Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(Floweeer @ 2011 10 05, 15:58)
gal durnas klausimas, bet mazdaug kelinta diena daro kakio tyrimus?  blush2.gif

Ne diena esmė, o paros laikas. Mums liepė duoti tik rytinį, o mano vaikas rytais niekada to nedaro. Tai iš bėdos tiko ir popietinis
Atsakyti
Flower - jeigu gulint ligonineje darys kakio tyrima- tai ten tokia nesamone dabar. Zodziu - jie per diena gali padaryti ne daugiau vieno kakio tyrimo, todel kuri mama pirma atnes i budetoju posta - tos ir paims tyrti. Tai as jau galvojau mano vaikas neissikakos ryte doh.gif bet kazkaip per savaite pataikeme rytinio biggrin.gif
net nezinau - jau cia viska tau ir papasakojo apie alergologini - bet jeigu kas dar idomu - klausk
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 10 05, 19:22)
Flower - jeigu gulint ligonineje darys kakio tyrima- tai ten tokia nesamone dabar. Zodziu - jie per diena gali padaryti ne daugiau vieno kakio tyrimo, todel kuri mama pirma atnes i budetoju posta - tos ir paims tyrti. Tai as jau galvojau mano vaikas neissikakos ryte doh.gif  bet kazkaip per savaite pataikeme rytinio biggrin.gif
net nezinau - jau cia viska tau ir papasakojo apie alergologini - bet jeigu kas dar idomu - klausk

Na bendra vaizda jau kaip ir nusipiesiau ax.gif tik man va dar klausimas del vaistuku, ar galima ju atsisakyti? Nes kiek pamenu Irunia sake kad jos maziukas gavo pilna doze ir geriamu ir hormonu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Floweeer @ 2011 10 05, 17:57)
Na bendra vaizda jau kaip ir nusipiesiau  ax.gif  tik man va dar klausimas del vaistuku, ar galima ju atsisakyti? Nes kiek pamenu Irunia sake kad jos maziukas gavo pilna doze ir geriamu ir hormonu  blink.gif

Galima atsisakyti, tik ta reiktu taktiskai padaryt, nes buna isizeidzia gydytojai mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, mes irgi su ta pačia bėda vargstam verysad.gif Mum metukai ir beveik 5 mėnesiukai, ir pasidarem kraujo tyrimą ir va ką tik iš alergologinio grįžom. Šiaip ten palatos po du, bet jei yra vietos tai stengiasi po vieną guldyti. Jei jau nebėra vietų tada jau po du guldo. Ten tikrai nėr labai baisiai. Seseles paslaugios, viskas suremontuota, sutvarkyta. Tikrai negalima skustis, mum ten visai neblogai buvo. Tik tiek, kad ligonine yra ligoninė, ne namai. Bet jeigu reikia, tai čia dar tikrai neblogas variantas.

Atsakyti
QUOTE(vaidem @ 2011 10 05, 21:15)
sveikos, mes irgi su ta pačia bėda vargstam  verysad.gif  Mum metukai ir beveik 5 mėnesiukai, ir pasidarem kraujo tyrimą ir va ką tik iš alergologinio grįžom. Šiaip  ten palatos po du, bet jei yra vietos tai stengiasi po vieną guldyti. Jei jau nebėra vietų tada jau po du guldo. Ten tikrai nėr labai baisiai. Seseles paslaugios, viskas suremontuota, sutvarkyta. Tikrai negalima skustis, mum ten visai neblogai buvo. Tik tiek, kad ligonine yra ligoninė, ne namai. Bet jeigu reikia, tai čia dar tikrai neblogas variantas.

O tai vienvieciu palatu visgi ner? g.gif ar daug ten gulinciu? kaip jus ten gulejote? Vieni? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Floweeer @ 2011 10 05, 18:57)
Na bendra vaizda jau kaip ir nusipiesiau  ax.gif  tik man va dar klausimas del vaistuku, ar galima ju atsisakyti? Nes kiek pamenu Irunia sake kad jos maziukas gavo pilna doze ir geriamu ir hormonu  blink.gif

Taip, nes mums buvo tiesiai šviesiai pasakyta, kad mūsų atveju kitaip nebus.

Grįžau iš seminaro. Įspūdžiai vėliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Floweeer @ 2011 10 05, 18:57)

galite atsisakyti vaistu ir tepalu - tik reikia pirma diena tai pasakyti , nes vakarais kai tepa vaikus - jau nebuna jusu gydytojo- kuris jus gydys - bus budinti - ir ji pasakys kad nieko nezinau smile.gif

Mes turejome palatoje kompa, turejome vandenuko sildytuva - nes misini geriame... Yra ten didelis kiemas (parka) - paimkite siltu drabuzeliu - mes eidavome pasivaikscioti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Osport @ 2011 10 05, 16:03)

o ko jus bijot tos ligonines? tagi suremontuota grazi, priziuri gydytoja, padaro visus tyrimus, ir kakio ir tepinelius ir kraujo

Bijom, nes gulejom su smegenu sutrenkimu, vaikas ziauriai bijo gydytoju, nesinori jo vel traumuoti, tik todel, beje, mes gyvenam Siauliuose, tai ta visa laika guletume vieni du, nesi nori visai, jei jau pasakys, kad reikia, tai reikia...
Atsakyti
Na šiaip visai patiko tas nemokamas seminaras.
Pirmas toks įvadinis, daugiau informacinio, supažindinančio pobudžio.
Kitą kartą kalbės apie gydymą, būtent apie imunoterapiją.
Tada gal daugiau bus žinių.
Papildyta:
Įmeskit dar kartą Kiefo puslapiuką. Radau lyg, bet nežinau ar tas.
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2011 10 05, 22:41)
Na šiaip visai patiko tas nemokamas seminaras.
Pirmas toks įvadinis, daugiau informacinio, supažindinančio pobudžio.
Kitą kartą kalbės apie gydymą, būtent apie imunoterapiją.
Tada gal daugiau bus žinių.
Papildyta:
Įmeskit dar kartą Kiefo puslapiuką. Radau lyg, bet nežinau ar tas.

http://www.fbm-pharm...o...=3&idcat=86
Atsakyti
Aha, ačiū, tas pats. 4u.gif
Atsakyti