vis niekaip nesiseka rasti automobiliu zenliuku siuvinejimo schemu, arba kazkur ne ten ieskau. Man reiketu audi ir mercedes masinu simboliuku, buciau labai dekinga uz pagalba
vis niekaip nesiseka rasti automobiliu zenliuku siuvinejimo schemu, arba kazkur ne ten ieskau. Man reiketu audi ir mercedes masinu simboliuku, buciau labai dekinga uz pagalba
gal turite teisingą šio paveikslo schemą? Išsiuvinėjau pirmą lapą ir pamačiau, kad pirmas lapas nesutampa su antru, trūksta trejų eilučių. Reikėtų kuo skubiau, ačiū
Ieskau vienos schemutes, ja turejau, bet niekur neberandu - moteris su garbanotais plaukais, tokia labai spalvota schemute, kaip tiksliau paaiskint nezinau, bet gal kam nors kokios asociacijos kils apie ka as cia aciu!
Ieskau vienos schemutes, ja turejau, bet niekur neberandu - moteris su garbanotais plaukais, tokia labai spalvota schemute, kaip tiksliau paaiskint nezinau, bet gal kam nors kokios asociacijos kils apie ka as cia aciu!
Sveikos viso. Pirmą kartą esu čia, ne visai perprantu sistemą. Jei ką padarysiu ne taip-nepykit. Nes pakankamai sunku man čia susigaudyti: ką galima daryti/sakyti - ir ko ne. Atradau labai gražų paveiksliųką: http://mully.mylivep... Gal žinote, kaip gauti schemutę, nes niekaip nesugebu ten atrasti. O su rusų kalba nėra fontanai. Ačiū!