Bet, Rasmut, kaipgi su ta firmine vištiena? Mano tėvas savo laiku turėjo nemažai kontaktų su Vievio paukštynu, tai sakė, kad nelabai jau natūraliai tas vištas šeria. Kaip ten yra iš tikrųjų?
Ir dar noriu paklausti dėl tų ekologinių produktų Maximose.Ar tikrai jie tokie? Bandžiau kai ką iš daržovių, tai skonis tikrai kitoks nei turginių.
QUOTE |
Ir dar noriu paklausti dėl tų ekologinių produktų Maximose.Ar tikrai jie tokie? Bandžiau kai ką iš daržovių, tai skonis tikrai kitoks nei turginių. |
Produktai su "EkoAgros" zenklu yra l. aukstos kokybes, nes siam zenklui griezti reikalavimai. Mano vyras su jais dirba.
vaizdelis is Lenkijos
salia magistrales kuria vaziuoja fura po furos darzai, salia kuriu uzrasas EKOLOGISHNY OGOROD
vat ir dilema ar verta moket uz ekologiskas prekes 5 kart brangiau, aisku kokybes prasme blogiau tikrai nebus
salia magistrales kuria vaziuoja fura po furos darzai, salia kuriu uzrasas EKOLOGISHNY OGOROD
vat ir dilema ar verta moket uz ekologiskas prekes 5 kart brangiau, aisku kokybes prasme blogiau tikrai nebus

Ka geriau (arba kas blogiau?) siuo metu laiku duoti kudikiui obuolius "tipo" sviezius (lenkiskus, olandiskus), nes lietuvisku jau seniai nera. Ar tyreles yvairiu vaisiu? Kuri varianta pasirinkti, nes kazka duoti juk reikia, jei jau pradejom primaitinima? O gal neskubet? Is vis duot tik koki banana? Mamos, ka darete? Kur ir ka pirkdavote?
kad jau apie brokolius paklause, tai ir as prisidesiu, man tie zali brokoliai parduotuvej kazkokie keisti pasirode, ir labai greit namuose pageltonavo... emiau pirkti saldytus brokolius, tik visada galvoje kirbedavo klausimas, ar saldyti geresn i???
skirkiene, manau kad obuolius gali duoti, vistiek zieve tai nulupi, jei jie kuom purksti tai viskas ant zieves turetu likt...
Girdejau per tv vienas zinovas aiskino, kodel obuoliu zieveles blizga ir yra tokios slidzios. Ogi todel, kad juos vaskuoja, kad nedziutu ir sultingesni butu. Tipo nieko baisaus. Bet aisku, geriau nulupti.
amerikoje visi obuoliai ir dar daug kitu vaisiu nuvaskuoti :-/ visada lupu zieves, nes viena karta taip isbere kai nenulupau :'( visas veidas kaip raupsuotas pasidare, o dar nescia ... :'( atsargiai mamkos
Aš savo dukrai perku tuos "vaškuotus" olandiškus obuolius, juos plaunu karštu vandeniu ir dar nulupu. Kol kas nebuvo jokių bėrimų ir pan. Beje plaunu prieš nulupant ir bananus, ir visus kitus vaisius. Bet turbūt sveikiausia būtų vaikiukui duoti vaisių tyreles, kol dar nėra lietuviškų sodo ir daržo gėrybių sezono. Tik ne visada mes tuo stiklainiuko turiniu pasitikime. Kiti klaidingai mano, kad jų galiojimo laikas sietinas su konservantų produktuose naudojimu, o aš jums galiu pasakyti, kad tie vaikų maisteliai tiek ilgai galioja dėl vakuuminio apdorojimo būdo. Vis dėl to manau, kad tie amžinai žali brokoliai nėra jau itin natūralūs, taigi pati jų vaikui neperku.
Rasma, ar tu tikrai tiki, kad tos VET tarnybos taip saziningai dirba? Manau patikrinus bet kuria maisto pramones gamykla gali rasti panasiu nusiskundimu. Cia gali but ir finansiniai ir reklamos klausimai.
As tai visiskai pasitikiu tavim Rasma ir labai dekoju uz patarimus,nes dabar tikrai daug atidziau viska renkuosi