merginos, gal galit pagelbet, ka reiskia ( use three strands of the following colors) ar cia pusinis kryzelis is 3 siulu
QUOTE(daliasmi @ 2011 12 06, 21:07)
merginos, gal galit pagelbet, ka reiskia ( use three strands of the following colors) ar cia pusinis kryzelis is 3 siulu
Cia net neraso koks kryzelis, pazodziui isvertus butu: naudok 3 siu spalvu kryptis Gal koks zenklas prie tokio parasymo yra?
QUOTE(Perrin @ 2011 12 06, 23:45)
Cia net neraso koks kryzelis, pazodziui isvertus butu: naudok 3 siu spalvu kryptis Gal koks zenklas prie tokio parasymo yra?
taip, raso, kad half cross stitch,cia reiskia pusinis kaip suprantu
QUOTE(daliasmi @ 2011 12 07, 01:43)
taip, raso, kad half cross stitch,cia reiskia pusinis kaip suprantu
cia ne ta tema, eikit i siuvinejamo kryzeliu 115tema, ten ir uzduokite klausimus
QUOTE(Red&Red @ 2011 12 06, 20:54)
Ir aš būčiau dėkinga
Esu mačius kažkur schemučių su daug įvairiausių tokio tipo meškučių, bet niekaip neatrandu Gal kuri esat sukaupus šių meškučių schemų kolekciją?
Esu mačius kažkur schemučių su daug įvairiausių tokio tipo meškučių, bet niekaip neatrandu Gal kuri esat sukaupus šių meškučių schemų kolekciją?
norimas paveiksliukas pats pirmas
tatty
QUOTE(Uodegyte @ 2011 12 07, 12:12)
Dėkui Gal kas dar turi daugiau schemučių?
QUOTE(Red&Red @ 2011 12 07, 17:10)
Taigi tam pačiam puslapyje yra keletas archyvų meškiukų , ar dar per mažai?
QUOTE(Red&Red @ 2011 12 07, 17:10)
bet tai ten nevienas meskis yra visa ju kolekcija nespejau
sveikos )
gal turit liuto karaliau bei kitu disnejaus personazu siuvinejimo schemu? buciau labai dekinga )
gal turit liuto karaliau bei kitu disnejaus personazu siuvinejimo schemu? buciau labai dekinga )
QUOTE(seteriuke @ 2011 12 07, 18:42)
sveikos )
buvau nuoroda kazkur dejusi ,pavartykit psl
Viena supermamyte prase angeliuko siuvinejimo schemos man i az. As issiunciau nurodytu el. pasto adresu, po to istryniau ta zinute, ir dabar gavos taip, kad man tai mail'a grazino.
Tai schemas sutalpinau i cia ir kelios foto i prieki. As turejau tik rinkinuka, tai nufotografavau schemas. Jei neiziuresit, bandykit vel rasyt i az, atsiusiu nemazintas nuotraukas
Tai schemas sutalpinau i cia ir kelios foto i prieki. As turejau tik rinkinuka, tai nufotografavau schemas. Jei neiziuresit, bandykit vel rasyt i az, atsiusiu nemazintas nuotraukas
Gal kuri turite Three Wise Monkeys schemučių?
Mačiau, kažkurios siuvinėtą darbelį, laaabai norėčiau ir pati išsiuvinėti, bet niekur nerandu schemos
Mačiau, kažkurios siuvinėtą darbelį, laaabai norėčiau ir pati išsiuvinėti, bet niekur nerandu schemos