Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkat daržoves vaikams?

nu jo, paskaicius visokius atsiliepimus galima manau daryti isvada, kad ir kur bepirktume, niekad nera garantijos, kad perkame tikrai gera produkta. ir siaip geriausia tureti savo darza, bet deja ne kiekvienas turi ir jeigu ir turi tai dar reikia laiko atrasti ka bnors auginti...
mno mazuliui tuoj bus puse metu. likus kokiai savaaitelei bandysim ivedinet darzovytes. bet tai net nezinau ar cia geriau pirkt ka nors ekologisko, ir patiket, kad tai tikrai ekologiska, ar rinktis gatavas tyrelesds... g.gif
o siaip kas is Kauno, pasidalinkit patirtimi kur ka perkat, nes kiek skaiciau tai dauguma vilniuj ka nors zino. nu aisku, maxima negalioja, ten zinau, kad kazko buna...
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2005 12 11, 18:58)
Ir vaikams, ir sau perkam daržoves Maximoj, ekologiškų daržovių skyriuje. ax.gif

Ir as ten perku, bet jos yra veztos is Ispanijos ar dar kur nors doh.gif kai pasirinkimo nera, tai gerai ir jos
Atsakyti
Galiu papasakot, kad man zinomame kaime vienas ukininkas turi tipo ekologini uki, is kurio tiekia dideliems prekybos centrams tipo ekologiskas darzoves... o visi mato kaip jo laukais traktoriai su trasom ir purskalais nuolat vazineja... vat jums ir ekologiskos darzoves...pas ji dirbes zmogus pasakojo, kad uz pinigus ta uki ekologisku paverte, nes zymiai brangiau darzoves parduoda...
Atsakyti
kaip džiaugiuos kad mano tėveliai turi sodą, tai kai uždera daržovės ar prisirpsta uogos žinom ką valgom.
Vat žiemą aišku jau bėda su daržovėm. Bet uogų tai prisišaldau ir kaip skanu, ypač braškės su pienu žiemą tongue.gif aišku mažosios tokiais gardumynais dar nelepinu, bet didžiojik erta su pasimėgavimu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(eglute555 @ 2006 02 15, 00:04)
Galiu papasakot, kad man zinomame kaime vienas ukininkas turi tipo ekologini uki, is kurio tiekia dideliems prekybos centrams tipo ekologiskas darzoves... o visi mato kaip jo laukais traktoriai su trasom ir purskalais nuolat vazineja... vat jums ir ekologiskos darzoves...pas ji dirbes zmogus pasakojo, kad uz pinigus ta uki ekologisku paverte, nes zymiai brangiau darzoves parduoda...

blink.gif blink.gif
Atsakyti
O dabar - r e k l a m a! biggrin.gif

Atsidarė Kaune "Ekologiškų produktų parduotuvė - arbatinė" prekybos centre "DAINAVA" (V.Krėvės pr. 43). Mačiau yra visokių kruopų, miltų, sūrių, duonos, medaus, žolelių, gydomųjų ekstraktų, bulvių dėželė, giros, tikro vaško žvakių. Pasigedau daržovių, na bet toks jau dabar metas, kad visi aruodai ištuštėję. Davė tokį lankstinuką su informacija, sakė gali į namus prekes pristatyti, pristatymo kaina simbolinė, priklausytų nuo atstumo.
Telefonas pasiteiravimui ir prekių užsakymui 8-685-23613,
Interneto svetainė www.ekologiskiproduktai.lt.

Atsakyti
mes turim savo soda ir seneliai gyvena kaime tad mes is ten ir gaunam darzoviu na bet jei jau pritruksta tai maximoj
Atsakyti
Iš ko darote daržovių košeles, t.y. pačias daržoves perkate kur? Pirkdavau ekologiškai užaugintas,tačiau jau ir tos baigėsi, pirkti iš prekybos centro atvežtinių nesinori dėl įvairiausių chemikalų, šviežios darže dar neužaugo, taigi dilema iš ko pagaminti košę????? Logiškiausia būtų pirkti pvz. HIPP košes, tačiau atsiliepia kaina. Patarkit, merginos!!!!
Atsakyti
QUOTE(shpulka @ 2006 06 21, 18:51)
Iš ko darote daržovių košeles, t.y. pačias daržoves perkate kur? Pirkdavau ekologiškai užaugintas,tačiau jau ir tos baigėsi, pirkti iš prekybos centro atvežtinių nesinori dėl įvairiausių chemikalų, šviežios darže dar neužaugo, taigi dilema iš ko pagaminti košę????? Logiškiausia būtų pirkti pvz. HIPP košes, tačiau atsiliepia kaina. Patarkit, merginos!!!!

Aš perku HIPP maistelius ax.gif ir nesuku daug galvos thumbup.gif , kokios chemijos pridetos tos daržoves prekybso centruose ar turguj. Ekologiškas produktas, kad ir brangesnis, bet vis tik garantuotai saugus thumbup.gif . Štai labai šviežias atvejis - nusipirkau sau tręšnių - ir kągi blink.gif - baigiu užsikasyti blink.gif - gydytojai nustatė - chemikalų poveikio pasekoje gavau doh.gif siaubingą dilgėlinę (alerginė reakcija) - kur tik pasikasai - iššoka puslelės ir niežti apie valandą ar daugiau (o jas dar taip gerai nusiploviau prieš valgį). Blogiausia, kad tai visam gyvenimui, aprimsta tik trumpam... verysad.gif
Taip kad nepirkit tų chemizuotų daržovių, vasarą galima kaip nors pralaukt, o paskui jau ir iš kaimo bus galima parsivežti garantuotai saugiai užaugintos produkcijos thumbup.gif .
Atsakyti
As taip pat, kol nera svieziu darzoviu, perku HIPP tyreles. Ir valgo mielai, ir zinau, kad sveika.
Atsakyti
Ir as kol nera svieziu darzoviu perku Hipp.
Atsakyti
Aš taip pat, kaip ir xiuke, bozkute, varla, kol nėra lietuviškų daržovyčių, pasitikiu HIPP thumbup.gif Aišku, skaniausia ir patikimiausia -mamos gaminta košytė thumbup.gif .Prekybcentriuose, patys juk žinom, kad tikrai chemijos pilna, pats dar gali valgyt, bet vaikiukui nelabai noris duot, ypač jei tai jo pirmosios košytės . Paskui vargsi su visokiom alergijom, kaip varla cray.gif cray.gif Kantrybės laukiam patikimų daržovyčių , shpulka smile.gif
Atsakyti
na ką...jau kitą dieną perskaičiusi jūsų nuomones prisipirkau Hipp smile.gif)bandysim išgyvent iki naujo derliaus darže smile.gif) Bet sakykit, kaip taip gaminamas produktas (čia aš apie Hipp ar analogiškus), vadinamas ekologišku bei be konservantų, tačiau stovi lentynose (ne šaldytuvuose), bei galiojimo laikas pakankamai ilgas...ar taip būna???(bent jau visada maniau, kad konservantai dedami į produktą, kad pailginti jo galiojimo laiką ir t.t) Kažko aš čia nesuprantu...varge, kokia priekabi pasidariau smile.gif
Atsakyti