Flower - jeigu gulint ligonineje darys kakio tyrima- tai ten tokia nesamone dabar. Zodziu - jie per diena gali padaryti ne daugiau vieno kakio tyrimo, todel kuri mama pirma atnes i budetoju posta - tos ir paims tyrti. Tai as jau galvojau mano vaikas neissikakos ryte bet kazkaip per savaite pataikeme rytinio net nezinau - jau cia viska tau ir papasakojo apie alergologini - bet jeigu kas dar idomu - klausk
Flower - jeigu gulint ligonineje darys kakio tyrima- tai ten tokia nesamone dabar. Zodziu - jie per diena gali padaryti ne daugiau vieno kakio tyrimo, todel kuri mama pirma atnes i budetoju posta - tos ir paims tyrti. Tai as jau galvojau mano vaikas neissikakos ryte bet kazkaip per savaite pataikeme rytinio
net nezinau - jau cia viska tau ir papasakojo apie alergologini - bet jeigu kas dar idomu - klausk
Na bendra vaizda jau kaip ir nusipiesiau tik man va dar klausimas del vaistuku, ar galima ju atsisakyti? Nes kiek pamenu Irunia sake kad jos maziukas gavo pilna doze ir geriamu ir hormonu
Na bendra vaizda jau kaip ir nusipiesiau tik man va dar klausimas del vaistuku, ar galima ju atsisakyti? Nes kiek pamenu Irunia sake kad jos maziukas gavo pilna doze ir geriamu ir hormonu
sveikos, mes irgi su ta pačia bėda vargstam Mum metukai ir beveik 5 mėnesiukai, ir pasidarem kraujo tyrimą ir va ką tik iš alergologinio grįžom. Šiaip ten palatos po du, bet jei yra vietos tai stengiasi po vieną guldyti. Jei jau nebėra vietų tada jau po du guldo. Ten tikrai nėr labai baisiai. Seseles paslaugios, viskas suremontuota, sutvarkyta. Tikrai negalima skustis, mum ten visai neblogai buvo. Tik tiek, kad ligonine yra ligoninė, ne namai. Bet jeigu reikia, tai čia dar tikrai neblogas variantas.
sveikos, mes irgi su ta pačia bėda vargstam Mum metukai ir beveik 5 mėnesiukai, ir pasidarem kraujo tyrimą ir va ką tik iš alergologinio grįžom. Šiaip ten palatos po du, bet jei yra vietos tai stengiasi po vieną guldyti. Jei jau nebėra vietų tada jau po du guldo. Ten tikrai nėr labai baisiai. Seseles paslaugios, viskas suremontuota, sutvarkyta. Tikrai negalima skustis, mum ten visai neblogai buvo. Tik tiek, kad ligonine yra ligoninė, ne namai. Bet jeigu reikia, tai čia dar tikrai neblogas variantas.
galite atsisakyti vaistu ir tepalu - tik reikia pirma diena tai pasakyti , nes vakarais kai tepa vaikus - jau nebuna jusu gydytojo- kuris jus gydys - bus budinti - ir ji pasakys kad nieko nezinau
Mes turejome palatoje kompa, turejome vandenuko sildytuva - nes misini geriame... Yra ten didelis kiemas (parka) - paimkite siltu drabuzeliu - mes eidavome pasivaikscioti
Bijom, nes gulejom su smegenu sutrenkimu, vaikas ziauriai bijo gydytoju, nesinori jo vel traumuoti, tik todel, beje, mes gyvenam Siauliuose, tai ta visa laika guletume vieni du, nesi nori visai, jei jau pasakys, kad reikia, tai reikia...
Na šiaip visai patiko tas nemokamas seminaras. Pirmas toks įvadinis, daugiau informacinio, supažindinančio pobudžio. Kitą kartą kalbės apie gydymą, būtent apie imunoterapiją. Tada gal daugiau bus žinių. Papildyta: Įmeskit dar kartą Kiefo puslapiuką. Radau lyg, bet nežinau ar tas.
Na šiaip visai patiko tas nemokamas seminaras.
Pirmas toks įvadinis, daugiau informacinio, supažindinančio pobudžio.
Kitą kartą kalbės apie gydymą, būtent apie imunoterapiją.
Tada gal daugiau bus žinių. Papildyta:
Įmeskit dar kartą Kiefo puslapiuką. Radau lyg, bet nežinau ar tas.