Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(Irunia @ 2011 10 05, 23:24)
Aha, ačiū, tas pats. 4u.gif

persigalvojai del kiefo?
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 10 05, 22:38)
galite atsisakyti vaistu ir tepalu - tik reikia pirma diena tai pasakyti , nes vakarais kai tepa vaikus - jau nebuna jusu gydytojo- kuris jus gydys - bus budinti - ir ji pasakys kad nieko nezinau smile.gif

Mes turejome palatoje kompa, turejome vandenuko sildytuva - nes misini geriame... Yra ten didelis kiemas (parka) - paimkite siltu drabuzeliu - mes eidavome pasivaikscioti ax.gif

Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 10 04, 19:51)
Vargu smile.gif siaip ten taisyklese parasyta kad elektros prietaisu negalima savu, bet maciau kad naudojosi mamos kompais.

\na, belaidzio tikrai nera, o ir telefonas sunkokai gaude Gprs rysi...
Papildyta:
QUOTE(beatka1983 @ 2011 10 05, 18:22)
Flower - jeigu gulint ligonineje darys kakio tyrima- tai ten tokia nesamone dabar. Zodziu - jie per diena gali padaryti ne daugiau vieno kakio tyrimo, todel kuri mama pirma atnes i budetoju posta - tos ir paims tyrti. Tai as jau galvojau mano vaikas neissikakos ryte doh.gif  bet kazkaip per savaite pataikeme rytinio biggrin.gif
net nezinau - jau cia viska tau ir papasakojo apie alergologini - bet jeigu kas dar idomu - klausk

yra disbiozes tyrimas, ji skiria visam skyriui per diena tik viena karta, ir priduoti butina iki 11 val. bet jei skubu, tai galima paprasyt uzsirezervuot vieta, ir pasitelkt microlax smile.gif mes taip ir padarem, nes jau reikejo mus israsyt, o kakio kaip ner, taip ner doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 10 05, 23:47)
persigalvojai del kiefo?

Oi ne. Net jei persigalvočiau, negaliu sau to leisti. Tiesiog nėr iš ko kai vienas šeimoje dirba ir uždirba minimumą, minus paskola doh.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,
gal kuri girdejo / naudojo tokius pleistrus kurie valo organizma? klijuoja juos ant peduciu.
Anyta cia mano kazkur isgirdo, tai man visa galva isdurino - kad labai geras dalykas ir privalau isbandyti ant vaiko,kad gal pades su AD kovoti.
gal kas girdejo/ bande ?
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 10 07, 23:22)
sveikos mamytes,
gal kuri girdejo / naudojo tokius pleistrus kurie valo organizma? klijuoja juos ant peduciu.
Anyta cia mano kazkur isgirdo, tai man visa galva isdurino - kad labai geras dalykas ir privalau isbandyti ant vaiko,kad gal pades su AD kovoti.
gal kas girdejo/ bande ?

Kinotakara pleistrai. Mes bandem, poveikio nelabai pamatem, dar turiu likusiu, jei nori galiu parduot uz simboline kaina, pabandyt, nes jie pakankamai brangus dalykas.
Kazkam is mamu padedavo jie, Fler labai juos gyre vienu metu.
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 10 08, 01:22)
sveikos mamytes,
gal kas girdejo/ bande ?

na cia tik mano nuomone, bet tokio amziaus vaikui organizma valyt... blink.gif tuo labiau kad gi AD imunine liga, tai cia tas valymas nesuprantu prie ko g.gif suaugusiem buna kad nuo uztersto organizmo berimai atsiranda, tai tada suprantu, na bet cia gi AD ne nuo uztersto organizmo o del to kad organizmas maisto nesupranta kaip gero dalyko ir meta ji lauk per oda g.gif
Atsakyti
O mums kaip tik daug kas sakydavo, kad toksinai čia per odą eina g.gif
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 10 08, 00:22)
sveikos mamytes,
gal kas girdejo/ bande ?

Mes isb andem nuo beviltiskumo pasidave pagundai.dabar juokas ima,kiek pinigu i b ala ismesta,geriau buciau uz tuo pinigus ciuzini gera nupirkus doh.gif
Papildyta:
Pasikartosiu, vakar kepiau Elzei pagal sita recepta http://skanusgyvenim...iu-duonele.html duonyte, tik pertepiau cukrum maisytu su aliejum. Pirstukus apsilaize. Nes senokai jokio 'tikro pyrago' is orkaites nevalge.ir labai paprsatai pasigamina,net as, nekokia pyragu kepeja, sugebejau iskept lotuliukas.gif pabandykit.kaip tiksavaitgalis,laikas kepiniams biggrin.gif kam netinka kvietiniai miltai ,imkit spelta (as emiau vien kvietinius miltus,nessu kukuruzu miltais nepakyla tesla beveik)
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 10 08, 00:22)
sveikos mamytes,
gal kas girdejo/ bande ?

Negirdejau tokiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2011 10 08, 10:12)
Mes isb andem nuo beviltiskumo pasidave pagundai.dabar juokas ima,kiek pinigu i b ala ismesta,geriau buciau uz tuo pinigus ciuzini gera nupirkus doh.gif
Papildyta:
Pasikartosiu, vakar kepiau Elzei pagal sita recepta http://skanusgyvenim...iu-duonele.html duonyte, tik pertepiau cukrum maisytu su aliejum. Pirstukus apsilaize. Nes senokai jokio 'tikro pyrago' is orkaites nevalge.ir labai paprsatai pasigamina,net as, nekokia pyragu kepeja, sugebejau iskept lotuliukas.gif pabandykit.kaip tiksavaitgalis,laikas kepiniams biggrin.gif kam netinka kvietiniai miltai ,imkit spelta (as emiau vien kvietinius miltus,nessu kukuruzu miltais nepakyla tesla beveik)

mes is sitos teslos dareme tokius susuktus maziukus kaip barankas... tai kietoki isejo, bet skanu smile.gif manau gerai butu duoti mazyliams dantuku dygimo metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 10 08, 12:03)
mes is sitos teslos dareme tokius susuktus maziukus kaip barankas... tai kietoki isejo, bet skanu smile.gif manau gerai butu duoti mazyliams dantuku dygimo metu smile.gif

taisukau ne dideli pyraga, bet mazas bandeles, po 3 juosteles susukinejau,na super gaunasi,labai patiko
Atsakyti