Stai ir as nuejau apziureti Maximos ekologisko skyrelio ir Ka . Ten nera jokios kudikiui tinkancios darzoves, isskyrus vienas maiseliukas Briuselio kopustu

Dėkui tau Ursule, tikiuosi bus verta nuvykti ir nusipirkti daržoviu.

Ačiū Ursulei. Buvau vakar toje mugėje, nusipirkau 20 kg morkų (sultims). Iš pusės kilogramo morkų gaunasi 250 ml sulčių. Leliukui nupirkau gabalą moliūgo, nes jau laikas pratinti prie košyčių. Puiku, kad radau vietą, kur galima nusipirkti ekologiškų produktų iš pirmų rankų. Sekančios mugės bus: sausio 15, 29; vasario 12, 26; kovo 12, 19; balandžio 9, 23. Rekomenduoju.
Gal žinote kuo ACTIMEL naudingas??? Gal ir aš savo mažiui pradėčiau jį duoti

QUOTE(ursule @ 2004 12 04, 18:44)
TRUPUTI INFO, GRUODZIO 18 D, VILNIAUS BASANAVICIAUS VID. MOKYKLOJE VYKS EKOLOGISKU PRODUKTU MUGE NUO 9 -14 VAL
berods si sestadieni irgi ta muge bus, ane?
o Basanaviciaus mokykla, tai cia konarskio g-vej, ar kur kitur?
Gal kas nors žino, kur Kaune vyksta tokios mugės? Žinau, kad tikrai vyksta, bet nepamenu kur

QUOTE(san @ 2005 01 11, 19:04)
berods si sestadieni irgi ta muge bus, ane?
Taip. Konarskio g.

butu idomu suzinoti, kur Kaune vyksta tokios muges?
savo dukrytei perku morkas, bulves, kopūstą turguj pas diedukus ir bobulytes. iki sausio mėnesio teko pirkti ir moliūgą. dabar aš jo neberandu.
ką tokiu metų laiku perkat iš daržovių ir kur? kaip jau minėjau mes valgom bulves, morkas, kopūstą, buroką, dabar nupirkau ir kalafijorą. ar galima vaikui pirkti daržoves iš parduotuvės?
ką tokiu metų laiku perkat iš daržovių ir kur? kaip jau minėjau mes valgom bulves, morkas, kopūstą, buroką, dabar nupirkau ir kalafijorą. ar galima vaikui pirkti daržoves iš parduotuvės?