Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

QUOTE(Irunia @ 2011 10 03, 22:54)
Kas gydotės pas homeopatus, ar dingo niežulys būtent nuo žirniukų?
Osport, kaip jums?
Nes mes jau tikrai netrumpai su homeopate bendraujam. Kol kas mums tinka tik vieni žirniukai iš visų jos siūlytų. Nuo kitų blogėdavo. Tai va tie vieninteliai po truputį tvarko vidurius, gerina nuotaiką. Bet odos nesutvarko, niežulio ir nemigos nenugali. Ji ir pati dėl to nerimauja.
Dabar skyrė ilgesnį laiką pavartot tuos žirnius. Tik man jau pradeda kirbėti - o kas po to... jei ir toliau bus be pakitimų... g.gif

mums zirniukai padejo, gal sutapimas, bet po sios gydytojos, mums pasidare zymiai geriau. aisku daug prisidejo ir aveeno kremai. dabar dar geriam kiefo lasiukus. homeopatijos neapleidom. draugaujam su gydytoja, na nuo tradicines medicinos visiskai nenusisukom, bet bandom derinti ax.gif
Atsakyti
Kas gydotės pas homeopatus, ar dingo niežulys būtent nuo žirniukų?
Osport, kaip jums?
Nes mes jau tikrai netrumpai su homeopate bendraujam. Kol kas mums tinka tik vieni žirniukai iš visų jos siūlytų. Nuo kitų blogėdavo. Tai va tie vieninteliai po truputį tvarko vidurius, gerina nuotaiką. Bet odos nesutvarko, niežulio ir nemigos nenugali. Ji ir pati dėl to nerimauja.
Dabar skyrė ilgesnį laiką pavartot tuos žirnius. Tik man jau pradeda kirbėti - o kas po to... jei ir toliau bus be pakitimų... g.gif

Mes gydomės pas homeopatę... ILgai vargom, kol radom tinkamus žirniukus, nes kaip ir jums nuo visų blogėdavo... Dabar vienus geriam beveik 2 mėn, odelė kažkiek pagražėjo, tačiau niežulys ir nemiga liko... Tiesa, niežulys sumžėjo išbraukus iš mitybos visas kruopas... Dabar kasosi, bet bent jau neklykia besikasydamas....
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 10 03, 21:22)
Homeopate ? kazkuri berods mamyte pas ja gyde savo klecka g.gif

Gliuka ten savo vaikeli vede. Pas Pinikiene. Jei neklystu.
Atsakyti
Mamytes - kaip jus duodate tuos trapucius ar baronkas savo kleckams. Nupirkau - bet jis nemoka ju nuryti - springsta doh.gif gal bandyt su obuoliu tyrele trinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 10 04, 10:57)
Mamytes - kaip jus duodate tuos trapucius ar baronkas savo kleckams. Nupirkau - bet jis nemoka ju nuryti - springsta doh.gif  gal bandyt su obuoliu tyrele trinti g.gif

Na jei neduosi, vaikas neismoks valgyti. Tegu pabando, aisku tu buk salia. Geriausia, jei baronka ar dziuvesis buna kietas, tada ir dantukus, dantenas pasikaso.
Atsakyti
QUOTE(angeles @ 2011 10 04, 09:33)
Tiesa, niežulys sumžėjo išbraukus iš mitybos visas kruopas... Dabar kasosi, bet bent jau neklykia besikasydamas....

Visas? Net tas, kurioms neturit stiprios alergijos?
Mums dabar liko tik grikiai. Jiems turi 0/1 klasę.
Daugiau jokių kruopų, tik daržovės ir beliko. doh.gif
Atsakyti
. Tik man jau pradeda kirbėti - o kas po to... jei ir toliau bus be pakitimų... g.gif

Mum8 men.jokio progreso nebuvo,jooookio doh.gif pakeitem homeopate,bet ir su ta nieko nepavyko.aisku galima butu dar pora metu laukti(juk homeopatijai REIKIA LAIKO), kankint vaika,save ir laukt,kol stebuklingai suveiks kas nors,bet po 1.5 metu vargo mano kantrybe truko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara gimusi: 04 spalio 2011 - 14:07
QUOTE(Irunia @ 2011 10 04, 14:04)
Visas? Net tas, kurioms neturit stiprios alergijos?
Mums dabar liko tik grikiai. Jiems turi 0/1 klasę.
Daugiau jokių kruopų, tik daržovės ir beliko. doh.gif

Visas visas.... nes kaip mums aiškino, vaiko gali neberti, tačiau alergija gali pasireikšti niežuliu.... Taigi, braukėm visas (prieš tai valgėm tik ryžius ir kukurūzus)....
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2011 10 04, 15:06)
Mum8 men.jokio progreso nebuvo,jooookio doh.gif pakeitem homeopate,bet ir su ta nieko nepavyko.aisku galima butu dar pora metu laukti(juk homeopatijai REIKIA LAIKO), kankint vaika,save ir laukt,kol stebuklingai suveiks kas nors,bet po 1.5 metu vargo mano kantrybe truko

Bet kad mums ir ligoninės gydymas nepadėjo. Tai tada išvis pradedi nieko nesuprasti doh.gif
Atsakyti
Laba vakareli blush2.gif
as vel cia doh.gif grizau unsure.gif
taip dziaugiausi, prisidziaugiau unsure.gif taigi, supratom kad tas staigus pagerejimas ne nuo kordisepso o nuo to kad as pora dienu nieko nevalgiau verysad.gif apsinuodijus buvau
taigi buvom siandien pas Astrauskaite, siulo gultis tirti nuo beria unsure.gif ten iskart padare tyrimuka tai kiausa parode ir nedaug kate verysad.gif tiek kad daktare patvirtino kad cia yra imunine liga, tai dziaugiuosi nors tuom, nes tikiu kad kordisepsas sutvarkys tai tik jau aisku ne taip greitai kaip as cia galvojau unsure.gif
zinau kad kalbejot bet va svarstau visgi gultis issitirti nuo ko cia ir milijonas klausimu iskart doh.gif po kelis ten palatose guli? Gal yra vienvieciu palatu? kur ten miega vaikai? ir kur pvz man laikyt 5 men vaika kuris dar nevaiksto bet ir jau neguli? MB sako kad gal ten jam ant zemes bus kur koki deki patiest.. unsure.gif
Atsakyti
Tuoj tau atsakys Beata.
Atsakyti
Flower - atsakysiu po 21val, maziu kai pamigdysiu - nes dabar ant ranku
Atsakyti