osport: 09 spalio 2011 - 20:38
QUOTE(Osport @ 2011 10 09, 20:31)
tai va toks poziuris, kad laukti kada ishaugs man ir nepriimtinas, man pakankamai pragaro jau buvo  ir 2  metus... taigi 4 metus laukti...
beje as nevertinu kitu, o vertinu savo situacija. kiefas buvo mums viltis valgyti ne  4 produktus ir as manau ta svajone igyvendinama thumbup.gif

O jus jau gerete lasiukus?
Atsakyti