Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(beatka1983 @ 2011 10 07, 23:22)
sveikos mamytes,
gal kuri girdejo / naudojo tokius pleistrus kurie valo organizma? klijuoja juos ant peduciu.
Anyta cia mano kazkur isgirdo, tai man visa galva isdurino - kad labai geras dalykas ir privalau isbandyti ant vaiko,kad gal pades su AD kovoti.
gal kas girdejo/ bande ?

Mes Kinotakarą bandėm.Padėjo nuo šlapiavimų.
Papildyta:
QUOTE(beatka1983 @ 2011 10 07, 23:22)
sveikos mamytes,
gal kuri girdejo / naudojo tokius pleistrus kurie valo organizma? klijuoja juos ant peduciu.
Anyta cia mano kazkur isgirdo, tai man visa galva isdurino - kad labai geras dalykas ir privalau isbandyti ant vaiko,kad gal pades su AD kovoti.
gal kas girdejo/ bande ?

Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
gal kas naudoja xerodiane loslona.
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2011 10 08, 15:58)
sveikos mamytes 4u.gif
gal kas naudoja xerodiane loslona.

Mes naudojome xerodiane produktus:
http://www.balticpha...as-kunui-200-ml
http://www.balticpha...ir-kunui-400-ml
Abiem esu labai patenkinta. Pirkau kelis kartus ir tuo metu mums buvo tikras išsigelbėjimas. Valomojo kremo užtekdavo labai ilgam bigsmile.gif , o va emolientą sunaudodavome labai greitai, bet padėdavo thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(AMAZONES LELIJA @ 2011 10 08, 17:39)
Mes naudojome xerodiane produktus:
http://www.balticpha...as-kunui-200-ml
http://www.balticpha...ir-kunui-400-ml
Abiem esu labai patenkinta. Pirkau kelis kartus ir tuo metu mums buvo tikras išsigelbėjimas. Valomojo kremo užtekdavo labai ilgam bigsmile.gif , o va emolientą sunaudodavome labai greitai, bet padėdavo thumbup.gif .

na reiks isbandyti, tikiuosi tiks ir mum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carramele @ 2011 10 08, 16:06)
Papildyta:

bet tai šlapaivimai ir be pleistro per kelias dienas praeina. Aš juos irgi bandžiau, bet jokio poveikio nepastebėjau.
Papildyta:
QUOTE(Osport @ 2011 10 05, 23:47)
persigalvojai del kiefo?

Bet galvoju ar verta mokėt tuos kelis tūkstančius , nes kelios mamos čia rašė, kad netiko, o dauguma išauga, nes mano sūneliui 4 metai ir tikrai gerėja,man atrodo praeis ir taip.Nes jei reikia gert 2 metus, mano ir taip išaugs per tuos metus. Na nebent pas ką labai sunki forma gal tada. Jei būtū Kiefą atradę prieš 3 metus kai labai žiauriai buvo, gal ir būčiau rizikavusi.
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2011 10 08, 20:27)
bet tai šlapaivimai ir be pleistro per kelias dienas praeina. Aš juos irgi bandžiau, bet jokio poveikio nepastebėjau.
Papildyta:

Bet galvoju ar verta mokėt tuos kelis tūkstančius , nes kelios mamos čia rašė, kad netiko, o dauguma išauga, nes mano sūneliui 4 metai ir tikrai gerėja,man atrodo praeis ir taip.Nes jei reikia gert 2 metus, mano ir taip išaugs per tuos  metus. Na nebent pas ką labai sunki forma gal tada. Jei būtū Kiefą atradę prieš 3 metus kai labai žiauriai buvo, gal ir būčiau rizikavusi.

as tikrai nezadu laukti kol ishaugs, bandau viska kas mano galva gali padeti. zinoma viskas priklauso nuo finansu
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2011 10 08, 20:27)
bet tai šlapaivimai ir be pleistro per kelias dienas praeina.

Na mums tai per kelias dienas tikrai nepraeina.
Sugeba padirbėt vaikinas doh.gif

O dėl Kiefo aš tik vieno nesuprantu. Jei tas būdas toks stebuklingas, kodėl apie jį nežino Lietuvoje daktarai. Ir jei tai kaip sakant sumažintos alergenų dozės, tai kodėl Lietuvoje nebandžius imunoterapijos. Juk pagal esmę tai lyg ir tas pats g.gif
Na man tai dar tamsus miškas doh.gif
Atsakyti
labas visoms mamoms:)
na mums siandien buvo stipri reakcija nuo miau jogurtuko paragavimo verysad.gif
gerem gefilus lasiukus g.b jokio berimo pasalinio nebuvo,antradieny gulejom po lasalinem dvi paras maziukas veme nieko nevalge negere neteko skysciu verysad.gif
bet rudeniop berimai tampa vis astresni....bet palyginus kaip anksciau atrodem tai siemkos....naudojam aveeno kremukus kol kas labai tinka...
visoms mamytems daug kantrybes o maziukams sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 10 08, 22:20)
O dėl Kiefo aš tik vieno nesuprantu. Jei tas būdas toks stebuklingas, kodėl apie jį nežino Lietuvoje daktarai. Ir jei tai kaip sakant sumažintos alergenų dozės, tai kodėl Lietuvoje nebandžius imunoterapijos. Juk pagal esmę tai lyg ir tas pats  g.gif
Na man tai dar tamsus miškas doh.gif

Lietuva is vis babuinu salis rolleyes.gif , cia daug ko nezino, to paties Aveeno, Biogaia, bakteriofago nieks nezino, bet tai sios priemones tikrai veikia ir kitu saliu gydytojai juos skiria. Kremus pagal kokybe i musu rinka ismeta pacius prasciausius pagal kokybe ir ir daug kitu priemoniu. Gal but Lt technologijos ne tokios pazengusios, nes imunoterapija kiek klausiau taikoma kai yra viena kazkokia alergija, tarkim katem, kai neberia, o pasireiskia pvz alerginiu rinitu. Prie daugybiniu alergiju imonoterapijos jie nesiulo. Atopikai yra labai geras pajamu saltinis, kiek gydytojai uzdirba is farmacininku uz tai kad rekomenduoja ju gaminamus kremus? Kiek uzdirba siaip is mamu ateinanciu ir prasanciu pagalbos. Gera gydymo metodika atimtu daug klientu is ju. Be to net Alergologini skyriu remontavo ne LT uz savo pinigus o Norvegai, tai ka cia dar pridurti.
Be to jie zino (pora tai tikrai mirksiukas.gif ) , kodel nerekomenduoja - gal jiem priimtiniausia tradicine hormonai+antibiotikai+antihistamininiai schema? Homeopatija is vis retokai padeda alergiukams, sunku atitaikyti tuos zirniukus, vistiek mamos bando, iesko, o gal pades. Kiekviena is musu giebtusi bet ko, kad tik palengvintu mazuku kancias.
As zinau tik 2 mamas kuriom nepadejo lasiukai, bet ir ju vaikuciu bukle nebuvo tragiska, jie ir be ju pagalbos tikrai isauginejo alergija (bet cia tik mano ziniomis, gal dar buvo vaziavusiu), kitiem jie padejo sunkiu laikotarpiu, kaip bus toliau parodys laikas. Sveikatytes ir ramiu nakteliu visiem maziukams 4u.gif
Atsakyti
smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Osport @ 2011 10 08, 22:58)
as tikrai nezadu laukti kol ishaugs, bandau viska kas mano galva gali padeti. zinoma viskas priklauso nuo finansu

Man tai ne nuo finansų, o nuo požiūrio į kai kuriuos dalykus. Nevertinkit visko labai vienpusiškai. Kai jūsų vaikui bus 4 metai ir pereisit tą pragarą kurį perėjau, galėsim pakalbėt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 09 spalio 2011 - 07:30
Sveikutes,
Vis neprisedau, buvom pas A strauskaite, antradiei sutarem gultis i ligonine, nebezinau ka daryti, maziui stomatitas, itariu, kad teks atkelt musu tyrimus :/ gal kuri turit jos mob.tel?
Atsakyti
QUOTE(Robertaa @ 2011 10 09, 08:45)
Sveikutes,
Vis neprisedau,  buvom pas A strauskaite, antradiei sutarem gultis i ligonine, nebezinau ka daryti, maziui stomatitas, itariu, kad teks atkelt musu tyrimus :/ gal kuri turit jos mob.tel?

Paskambinkit i skyriu ir paprasykit, ji ten daznai buna. Man atrodo sitas numeriukas (8 5) 2743869
Atsakyti